• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

    Sezóna začíná!!!!

    Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

    Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

    Usnadní to ostatním filtraci



    Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    MATT
    MATT --- ---
    PAZI: 2015 jsme byli v okolí Rowy. nekonečný pískový pláže a borovicový lesíky. spaly jsme po kempech, protože jsem měl s sebou kámoše s osobákem, stanem a dětma, ale cenově vpoho. nijak přeplněno, víceméně jen lokálové. všude smažený ryby s hranolkama a wafle ;) já od toho nic moc nečekal a nakonec se mi tam líbilo, jen dětem bylo moře studený.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    PAZI: Ahoj:) Nevim jak v sezóně, ale Polsko-Německo jsme teď dávali na prodlouženej týden a bylo to fajn.
    První zastávka Berzdorfer see, ten freeflek co tady někdo nahazoval. Pak jsme jeli do Štětína, klidnej free parking na ostrově kousek za mostem od centra města coby kamenem. https://mapy.cz/s/jukusovela
    Následovala pláž v Czarnocirnu https://mapy.cz/s/hevohacoho. Je to tam dost bohem zapomenutá pustina, ale může se tam člověk parádně vyvalit se vším všudy přímo na písku a voda je tam osvěžující mix moře a sladkých vod. Jediný mínus byla cesta tam asi 10 km po tý nejhorší asfaltce (šílený přejezdy přes mosty, samej jump jump jump).
    Pak jsem jel do Ústí na Svinou, kde už to bylo trochu víc komerční, ale městečko celkem hezký, čistý (musí si tam udržovat Němčoury :)) Všechno je tam o dost levnější než u nás někde na Mácháči :D Jako bonus nejlepší pizza, kterou jsem letos měl tak 50m od pláže asi za 170 korun. Parking obytňáka za 50 ZLOtých na noc pár metrů od moře.
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/jafavunute
    Pak ještě kratší přesun na německou stranu do Bansina https://mapy.cz/s/hugokorovo , parking za 10 éček na noc, kde jsme vtipně zjistili, že si tam asi 30 metrů od káry dali mezi garážema sraz náckové z širokýho okolí. Takže se tam moc zajímavě prolínal zenový noční klid v autě za občasného sborového doprovodu "Sieg hail" :D
    Pak už jen návštěva a free přespání v bezemisní zóně v Berlíně https://mapy.cz/s/kehoradoko a šupy dupy do Prahy.
    Jinak mě Balt příjemně překvapil, teplota a kvalita vody před začátkem sezóny naprosto super. Příště dám Rujánu, ale chce to alespoň 14 dní, těch 8 dní je trochu moc expres.
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    PAZI: byl jsem v Polsku před pár lety, jeli jsme v září po sezoně na free jsme spali na Krynica morska na parkovišti přímo u moře tři obytná auta a žádný problém.. jinak vnitrozemí úplně bez problémů.. od Kadaňsku dál k Německu už mi přišlo pobřeží trošku komerční jel jsem až k městečku Leba po pobřeží a i v září dost lidí.. parkoviště u moře všude, ale myslím že tam jsou zákazy.. jinak všude jsou celkem pěkné a levné kempy.. pláže nádherný, jídlo levný a samá rovina takže fajn spotřeba, jen silnice jsou hrozný a Poláci za volantem si myslí že jsou nesmrtelný... Doporučuji ti Wroclav, Toruň, Malbork, kempy jsou přímo ve městě. Pak Gižitská jezera určitě Gdaňsk a pak městečko Leba a duny kousek za ním.. záleží co tě baví a co bys rád viděl jinak všude jsou různé pozůstatky z druhý světový různé bunkry a raketová sila celkově to je téma na které tam narazíš skoro všude.. kdyby tě něco zajímalo tak se ptej...
    PAZI
    PAZI --- ---
    Ahoj, tak nějak nevíme, kam na 14 dní jet. Balkán máme projetej, do Špáňa se nám nechce při současných cenách nafty, a tak nás napadlo Polsko. Mimo Krakowa jsem tam nikde nebyl. Je tam něco k vidění? Dá se tam spát mimo kempy u pobřeží aspoň troch rozumně?
    Nebo kde to máte rádi na takovou kratší dovolenou v okruhu 1000 km od ČR, kde se to v sezóně dá přežít? Díky.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    BODY: Byli jsme loni na konci srpna na piskovne u Vrbove Lhoty. Dá se stát hned u vody na asfaltu nebo na posekanem placku, typek ze stánku chtěl 200 na noc (obytnak, 2 dospělý, 2 děti a pes). Koupačka super, stánek dobrý pivo a jídlo, jen večer miliarda komárů.
    BODY
    BODY --- ---
    Jeste prosimvas - jak vypadaji piskovny a jezera v okoli Podebrad, Sadsky, Vrbovy lhoty?
    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    SMELLYDICKHEAD: A nebo zajedeš na tu s obsluhou a řekneš jim, že máš auto na plyn. Pokud máš redukci zabudovanou tak, že vypadá jako klasická plnička plynu.
    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    PPNEKK: Nejlepší je najít nonstop benzínku např. od obchodních řetězců jako je Super U, kde jede plynová hadice taktéž nonstop. Naplníš GPL - tedy LPG. Nicméně je to boj, LPG se dá naplnit všude, ale s obsluhou, ty nonstop samoobslužný musíš hledat…
    MBL409
    MBL409 --- ---
    PPNEKK: ve Francii jsou dva distribotoři čistého propanu. Ale jak to tam funguje s plněním, to netuším.
    REPSOL - sídlo město Toulouse
    CIE BORDELAISE DES GAS - sídlo Ambles
    MBL409
    MBL409 --- ---
    PPNEKK: frantíci to mají naruby.
    CNG = GNC - stlačený zemní plyn
    LNG = GNL - zkapalněný zemní plyn
    LPG = GPL - ve Francii převaha butanu a butylenu, procenta propanu neuvádějí.
    Ve Francii údajně problém s plněním láhví karavanům - přísnější legislativa - zákaz. Fungují prý jen na výměnu láhví.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Ahoj. Prosim o radu. Ve Francii bych potřeboval nechat doplnit plyn do nasi plnici lahve.(nejlepe cisty propan) V cechach si jednoduse vyhledam plncii mista ,ale tady se mi nedari zadna plnci mista vygooglit a kdyz najdu benzinku(vim, ze si to tady taky nesmim sam plnit), tak tam maj stojan s GNL nebo GNC a to úplně netusim co je:)) (snazil jsem se to taky dohledat na netu, ale moudrej z toho nejsem. Diky za rady
    SM3
    SM3 --- ---
    SHYLOCK: Spali jsme v Bosně všude možně i ve stanu nebo jen tak ve spacáku, i na okraji Sarajeva a největší problém s místníma byl ten, že když nás objevili, tak se nás snažili ožrat ,)
    LESH
    LESH --- ---
    SHYLOCK: v Bosne je freekemping uplne vsude
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Ahoj, posílám jeden freeflek ze severu Chorvatska, konkrétně ostrov Rab - kdyby měl někdo cestu tak rád pošlu přesnější polohu. Jinak je ostrov hodně turistickej bez lepších možností spaní mimo kempy. Přesouvám se na víc na jih a pošlu pak všechny spoty, který stojí za to, protože tu budu několik týdnů.
    Jinak nebyl někdo Bosna Hercegovina? Slibuju si od toho větší svobodu co do freekepmingu a hlavně míň turistů)

