MAJA:
A prave proto ta sazna. Kazdej rika ze nehrajou, ale kazdej vedel pri poslechu co ma kde za kabely a porovnani ve slepym testu jsem nikdy nikde nevidel.
"kapacita/indukčnost" ano, to jsou veliciny ktere maji vliv a to i na velmi kratkych vzdalenostech treba v ramci centimetru. Jenze ne na slysitelnych frekvencich, ale o nekolik radu vyse, jsou to 100+KHz a vejs klidne az desitky a stovky GHz.
MAJA:
Prd kazi zvuk. Kdyz jsou do nej zapojeny oboje ty kabely, tak by kazil zvuk na obou stejne, takze this argument is invalid.
DR_RIC:
Ale box nic kazit nebude, z principu to je jen packa s prepinacem. Klidne to muze byt obycejny vypinac na stenu, delaji se dvoukanalovy prepinace (dvojity schodistak). Asi tezko muze nekdo tvrdit, ze tech 3cm kovovyho (mosaz?) platku co v tom je, bude mit vliv na zvuk. I kdyz u Teddyho je mozny vsechno.
DR_RIC:
Dam ti vedet kdyz k tomu dojde. Zatim mi muzes pomoct ukecat Teddyho :-D
VOZKA:
Naprostej souhlas! Jen bych k tomu dodal, ze jeste vic mi vadi, kdyz jeden druhymu je schopen vulgarne nadavat myslic si, ze vi vic, jenze ve skutecnosti vi uplny prd, jen je zmanipulovanej.
DR_RIC:
No, ty tabulky to ukazuji celkem jasne :-)))
Ale samozrejme "pravoverni audiofilove" tomu nechteli uverit a tak zacali napadat jak metodiku, tak reprezentaci vysledku. Jak vtipne :-D
TEDDYBEDDY:
DR_RIC:
Ale jo, ja nerikam ze jsem jiny kabely nezkousel nikdy. Ja jen rikam, ze jsem je nezkousel na sve soucasne sestave. A na ni to nemusim zkouset prave proto, ze uz vim, ze to nebude mit celkem zadnej prinos. Testy z clanku vyse to dokazuji. Ale jak rikam, rad to zkusim znova, na sve nebo cizi sestave, ve slepym testu, v sazce o pivo a s Teddym.