• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KRAMERIUS: ja bych radeji ty grafiky a blaboly pana predsedy, jak pirati vyhraji, porazi ano a ziskaji 25% ve volbach.... jestli pirati neporazi ano v nasledujicich volbach a neziskaji pres 20%, tak uz to nedaj nikdy...
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    Ještě pár podobných aférek jako ta s Michálkem a Piráti předběhnou ANO. :-)

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JVMLOK: souhlasim, pirati se stavaj docela solidni parodii na warezaky.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    tvl to je idiot :)
    Nicmene ta snaha najit na tom neco kritizovatelnyho je spis smutna nez zabavna
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: a navic koukam, tak ta moje uvaha neni rozhodne jen teoreticka... :)
      Zaškrtnout možnost "pro odvolání" a možnost "proti odvolání", a nezaškrtnout "pro odročení na jednání" jsem dokonce krátce zvažoval
    Mimochodem.. moc peknej webik udelali Liberecaci, kde ukazkove prezentuji zapojeni do ruznych hlasovani a solidni neucast v ostatnich otazkach. Minimalne u lidi z RV + poslancu bych cekal, ze budou vice aktivni (radovym clenum bych tu neucast za zle az tak nemel, i kdyz ty rozdily jsou... propastny...)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tomu ja rozumim, ja bych se postu europoslance taky drzel jako kliste krizeny s pijavici.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: europoslanecky duchod mas odvozenej od odslouzenych let... byl by hodne blbej, kdyby to zabalil jeste pred prvnim rokem :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tak to je prizdisrac. ja myslel, ze se vzda i bruselu... no warezaci, penize vzdy na prvnim miste.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: Kde si to vzal? Psal pouze, že se vzdá místa v republikovém předsednictvu, pokud tam koncem listopadu bude Michálek, což udělal, akorát to udělal o 14 dnů dřív.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: ne, rikal ze skonci v predsednictvu... coz taky udelal (k drivejsimu datu, nez puvodne avizoval).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: kazopadne nevyhrozoval Peksa, ze se vzda bruselu??? no ocividne se mu asi nechce opoustet dobre financne zajistene zamestnani.... jenom blb se vzdal eropskyho prijmu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    hovno :D D :D prdel pokracuje

    https://twitter.com/CT24zive/status/1191652598740373504

    ČT24
    @CT24zive
    Europoslanec Mikuláš Peksa se s okamžitou platností vzdává postu místopředsedy Pirátů. Reaguje tak na rozhodnutí spolustraníků, kteří neodvolali dalšího místopředsedu Jakuba Michálka
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Piráti se hádali. Měli bychom jim za to poděkovat | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://nazory.ihned.cz/c7-66670410-rspdh-bb3f6459a9bce85
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: v hlasovani, kde si klidne muzes zakrizkovat, ze souhlasis s odvolanim i ze ses proti.... vazne se musime tocit v kruhu? :-) Cely hlasovani - svou konstrukci (nastavenim) - je proste haluz. Mozna je ta konstrukce takto zamerne nastavena. Namisto prosteho pro / proti / zdrzel se to postavilo tak, ze pro / proti / odrocit s moznosti zvolit vse dohromady (objektivne cast lidi urcite chtela dalsi informace, ktere nedostala)... a hlasy se rozmelni, zejo... ono to pak skonci vysledkem bez usneseni a muzeme se prsit, jak jsme obhajili :-) Sem zvedav, kdy podle podobnyho systemu nechaj Pirati hlasovat o neduvere vlade :D
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK: Já zase tvrdím, že pokud se hlasuje o něčím odvolání, tak neodvolání = obhájení.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: "dnes jsem obhájil funkci" (Michalek) versus "celostátní fórum tedy nijak nerozhodlo" (Pikal). Viz odkazy na zdroje nize. Formalne meprijmout zadne rozhodnuti ve veci neni totez jako potvrdit nekoho ve funkci. Takze ano, Michalek lze.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK: Takže čísla ani procenta nic neříkaj, ale Michálek prokazatelně lže. :-))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: o to vubec nejde... ale ty cisla nic nerikaj v momente, kdy muzu zahlasovat pro vic a klidne protichudnych variant soucasne... "pane poslance, jste pro nebo proti navrhu" ... " ja vam nevim, tak jsem zakrizkoval projistotu oboji" :D Jak ty cisla muzou byt pak presna a o necem vypovidajici? Cely ten system je... ehm... postavenej na hlavu - by design. Fakt si neumim predstavit, ze podobne haluzne by se hlasovalo o odvolavani kohokoliv treba v parlamentu ;-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KRAMERIUS: nemam potrebu, ale muzu to komentovat a smat se. to jako volic muzu uplne v pohode. stejne jako se smeju starsim brachum piratu, komunistum.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYHULENY_UFO: Staň se členem a navrhni změnu. Jinak jim do toho nemáš důvod kecat, je to vnitrostranická věc.
    OOHN
    OOHN --- ---
    Některejm lidem se prostě nezavděčíš :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam