• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DANYSEK: hehe z toho uplne strikaji jedovaty sliny, ale chapu. Tvoje frustrace plyne z toho, ze ste se minuli, protoze tam byl v jinej cas nez ty, chapu. Na druhou stranu to je ale asi stejnej moment osobni piety, jako kdyz tam byl on, zejo. Nebos tam byl kvuli davu cumiluna novinarskejm kameram?
    Zajimalo by me co si myslis ze tvoje nenavistny tirady v tomhle auditku prinesou. Jakoze prestaneme volit piraty treba? To si urcite nemyslis, ze ne. Vybijes si komplexy? Mozna. Doporucil bych spis nejakyho specialistu nebo tak neco, ale klidne si ulev, treba az ze sebe dostanes ty sracky prijdes i s nejakyma konstruktivnima podnetama pro budoucnost, misto abys tady masturboval osobnima utokama na jednoho exponenta hnuti, kterej ve finale stejne zajima jenom Prazaky, a podle me si v tom bordelu co se na prazske radnici stovky let sedimentuje vede ani ne rok volbach docela dobre (i kdyz mozna nezvladl tolik vrcholu).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JVMLOK: byl... v dobe, kdy pan primator "nemel cas" a mel na starosti "pry dulezitejsi" veci, jako treba klaunovani se sbijeckou pred kamerama.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DANYSEK: tys tam byl? Myslim aspon v prubehu dne polozit kytku nebo zapalit svicku?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: a jaký tisk, poté, co většinu médií koupil Babiš, není "stranický"?

    Jinak třeba info.cz si platí sponzorované twíty, kde hejtuje Piráty. Takže může být i "antistranické", ale přesto dost cílené médium...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Mno, smutne... co k tomu dodat
    Pražští zastupitelé jednali do půl šesté ráno, politici z ODS a ANO na protest opustili sál | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://domaci.ihned.cz/...le-jednali-do-pul-seste-rano-politici-z-ods-a-ano-na-protest-opustili-sal
    Při posledních dvou hlasováních měla koalice problém dostat k hlasovacím zařízením dostatek zastupitelů, aby je bylo možné přijmout. V případě podpory pro nedělní akci na Letné se to nepodařilo ani na druhý pokus, poté co první hlasování primátor prohlásil za zmatečné.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: a on nejaky zakon zakazuje reklamu v tisku na politickej (ne)uspech?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: letaky z lidlu mi nevadej, to je reklama na levny zradlo a ne na uspechy politicky partaje.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: a kdyz ti do pulky novin stejnym zpusobem nacpou letaky z Lidlu, nadavas taky? ;-) Ted si fakt objevil (reklamni) ameriku... Mafra to ma normalne v ceniku (strana 18)...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ja bych nemel problem, kdyby byl byl oddeleny bezny tisk od stranickyho tisku. jsou to dve zcela rozdilny veci.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: politicke strana si reklamu v tisku (Metro nevyjimaje) prece bezne objevuje (pravda, hlavne behem kampani)... vlozeni nejake "reklamni" tiskoviny do novin taky neni vec az tak neobvykla, tenhle reklamni format si muze zaplatit kdokoliv. Zakazuje najemni smlouva politickou reklamu? A vazne chces, abysme se jako spolecnost vydavali cestou podobnych zakazu...? Nezapominej, ze ten zakaz by musel byt obecny - a v budoucnu by mohl postihnout nekoho dalsiho. Zrovna ty coby "antikomunista" tu kricis po jiste forme cenzury? :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: tam je asi problem ten stranickej zpravodaj hnuti ano.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: vzdyt jen za reklamu v tom platku Magistrat zaplati do Mafry dva mice... :-) Kdyz to vyzeneme ad absurdum, tak Magos vedeny Piraty vlastne toho Babise jeste podporuje... :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: je to k zamyšlení, zda to nechat, jak to je, nebo zrušit dohodu s Mafrou, nebo snad zakázat politickou reklamu v těch novinách? To si ani nedovedu moc dobře představit.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //to je zajmavy, ze pirati tohle davno neresi...

    Lepší Česko v pražském metru, Babišovo ANO v Babišových novinách — HlídacíPes.org
    https://hlidacipes.org/lepsi-cesko-v-prazskem-metru-babisovo-ano-v-babisovych-novinach/
    Deník Metro je už od roku 1997 let stálicí české mediální scény. Od roku 2007 patří pod vydavatelství Mafra. Vydavatelství Mafra je od roku 2013 Andreje Babiše. Od února 2017 ve svěřenských fondech Andreje Babiše. Dnes jako vložená příloha deníku distribuovaného zdarma v prostorách pražského metra vyšel tradičně v pátek týdeník 5 plus 2 a v něm i stranický list hnutí ANO Lepší Česko.
    ...
    Jako nástroj politického marketingu je deník Metro v metropoli ideální nosič. Podle posledního výzkumu čtenosti tisku tištěný náklad 280 456 kusů a čtenost 514 tisíc kusů. Nutno dodat, že nejde o pražské výsledky, ale údaje z celé republiky, protože – navzdory názvu – je Metro distribuováno i v Brně, Plzni a a další padesátce českých a moravských měst.

    Ranní cesty metrem ukazují, že (přinejmenším do doby, než bude i v podzemí mobilní signál) jako četba je deník Metro mezi Pražany populární. Každý pátek je v deníku jako bonus i týdeník 5 plus 2, jehož součástí je i červnový „zpravodaj hnutí ANO“.

    Bylo by zajímavé vědět, kolik z čtenářů má povědomí o tom, komu tento deník (i týdeník) ve skutečnosti patří. A zda na pražském magistrátu nezačínají přemýšlet, jestli smlouva o distribuci deníku Metro v prostorách pražského metra není vlastně smlouvou na distribuci stranického tisku.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: hospodu vybrala draha polovicka, ja jsem v tom nevinne... ;-)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: a nezačínala ta věta Babiš musí říkat, že všichni lžou, protože.... :-D:-D:-D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: koukám, že jsi průkopník tzv. investigativního trollingu :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Jedno z mouder Ferjencika... "priznani je polehcujici okolnost, ale zaruceny trest". Zdroj: hospoda, sedi zrovna ciste nahodou vedle s nekym mne neznamym. Treba se z kontaktu casem dozvime, s kym ze to popijel a recnil mimo jine o tom, jak nekoho dostat do senatu :) Chlasta jen Miki, ted ma treti pivo... jeho partner cuca kolu.
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    CAIDEL: A neumí si ověřit informaci. Víme :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LINSOS: Však taky s internetem i googlem nepochybně pracovat umí, to jen ty podsouváš nějaké sračky.
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    CAIDEL: a tvrdí snad premiér někde, že je expertem přes IT? :-) Hřib se jako expert přes informatiku profiluje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam