Tak já mám nápad, co kdybysme se pokusili udělat takovou encyklopedii zaniklejch kempů. Mám takovouhle představu. Zkuste zapátrat v paměti kam jste jezdili, co je už zničený a jestli tam odtud máte nějaký starý, ale taky třeba i nový fotky (po zlikvidování kempu). Pak skočte na
http://geoportal.cenia.cz/mapmaker/cenia/portal/ kde je free mapa 1:10000 tam najděte to místo kempu, přes tačítko PrintScreen okopírujte obrazovku a pak to v nějakým grafickým programu ořízněte a udělejte puntík. Pak mi to pošlete na můj mejl (aladar@aladar.cz) s pár řádkama textu o co se jedná a já to hodím na web, kam se stejně chystám dát odvar z tý mý mapy co připravuju. Ať je vidět kolik toho zmizelo. Můžeme z toho udělat takový malý "Zmizelý Sudety". Já taky neznám všechny kempy co byly ČSŠ, ale pokud bychom to dalli dohromady, tak by to mohlo stát za to. Kempy, který ještě existujou a těch už bohužel není moc si nechte pro sebe a svý kamarády.
HEULWEN: ty rytiny mi nejdou otevřít :-(
Kurňa, jak děláte aby ty jména při odpovědi byly zvýrazněný...
P.S. Ještě jednu věc jsem hledal a nenašel. A to Kemp Elio, prý někde u Martinovy stěny, ale nevím jestli ještě existuje...