• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JIRIX: myslis jako to s OpenCard, kde Pirati "slavnostne" neco posbirali - a misto toho, aby s tim teda nabehly na organy cinne v trestnim rizeni to jen odnesli ke Krnde? :-) Aby pak mohli fnukat, ze ona to zazdila...? :D Piratum vubec nic nebranilo v tom jit a na zaklade onech materialu, co udajne meli trestni oznameni podat - sami za sebe, to muze udelat kdokoliv. Ale neudelali to - mozna proto, aby si do budoucna nekoho nerozhazeli, ale to nikdo neprizna :D Fakticky ale jen sehrali divadelko pro par naivnich volicu.

    VYHULENY_UFO: do teplaku moc lidi beztak nedostanou, i kdyz se na hlavu postavi. Klicove bylo uz snizeni zakladniho jmeni OKD, ktere bylo odsouhlaseno uz v roce 1996 a zbytek se odehral v nasledujicim roce - kdy stat se fakticky o svou majoritu pripravil. Jelikoz promlceci lhuta podobnych trestnych cinu je maximalne 20 let, tak uz to zasadni (kdy stat ztratil kontrolu) uz jaksi prosvihli... ale jo, najdou se naivni jedinci, co veri v nejake zasadni trestni rizeni - ale to postihne maximalne uz jen male rybky, co rozhodovali uz o mensinovem podilu statu (kdy uz stat byl v pozici, ze vyvoj nemel prilis sanci jej zvratit) :-) Velci kaprici uz jsou davno za vodou a vysmati. Komise na ne maximalne ukaze znovu prstickem (byt jsou akteri notoricky znami), ale tim to skonci. K cemu ma byt na toto ukazovani prstickem dobre utajovani na urovni komise, to fakt nevim... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JIRIX: jako vazne veris, ze tahle komise neco vysetri a pirati poslou kalouska za okd do teplaku? olol
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: zase jedes nauceny fraze? Zacinas se prihlouple opakovat... :-D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JIRIX: a ze s tou informaci nesli na svetlo bozi.... ;-) Holt jak maj bejt otevreni sami Pirati, tak uz to "najednou" nutny neni a jde slevit z naroku - ale jakmile tutlaj neco ostatni, tak je to samozrejme spatne. Aneb klasicky ruzne metriky podle toho, zda se tykaji jich samotnych nebo tech okolo.
    No a byli to Pirati, co do politiky sli s tim, ze jsou _jini_ nez ostatni... a ejhle, najednou jsou stejni, jako ti ktere predtim sami kritizovali :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JIRIX: jako myslis, ze organi za tu dobu od privatizace nic neziskali? si myslis, ze neco novyho nejaka predvolebni komise vyresi?