    BODY
    BODY --- ---
    Hoj, nejaky tip na vikend Benešov - Česky Šternberk - Sázava Kostelec n Čl - a podobný okolí, koupani neni nutny, pripadne i ne free mista.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Někdo tip na přespání v Srbsku? Vertikála Szeged - Prishtinë. Projíždíme a potřebujeme na divoko zakempit jednu noc (odpočinek - v autě, max stan).

    Nemusí to bejt nejhezčí místo na zeměkouli, ale ani skládka, mafiánský ghetto nebo minový pole. Naopak cenim pěknej výhled a rovnej plac bez šutrů a bordelu na stan. :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    PANPOSPA: jsem si rikal, ze mi tam neco chybi :D sorry https://mapy.cz/s/gupegusene
    CUKI
    CUKI --- ---
    PPNEKK: No my spali teď na podzim z druhé strany. Ale v noci tam bylo v celku rušno, tak jsme ve dvě ráno vypadli pryč.

    Krom té vody se dá dobře vykoupat i v nádrži kousek a nebo ve "vodopádu".

    Ale nic jiného v Paříži lepšího není. A dřív tam bylo víc rušno. Když jsem tam spal poprvé, tak týden před tím tam zabili jednoho Čecha. Dneska už se i šlapky přemístili do dodávek u cesty.

    Malé doporučení. Nejedil bych tam tranzitem ve kterém bych měl červenou lampičku :-D
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    PPNEKK: Gps?,)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Paříž - freeflek u centra. Pitna voda u stání a freewifi z hippodromu v dosahu. Metro vzdalene asi 400m. Pro nase vraky s euro 0 vjezd povolen mezi 20:00 - 8:00 .

    TRIP
    TRIP --- ---
    CUKI: diky
    FASI
    FASI --- ---
    NEBIQUE: super, díky za info
    NEBIQUE
    NEBIQUE --- ---
    FASI: [NEBIQUE @ Kemping a Freefleking]
    Parkoval jsem tam předloni a je to tam obrovské, všude hezký místa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam