W_NOICE78: Do práce jezdím na kole nebo metrem. Ani na nákupy moc nejezdím, jak jsem psal, auto ani nemám - dá se čekat, že mi bude dost stát a hnít (proto se doteď rozpakuju si vůbec něco pořizovat, zas na druhou stranu cejtim, že některé věci kvůli tomu, že nemám auto, nedělám - pořád se nemůžu rozhodnout, jestli jsem se zbláznil, leze na mě pozdní krize středního věku nebo ještě něco jinýho).
Plus to teda zkomplikuju - jak jsem psal, jezdim občas 320km do jedné vsi kamsi za Zlín, s famílií (4 lidi), tam to parkuje na dvoře, choděj kolem toho a serou pod to slepice a na závěr nafasuju čtyři převozky brambor, česneku, demižon slivovice, jabka, nakládaný okurky, marmelády a dva čerstvě zabitý králíky. Taky hraju v kapele a občas by se hodilo, kdybych měl auto, abych vozil na koncerty. To znamená kufr, případně dokonce velkej kufr, tedy shodit zadní sedadla a narvat tam bicí, komba, železářství a podobný pičoviny.
Úplně si to nedovedu představit s voňavou Teslou 3. Potřebuju kombik nebo ekvivalent. Nejspíš proto jsem se tady chytal na toho Enyaqa, což sice neni kombik, ale asi by se tím dal simulovat (stejně jako tím Bigsterem). Jenže ty ve verzi 85 pokud možno s pumpou, ať to v zimě nežere nesmysl, ještě v týhle ceně nejsou.