ELSKERSTEIN: hele jen takova poznamka - ja sem prave prosla tim kultem crossfitu a tam to bylo brany -my to delame nejlip, nic lepsiho nez crossfit neexistuje (ale realne naucili dost hovno a nekontrolovali bezneho cvicence, jen svoje nejlepsi kusy na soutez, ja se tam diky spatne technice propracovala ke zraneni)
kdezto na funkcnim treninku (damska odnoz KB5 jsem se teda setkala s pristupem - no my to delame takhle a ma tovysledky, zkus to a uvidis - a nutno podotknout ze sem videla naprosto nepredstavitelnej rust (srovnani 2 mesice crossfitu vs. 2mesice futr oboje dvakrat tydne) a pak prenos do jineho sportu taky maximalni
tzn. pak fakt veris (asi bychto prirovnala k tomu ze clovek vidi zazrak=D)
a hlavne system se neustale upravuje a koriguje podle dalsich poznatku vyplyvajicich i ze cvicencu.neni to strnuly.
nabozenstvi si z toho asi trochu delame sami - neb to proste fakt kurevsky pomaha (a tosem zrovna problematickej clovek, neb mam nejaky zdravotni a pracovni omezeni,ale chci vysledky)
navic treneri to neberou tak ze musis neceho dosahnout - pristupujou naprosto individualne - nekdo to ma proste jako aby se trochu hybal, nekdo travi v gymu vic casu a cvici i doma a nekdo to ma jako trenink na jiny sport
a myslim ze dukazem je i sam Pavel, neb trenuje nejen cviceni s kb, ale i bojove umeni
(ale jasny, ze nektery jeho prohlaseni obcas zni trosku asertivne;) jenze tezky nebyt na "svuj" system pysnej, kdyz narozdil od jinych ma fakt vyrazny vysledky na obycejnych lidech)
je na tobe jestli se prijdes podivat,myslim ze jeto otom udelat si obrazek sam primo v gymu, az to uvidis...treba po mesici, a doporucuju trochu pozorovat i lidi okolo sebe;)