Takže z toho statistického úřadu "Nejvyšší míru rozvodovosti mají manželství po 2 až 5 letech trvání. Z úhrnu rozvedených manželství bylo 55,4 % manželství s nezletilými dětmi."
Takže můj nástřel se, Mr Darjeele, lišil o celých 4,6%. Plácám kraviny, jo? Hláška abych si to napřed ověřil na stránkách, na které ses sám nepodíval je opravdu obdivuhodná.
Část o rozvodech je tedy podložena statistikou.
YMLADRIS:
ARGANNAH:
Na důvodu jsme se neshodli, hm. A tak, je hezké vidět jiné pohledy na věc. Tvrzení o pudu podložit nijak nemůžu, je to moje originální hypotéza, založená na takovéto úvaze:
Muži jsou poháněni sexuálním pudem jaksi více "fyzicky" než ženy. Nemohl jsem si nevšimnout, že mezi puzením k sexu u mužů a puzením k sexu u žen je veliký rozdíl, řekněme kvantitativní. Bráno průměrově, většina žen nemá potřebu sexu tak často a tak intenzivně jako většina mužů. Podívám-li se pro inspiraci pro vysvětlení tohoto jevu do přírody, vidím, že samečci jsou "rozsévači", jejich úkolem je oplodňovat a přidat jim pud k sexu je přírodně přirozené. Úkolem samiček je naopak rodit potomstvo, vychovávat ho a ochraňovat. Kdyby jim byl dán jen pud k sexu, pouze by rodily a už by nevychovávaly a neochraňovaly. Přírodně logickým řešením tedy je dát jim pud k mateřství.