• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: A co, starostu tam porad mame, proste odesel jeden clen, to ze byl funkcionar v MS neni nic neobvykleho, spis by bylo neobvykle, kdyby nebyl, protoze v roce 2015 bylo v MS Marianske lazne 5 clenu, tj 3 funkcionari (predseda a 2 mistopredsedove) a 2 radovy clenove
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: A uz nie su? Ak ta zaujimaju detaily odchodu Knotka, najdes ich (prekvapivo) na transparentnom fore.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //hele nebyly marianske lazne ukazkou piratskych uspechu, kterymi se pirati chlubili..?? :D :D :D

    Eurovolby: ANO přispěl jediný dárce | E15.cz
    https://www.e15.cz/domaci/hnuti-ano-prispel-na-eurovolby-jediny-darce-1359076
    Naopak u vládního hnutí ANO je seznam dárců krátký. Figuruje na něm totiž jen jeden člověk. „Ano, dostali jsme pouze jeden dar,“ potvrdil volební manažer ANO Jan Richter s tím, že to nechce více komentovat. Dárcem je kandidát hnutí do eurovoleb Ondřej Knotek, který poslal 200 tisíc korun. Knotek býval lídrem pirátské buňky v Mariánských Lázních, k vládnímu hnutí přešel v roce 2015.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: Adolfa taky museli nejdříve porazit ve Stalingradu :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: to je dobre naivni - podle Prahy posuzovat celou republiku. Ale v zadnejch volbach to nefungovalo, prazske vysledky z republikovych prumeru vzdycky vybocovaly - a ten vysledek Piratu oproti jinym v Praze navic az tak velkej nebyl - vysledky peti partaji v rozmezi 15,4 - 17,9%, tedy hodne vyrovnane. Navic sazkovy skore 1:6 nevesti ani moc velkou viru bookmakeru v Piraty... takze nejsem jedinej skeptik, mas to tu sam i s nezavislym zdrojem :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no rozhodne neni jedinej... muzeme pokracovat treba tichym zrusenim vyberka na geologicky pruzkum v 03/2019 a jeho slavnostnim znovuotevrenim v 05/2019 doplnene o pompezni zpravy, jak je vsechno strasne fajn... i kdyz to najednou vyslo o 11% draz... coz u miliardy rozhodne uz nejsou nejaky drobny ;-) Timhle stylem z I.D muze byt rychle stejny pomnik jako Blanka... kdy vsichni, zvlaste ti z opozicnich lavic svorne nadavali prozmenu na Bema ;-) U metra to muze byt prozmenu Hrib... je to kratky, dobre se to pamatuje a primator (ci premier, dosad dle potreby) prece i dle historickych vyroku Piratu muze za vsechno.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO:
    HONCKA: tak zaprvé, nepřemalovali žádný astroláb, jestli jste si toho nevšimli, pouze odborník na astroláby (což já nejsem, já jsem spíš kosmonaut, než astronom...) si všiml, že přemalovali astronomickou desku. A pokud jsem to pochopil, vyřeší to "lehká přemalba". Nedošlo k žádné fatální destrukci.

    Každopádně, kdyby tohle byl fakt jediný "průser pirátského primátora", můžeme mu z fleku začít projektovat pomník... (a opět připomínám: když na nikoho nemáte víc než tohle, tak je projev zoufalství :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: tohle tu hodně řešilo jedno id, ale už nevím kdo. náš postoj lze shrnout jednou větou:

    Budeme rádi, když nám ALDE dá přednost před Babišovým ANO.

    Spousta členů má pocit, že vstup do frakce Greens nám bude ve specificky ekofobních podmínkách ČR odhánět voliče. Ale spekulovalo se i o nějaké nové "Macronově frakci", ale tam by si asi diktoval on, jestli bude mít zájem...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: Dětský ráj, srsly?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: coz o to, ony se i prihlasily. Ale ta argumentace pirata Jansty tim, ze je ohrozovana mravni vychova mladeze (tim, ze se proda cela flaska vina namisto jen sklenicky) je v kontextu aktivit Piratu kolem legalizace travy tak trosku postavena na hlavu. Jasne, jsou tam i jiny duvody - ale to nic nemeni na tom, ze piratsky radni si nasel zastupnou ptakovinu s nulovou realnou nebezpecnosti, kterou prvotne vypichnul (a taky sam vyprovokoval).
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYHULENY_UFO: Zničenej jsi z toho akorát ty - dotyčným podnikatelkám nic nebrání přihlásit se do výběrového řízení na nového provozovatele - a pokud bude jejich nabídka vybraná jako nejlepší, můžou tam zůstat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AXTHEB: jo, nechapu, proc pirati z toho chlastu tolik delaj, ze musej znicit dve zensky. a pak prijdou jini pirati a chteji ozraly vodaky. chucpe.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    VYHULENY_UFO: Precetl sis cely clanek?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: no tak, kvuli trose chlastu znicit dve maly podnikatelky. je nejakej rozdil mezi prodejem chlastu dospelym lidem v parku a dospelym lidem v lodi?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: Dětský ráj se tu již řešil, zde je k němu vyjádření co a jak.
    Dětský ráj. Ráj pro děti i pro provozovatelky | Piráti Ostrava
    https://ostrava.pirati.cz/aktuality/detsky-raj-vyjadreni-vyberove-rizeni.html
    To "stahovat legalne warez z netu" nebudu vůbec komentovat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //v ostrave budou pirati oblibeny. libi se mi, jak z jedny strany chteji stahovat legalne warez z netu a z druhy strany jsou schopni potopit male podnikatelky. kvuli trose chlastu znicit dve zensky. coz je navic smutny ve srovnani s tim, ze pirati by chteli legalizovat opilost vodaku.

    Provozovatelky Dětského ráje končí. Prodávaly větší množství alkoholu, než směly - Echo24.cz
    https://echo24.cz/.../provozovatelky-detskeho-raje-konci-prodavaly-vetsi-mnozstvi-alkoholu-nez-smely
    Porušení nájemní smlouvy se měly nynější provozovatelky, Klára Merová a Petra Kunešová, dopustit mimo jiné tím, že prodávaly alkohol ve větším množství, než měly povoleno. Prodávat mohly alkohol o míře 0,25 litru, avšak místnímu radnímu Lukáši Janstovi prodala jejich zaměstnankyně celou láhev vína. Jansta byl dle tvrzení městského obvodu uzpůsoben ke kontrole poté, když jeho vedení rozhodlo, že ji jiná osoba provést nemůže „kvůli hrozbě úniku informací“.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    NECROMAN: No samozřejmě můžou, protože v době opravy šel minimálně jeden Pirát po Staromáku a mohl si toho všimnout a práce okamžitě zarazit :-)))
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: MEMNON666: Už jsem jen čekal, kdy se tu objeví, že Piráti mohou i za špatně namalovaný Orloj :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nový článek o tom, kam se chtějí Piráti zařadit po Eurovolbách
    Piráti a frakce Evropského parlamentu: Kam se chceme zařadit? - Pirátské listy
    https://www.piratskelisty.cz/...nek-2401-pirati-a-frakce-evropskeho-parlamentu-kam-se-chceme-zaradit
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYHULENY_UFO: V tom s tebou souhlasím, že někde v plánování té akce asi byla chyba.
    Ale vzhledem k tomu, že příprava akce probíhala někdy v roce 2017 na příslušném odboru magistrátu, jak to souvisí s Hřibem a Piráty?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: povidej detaily k piratskymu fake news
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam