• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    EUR0
    EUR0 --- ---
    DOCKINEZ: mmm, doubleheader for geeks
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Ty seš ten basshunter hombre. Já ti za sebe radím spíš F. Diabla. Čímž by ses dostal do naší ligy. Tedy tam, kam nemůžeš s titanana ani montanama. Ty G.E. tam podle všeho sou taky. A když říkáš, že máš větší cimru než já, imo by to za očekování stálo.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Fascinující taky, jak najednou adoruješ bednu, která má sedm repráků na kanál. Co difuzita? Ta přece půjde úplně ukázkově do prdele.
    Jak velkou halu bys k tomuto 120 cm, 27 kg monstru doporučoval? :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Tohle se holejm prdelím říkalo odjakživa, aby se necítily méněcenně. U tebe se jim to konečně podařilo :) Tak si to kup! :)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    TEDDYBEDDY: triton one a "rovna chara od 19Hz", lol
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Jak říkám. Poslední 2-3 roky je v hifi k vidění rychlej přesun top technologií do nižších cenových kategorií. Někerý firmy se s tím už vůbec neserou a stejný top komponenty pod jiným obchodním názvem potichu nacpou do skoroentry levelů. Sice s poměrně ošizeným dizajnem, no ale dostat 80-90% max. výkonu za zlomek ceny? Pro lidi s nákladně akusticky neupravenými prostory nejni co řešit imo.


    Class A Sound for a Class B Price?
    To answer the provocative question posed by that subhead: No, I don't think that GoldenEar Technology's Triton One delivers the quality of sound you can get from speakers like MBL's Radialstrahler 101 Mk.II ($70,500), Sonus Faber's Amati Futura ($36,000), Vivid Audio's G1 Giya ($65,000), Wilson Audio Specialties' Alexia ($48,500), or YG Acoustics' Sonja 1.3 ($106,800). If you yearn for and can afford one of these Class A superspeakers, go for it.

    And yet, the mere fact that it's not unreasonable to compare the sound of the $4999.98 Triton One with the sounds of speakers costing tens of thousands of dollars more per pair says a lot about the GoldenEar's level of performance. For the audiophile who doesn't have—or doesn't wish—to spend the money for cost-no-object speakers, yet wants sound quality that approaches what such expensive models can produce, I recommend first listening to the Triton One. You may decide that it's all the speaker you need.


    Read more at http://www.stereophile.com/...goldenear-technology-triton-one-loudspeaker-page-2#papxQB5e0hgw5QqR.99
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Srry čéče, je to cena za kus. Pastoval jsem je už někdy předloni. Koukám že model 1- i výrobek roku Stereophile, což v týhle cenový relaci nevídaný. Prej rovná chára od 19Hz, co víc si může basomil přát?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Az prodam bedny za pul mega, koupim si skopky za pade! Beddyho vyvoj!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Urcite!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Chodi to jako kachna, kvaka to jako kachna, vypada to jako kachna--
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Supér! Tak až prodáš ty Montany, Titany, etc.
    GoldenEar Triton Two Tower | Sound Style
    http://www.soundstyle.cz/produkt/goldenear-triton-two-tower/93/
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: Sorry, ale na další kolo debaty o tom, proč tak dobře popsaný jev jako bias podle tebe neexistuje, a na obskurní vysvětlování toho, proč jeden "zesík zkresluje jak pila" a druhý zase třeba "hučí na basech", ale poznáš to jen tehdy, když je máš týden doma a VÍŠ, KTERÝ HRAJE, fakt nemám náladu. A něco mi říká, že na to není zvědavý ani nikdo ostatní.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Konstrukcne je to jiny, soucastky to ma jiny, zapojeni je jiny, meri to jinak, ale je to stejny. A je to pravda, protoze to rikame vsichni.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Rozdíly existují? To je fakt škoda, že je poznáš jen tehdy, když víš, co hraje :D.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ach jo, to je sbirka tady. Jeden je blbec, druhej katolik... tak se holt niceho nedoberem.

    Rozdily neexistuji, i kdyz existuji. Slyseli jste slovo bozi.
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: S touhle tvou logikou jsou ti největší mistři kritického uvažování tady.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Eh... takze kriticke mysleni se projevuje konformitou k "faktum" "overenym" nejakou zajmovou skupinou. Cim kritictejsi, tim vic kejves a kejves a mumlas to stejny jako vsichni ostatni. Ty ses stejnej komik jako Beddy, hele. Akceptace kanonu jako vrcholny projev vlastniho usudku. Basy dela vychylka.
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: Nezajímá :). A asi jsi mě špatně pochopil - já ti nevyčítám schopnost kritického myšlení, ale jeho absenci, která jde dokonce tak daleko, že popíráš opakovaně ověřená fakta, navíc pomocí absurdních myšlenkových konstrukcí.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Cili mi nejenze vycitas schopnost kriticky uvazovat, ba i podrobit kritice svate texty, ktere ty, Beddy nebo kdokoli drmoli zpameti, ale nakonec mi davas za vinu i to, ze Beddy nicemu nerozumi a dohaduje se jak fotbalista z hospody? To je k nevire.

    Mimochodem, zajima te, ktera z tech tri flasek byla nejlepsi a objednal jsem ji karton?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam