NAVARA: popravde receno, kdyz delas na dverich, a chces uklidnit nebo vyhodit nejakou bandu vozralejch hovad, tak opravdu posledni, co potrebujes, je nejakej kavarenskej kovboj, kterej se do toho konfliktu zacne montovat. obzvlast, kdyby takovyho mamlase napadlo tahat cokoli, od pepraku po pistoli.
KENJIRO: no jo, ale ty nejsi babka, ktera v panice zastrelila dedovou pistoli z valky zlodeje, kterej ji vlez do chaloupky. ty o tom premyslis, planujes postupy, verejne to resis na blogu - mas nejen obcanskou, ale i autorskou zodpovednost.
jestlize se planovite pripravujes na pouzivani strelne zbrane pri konfliktu, mel by ses predtim otrkat, protoze ty vole, mit zkusenosti ze DVOU realnejch konfliktu a na tom chtit zakladat svy chovani pri potencialnim ukoncovani neciho zivota, to se na me nezlob, to je neprofesionalni slendrian:)
tomu presne nerozumim - prijde mi divne delat si ambice na tak radikalni a nevratny zasah, jako je strelba do lidi, kdyz pritom nemas rutinne zazite chovani v nasilnych situacich. i kdyz odhlidnu od moralni stranky veci, i prakticky je to blbost - nebudes mit chladnou hlavu, protoze to pro tede neni nudna kazdodenni zalezitost, nemas spravnej odhad na situaci, jsi pomalej, riziko vyhodnocujes nerealne, nemluve o sanci zazmatkovat a neco zkazit.. prijde mi to, jako bys jeste nemel dodelany ridicak a uz ses prihlasil na zavody v rallye. je to nezodpovedne vuci tobe samotnemu i vuci tvemu okoli.
ech, a jestlis mi polozil nejakou otazku, ktera mi v zaplave prispevku utekla a na kterou to dluzim odpoved -sorry, zkus to znova.
PAULMUADDIB: pro me je sice horsi utok na integritu, kdyz musim vyplnovat danovy priznani, nez kdyz dostanu do huby, ale dejme tomu, asi chapu ten postoj. ma ho spousta mafianu, policajtu, vojaku a rvacu, ktery se s tim neserou a bez vycitek zrusej kazdyho, kdo na ne bude neco zkouset. kazdopadne popisujes konflikty, obcas jsi dostal, obcas jsi dal, vyresils to rucne, neco ses naucil. sice mas spoustu reci o teorii a o tom, jak na tebe nikdo nema pravo sahnout, ale v praxi jsi nejakyho neskodnyho troublemakera na silnici taky nezastrelil, zejo:) takze pres ty kecy o strileni ses jeste docela hodnej pan, spousta lidi by nekoho, kdo na ne vybeh z auta, automaticky vypnula. takze peace:)
S474N: jak chces, nic takovyho neexistuje. lol, jednou te mozna ceka fakt divoky probuzeni do realnyho sveta, tak hodne stesti:)