    kdyby bylo okd spatne, uz davno to soudy odsoudi. je to proste stejny jako kdyby byl kajinek nevinny, tak ho soudy dvojnasobny vrazdy zbavej.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JIRIX: Poslanecka snemovna neni Policie - a pokud se na tom komise explicitne neusnese, jeji prace je implicitne verejna (narozdil od Policie, kde to je dane zakonem). A Pirati se radi ohani tim, ze verejna sprava ma byt transparentni. Kdyz i pod jejich taktovkou neni, tak tu jejich fanousci krecovite vymysli, proc je dobre, ze vlastne verejna sprava transparentni neni... LOL :-) I kdyz vysetrovaci komise v parlamentu se zrizuji za ucelem prosetreni veci ve verejnem zajmu - vysetreni, nikoliv sber podkladu pro trestni rizeni (to je jen eventuelni vedlejsi produkt). Kuprikladu materialy komise k D47 ci OpenCard (kde slo taky o potencialni tresne ciny) minimalne castecne verejne byly, proc by tomu tak neni u OKD. Proste Pirati maji plnou hubu otevrenosti, ale kdyz maji moznost, tak to zahraji do autu.
    V pripade vysetrovacich komisi dava smysl utajeni v pripade probirani materialu, ktere jsou formalne utajovanymi skutecnostmi (ve smyslu prislusne legislativi - tedy veci tykajici se mj. obrany a bezpecnosti statu). Vystupy cinnosti komise mohou byt podkladem pro organy cinne v trestnim rizeni bez ohledu na utajeni jednani vlastni komise.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JIRIX: ja ho ctu poradne... proc by to melo byt utajene (uzavrene, neverejne) a jedine, co se na verejnost dostane budou (mozna) vystupy predzvejkane par lidmi, tedy bez moznosti skutecne nezavisleho pohledu? Ceho asi se pan Cernohorsky boji? :-) Verejne kontroly jeho prace v komisi? To vubec neni o tom, jestli ta komise neco (ne)vi. Ale treba i o tom, ze (ne)budou k dispozici prubezne zapisy z jednani atd.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    lol.. udajne "otevrena" piratska strana sama hlasuje pro uzavrene vysetrovani utajene pred verejnosti... to zas bude fraska :)
    Blamáž při vyšetřování OKD. Sobotka se omluvil, Bakala nepřevzal pozvánku - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...ivatizace-vysetrovaci-komise-dbq-/domaci.aspx?c=A180723_085356_domaci_kop
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VYHULENY_UFO: MICKAEL POLAK
    Date et heure locale du dernier point :
    13/07/2018 18:12:36
    Dernière mise à jour de la carte :
    13/07/2018 18:17:08
    Latitude : 51.456740
    Longitude : 41.198580
    Cap: 90.0°
    Vitesse instantanée : 20.5 km/h
    Vitesse moyenne : 4.8 km/h
    Distance parcourue : 3279.7 km
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    VYHULENY_UFO: jasný:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OMNIHASH: xchaos uz nekam doslapal? :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Koukám, že v obou pirátskejch auditkách žádný změny a komický duo Ufo+Danýsek stále zvládaj generovat půlku příspěvků, přičemž druhá půlka jsou reakce.... že vás to kluci furt tak baví, za tu dobu, co si tu datlujete, kdo je věčí kokot, už by stihnul xchaos objet svět tak třikrát do kola na svým solárním biku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    v podstate neexistuje duvod, proc nad piratskym kandidatem premyslet
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: opet dokazujes jaky jsi imbecil
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    lol, tak k hribovi mam tiez svoje vyhrady, ale ked uz tak skor v style ze je az prilis YUP-ik, s tym lenivcom si to danysek zrovna prilis netrafil:)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: libi se mi, jak obhajujes stejneho lenocha, jako pravdepodobne budes ty sam :-) Inu, svuj k svemu :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Líbí se mi, jak se neustále snažíš hrát sofistikovaně argumentujícího jedince (nebýt těch detailů, že se do svých lží a polopravd neustále sám zamotáváš takže to nefunguje tak hezky jak by mělo), ale stejně ti občas něco ujede a pak se zjistí, že jsi vlastně jen obyčený nenávistný a závistivý ksindl :) (stejně jako už ses v minulosti prokecl, že jsi pěkná hnědka což bude asi jeden z důvodů proč tě u Pirátů nechtěli...)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: ale kdeze. Hrib rukama makat viditelne nechce a neumi to - i o ty jejich ovce se stara zbytek rodiny a jemnostpan jen resi administrativu, aby se nam nahodou chudacek neumazal :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Nu, bez hloupoučkých argumentačních faulů to zdá se nejde. Tak zas nic, no.

    Jediné ponaučení zní: To co DANYSEK tvrdí, že někdo řekl, je zkrátka kurva zkreslená a záměrně dezinterpretovaná verze toho, co někdo obvykle skutečně řekl.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: to, zes to na jedne skole zazil jinak neimplikuje, ze jde o obecne aplikovatelnou pravdu. Vetsinou se rukama makalo - zahony se okopavaly, ryly, zalejvaly... samozrejme par skol tyhle moznosti nema. U jakehokoliv predmetu taky nakonec zalezi i na vyucujicim. Ale z monitoru vztah k pude neziskas a i pres znacnou chemizaci potravinarstvi jde stale o zakladni prostredek, kterak se sam nakrmit. Zpravama se nenazeres, at uz jsou pravdive ci nikoliv. A jidlo skutecne nevznika tak, ze si ho vyklikas na Rohliku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam