OTZ: mmch, v těch nenávistnejch skupinách na FB jsou právnici, kteří jsou ochotný pomoct právě lidem v dluzích.
Pro česko je specifický o problémech nemluvit a doufat, že narazíme na někoho, kdo nám s tím pomůže.
Což je asi důvod, proč moji generaci strašně serou lidi, co otevřeně mluví o tom, že sou teplí, proč je seru já, když mluvím o tom, že lidi pomáhají přes hlavu (typický někdo sebere nevidomého a odvede ho někam, kam ani nechtěl - no tak já sem chtěla, když mě někdo pomůže na ulici přes výkop, aby se mě nepokoušel vychovávat, oslovit random guys umím už nějakejch 20 let žeano) a nedej bože začít mluvit o tom, že se někomu děje něco, co je křivda, jakože exekutor s ním jedná z pozice moci.
Já nemám řešení, kdybych měla, tak dělám nějakýmu politikovi koncepci PR. Aktuálně sem se pokoušela vést debatu s lidma kolem laliny, kteří kromě uprchlíci jedou antivaxx a anti choice, no, dopadlo to jako vždycky.
Jo co teda zabralo byly fotky mojí kočky. Jenže Piráti jsou najednou stašně seriozní, a nějak v tom nevidím, že by se jim kočky vlezly do konceptu...
Přikládám fotku mý kočky, protože je nejlepší kočka na světě :)