• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    LINKOS: sbíat body, mladíku, sbírat se S ne zbírat! :)

    Marihuana? Drogy? Devadesátky už skončily.

    Dealeři maj do klubů vstup zakázán a o marihuaně se nevyjadřuju - já píšu o kouření v interiéru.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    REBORNA: dnes je marihuana tak snadno dostupna a dlouhodobe pocty uzivatelu v zemich kde je legalni ukazuji,ze neni potreba ji drzet v ilegalite a rozhodne ne kvuli tomu aby byl nizsi pocet kuraku m.
    Navic pokud si pujdes koupit marihuanu k nelegalnimu dealerovy,pravdepodobne ti casem nabidne i jine drogy.
    Marihuana ac nechci snizovat jeji rizika je dneska nejvetsi problem hlavne pro Protidrogovou policii,ktera se nam tu promenila pomalu v podivnou sektu, neschopnou vsak celit hlavni hrozbe dnesni doby a tou je nepochybne pervitin a nove i velmi redeny a laciny kokain. Proti tomuto neni schopna efektivne bojovat a tak se snazi zbirat body aspon za tu travu...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    no WTF je to slusny.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Kuřárny ve sportovních zařízeních?

    To je Váš nápad?

    To jste asi fakt padlí na hlavu, ne?

    A max 30 % plochy podniku kuřácký oddělený prostor bez obsluhy? Pokud by byl neprůchozí a odvětrávaný?
    Doufam, že by se to nevztahovalo třeba na klub, který má víc úrovní a tak stage tvoří možná jen 30 % prostoru a všechen ten kouř by šel ven přes bar?!

    Lékařská marihuana - fajn. Ale prosazování kouření, když se úspěsně daří snížení počtu kuřáků mezi mladými lidmi?!

    Jste skončili. U mě tedy určitě.

    Někteří poslanci chtějí zmírnit protikuřácký zákon - iDNES.tv
    https://tv.idnes.cz/...on-podpora-napric-kluby-fsb-/domaci.aspx?idvideo=V180213_153346_zpravodaj_elm

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    dalsi z pribehu na tema, ze Pirati nezvladaji merit vsem stejnym metrem... vcetne Hriba v Praze...
    Pirátské tažení na radnice velkých měst rozhněvalo straníky - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...lace-praha-brno-hrib-vankova-f50-/domaci.aspx?c=A181122_191610_domaci_ble
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Ahoj, jen chci pozdravit, jsem aspirantem na členství na Praze 6 a rád bych se časem zapojil do diskuze:)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: z obecnich rozpoctu obecne se plati kdejaka ptakovina a formalne s tim problem nikdo nema... a kupodivu zadna TO vzduchem moc nelitaj. Vsak se zamysli nad tim, kolik TO i sami Pirati podali...
    KRAMERIUS: bejt pred volbama, tak se i piratsky starosta jinak otaci :-)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    Technické hodnocení kvality bych nechal na jinou diskuzi.
    Na co jsem poukazoval na začátky, byl přístup starosty ML k události, která prostě objektivně vznikla kvůli stavu zařízení v majetku města.
    Místo, aby se to snažil nějak řešit proaktivně (nebo to alespoň slovně naznačil), tak prostě prohlásil, že město za nic nemůže (i když objektivní odpovědnost má, stejně jako když spadne ve městě na parkovišti strom na zaparkované auto), nic v tom dál dělat nebude, a jestli se to poškozeným nelíbí, tak ať město zažalují.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOUH: ja nejsem expert a podle nejaky fotky soudit. ja vidim spis problem v rodicich a detech. kazdopadne od toho je policie, ktera ma vysetrit, kde se stala chyba.
    HOUH
    HOUH --- ---
    VYHULENY_UFO: to je tvrzeni po bezmala deseti letech praxe v zamecnicke vyrobe, kdokonce jsem uz par "odbornych" firem, bez zadnych zkusenosti, videl na koleni tyhle atrakce vyrabet. Proto taky skoro kazda je unikat.. A tady je to snad bez diskuzi ze je chyba v konstrukci / svaru ne?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOUH: ale je ti jasny doufam, ze je to tvrzeni na urovni "vseci kradnu" ??
    HOUH
    HOUH --- ---
    VYHULENY_UFO: No to je pravda. Kazdopadne pokud to neni nejakej fakt velikej znamej vyrobce techto hracek - nejlip zahranicni (cesi odrbavaji v zamecnicke vyrobe fakt uplne vsechno), tak bych o jejich vyrobnich postupech a normach nemel velke mineni..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOUH: podle webu bych si nedalal predstavu, protoze na webu je kazdej expert.
    HOUH
    HOUH --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak bohuzel neznam vyrobce, podle webu bych si asi dokazal udelat predstavu. Kazdopadne podobnej typ hracky zvladne vyrobit uplne kazdej garaznik, tady navic jsou spis drevene prvky nez svarovane konstrukce. Takze to ani nemusela delat zamecnicka firma ale spis drevarska a skluzavku "kooperovala". V dnesni dobe rozhoduje hlavne cena a papir snese vsechno.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOUH: ta posledni veta je odvazny tvrzeni, ses ti tim jistej a nebo takhle generalizujes obecne?
    HOUH
    HOUH --- ---
    Tak predevsim by mel byt hnan k odpovednosti vyrobce, ten ma slusnej statem dotovanej kseft. A pokud nekdo rekne ze je to vyrobeno dle platnych norem, tak to je vetsinou jen na papire. Ve finale jsou pouzity nejlevnejsi plechy z ciny a svaruje to buhvi cim a jak ukrajinec na cerno...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    beztak je hlavne problem v detech a rodicich. jeste pred 40 lety normalne decka lezly po stromech, o kvalite socialistickych detskych hrist si nedelam iluze, navic nektery prolejzacky byly na hrane nebezpecnosti a stejne zijem.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Vychazim z toho clanku, ale pokud nekdo zaplati nekomu odskodneni z mestky kasy i kdyz je vyjadreni policie, ze mesto nepochybilo, tak si koleduje o TO na Poskozeni povinnosti pri sprave ciziho majetku, proto to dal politik pravnikovi, kterej ma jaksi lepsi znalosti, jak resit pravni veci, protoze tohle je pravni vec a ne politicka.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: a proc by to mel byt legalni problem? Politik ma hledat zpusob, jak toho dosahnout, ne duvod proc to nejde...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: no jo, ale ojetina, která bude mít "ostré hrany" technickou taky neprojde. je to přesně ten druh náhodné nepříjemnosti, který musí obce řešit (u mě na chodníku zase leží dopravní značka, kterou někdo vyvrátil při couvání...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam