• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: tak pozor, asi nám zůstane trochu víc poslanců za Piráty, než 6 co měli SZ v roce 2006... a za případné ministry postoupí do Sněmovny náhradníci (což je opět u Pirátů rozdíl oproti jiným stranám - zásah souběhu funkcí, čímž více lidí vůbec dostává šanci se nějak "zaučit v oboru")
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    JONY: Souhlas. Pirati to dlouhodobe personalne nezvladaji, a jak se ted ukazalo, podepisuje se to na vysledku voleb. Skoda, bez piratu to bude dost pravicova vlada.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Za mě, a to jsem volič Pirátu od vzniku strany, tady byla strašně zabitá kampaň a dost nevhodní lidé na kandidátkách. Jak nám ukazují Zelení, kvalita programu neznamená v týhle zemi zhola nic (ačkoli většina voličů tvrdí opak). To co říká JONY plně podepisuji.
    JONY
    JONY --- ---
    Já bych jako volič co kroužkoval čistě Piráty poskytl zpětnou vazbu.

    Radikálně zapracujte na komunikaci, dovnitř (já chápu, že chcete být transparentní, ale řada věcí se prostě má řešit uvnitř strany a nemá být vidět ven) i ven (Hřib). A stejně tak prostě není možné, aby se na kandidátku nebo jako kandidáti na post ministra dostali lidi, co vystupují jako arogantní mašíblové. Dostál vás v těchto volbách stál IMHO obrovské množství hlasů.

    Přeji vám ať to jako strana ustojíte.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tohle je hardcore.

    Po sečtení 61% okrsků by se do sněmovny dostali pouze dva kandidáti Pirátů. Ivan Bartoš a Olga Richterová. Díky preferenčním hlasům by zbytek byli zástupci STAN.
    FARIN
    FARIN --- ---
    Krouzkoval jsem STAN, normálně bych to asi nedělal ač má u mě STAN o něco větší sympatie. Ale po tom co předvedli Dostal a pár dalších výtečníků
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    LEON_KOWALSKI: Ted si nevzpomenu, o koalicich se rozhodovalo pred nebo po tom co padla D'Hondtova metoda? Myslim ze predtim meli velky smysl. Njn, je to co to je.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    no, vypadá to, že jsme měl pravdu - koalice nebyl dobrej nápad 56% a jenom 14%
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    Zatim to pro piraty vypada na krouzkovaci red wedding. :P
    KEB
    KEB --- ---
    PETER_PAN: Odbornou erudici neposoudim, ale ve světě kde je zmocněnec pro klima Vondra je Balcarova dar z nebes ;-)
    KEB
    KEB --- ---
    PRASECI_SOIREE: Ta moje byla asi pokažená, já tam nikoho takového neměl... :-D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRASECI_SOIREE: Tak to jsme dva, a podle plusů asi i víc :)
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    tak mate to tam kuci piratsky tak at to klapne :o)
    JONY
    JONY --- ---
    JONY: tak oba rodiče (70+) nakonec volili taky Piráty.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    JONY: Děkuji.

    MAIMONIDES: Hele určitě by to mohlo být lepší. Ale jelikož jsem poznal současné ministry, některé bývalé a například i kandidáty ze SPOLU (např. Skopeček), tak si myslím, že jsme na tom dobře.

    PETER_PAN: Identit je více. Já osobně používám mojeid.cz Bezpečnost je obdobná jako jinde. Upřímně více asi lidem bude vadit, když jim šlohneš peníze z účtu, než když pošleš špatné daňové přiznání...

    Co vím tak plachta pod billboardem byla jeden den a byla zaplacena příslušná částka. Víc o tom nevím.
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    REDGUY: Jj, a diky tvemu hlasu budou lidi jako ja jeste bohatsi na ukor drtive vetsiny obyvatelstva. :) Ale alespon ODS zaridi policejni ochranku ke kazdemu billboardu, a da tem illegalnim transparentum utrum jednou provzdy...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Njn, kazdej to mame jinak. Nekdo si treba zase muze myslet, ze ilegalne vyvesenej billboard je signal, ze ta strana proste kasle na zakony, ze jo. Ale prima, zes zamachroval, jak jsi bohatej, dobrej flex 8)
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    REDGUY: No ja rikam ze o tom nic nevim, ani me to nezajima. Ja se nerozhoduju na zaklade medialni stuntu, ale programove politice. Ty zadnou politickou agendu nemas, a proto se rozhodujes na zaklade takovych picovin. :D

    Ja spis resim to ze ODS vesele podporila zruseni superhrube mzdy, diky cemuz mi ted na ucte kazdy mesic hnije o 10 tisic korun vic, zatim co vetsina lidi si polepsila o par stovek. Nebo ze kamaradka nemuze mit svatbu zalozit si plnohodnotnou rodinu. Vis, takove ty veci co vsichni resi... kazdy den... takove ty nebillboardove zalezitosti.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: V tom pripade doporucuju se do budoucna nevyjadrovat k vecem, o kterych nic nevis. Protoze o identite vyvesovatele zadny spor neni, Pirati se k tomu hlasite priznali.
    A jak jsem psal: Moje volba byla mezi SPOLU a PiratoSTAN. Ne kvuli programu, ale proti Babisovi. K obema mam vyhrady, dlouhodbe jsem byl o fous na strane Piratostanu, ale par poslednich fuckupu vcetne toho billboardu me odradili.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    HONCKA: Hele... ja ti rozumim. Ale cely se to da pojmount nekolika zpusoby:

    - ilegalne vyvesime plakat, otevrene rekneme, ze to je ilegalni ale myslime, ze spravne, neseme nasledky.
    - ilegalne vyvesime plakat, uvedomime si, ze to asi byla pitomost, prizname to, omluvime se (a neseme nasledky)
    - ilegalne vyvesime plakat, text schvalne naformulujeme tak, aby to vypadalo, ze vse ok, ale kdyby se prislo na to, ze ne, tak aby to technicky vzato bylo spravne a dalo se slovickarit, a kdyz se nas lidi ptaji, jako to teda vlastne bylo, tak drzime hubu.

    Prvni dve varianty beru. Neschvaluju, ale prvni by znamenala ze maji pater, druha schopnost sebereflexe. Ale ta posledni, to je proste zbabelost.
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    REDGUY: Moje znamost s tou 'kauzou billboard' je jenom z titulku. Nijak jsem to neresil, ani jsem si nevsiml ze z toho byl nejakej skandal. Ale predpokladam ze jestli nekdo vyleze na billboard a na cerno tam vyvesi transparent, tak se nebude chtit verejne chlubit svoji identitou...

    Kazdopadne jestli te tohle presvedcilo volit pro diametralne odlisne ideologicky zalozene politicke uskupeni, nemam k tomu slov. :D Alespon ze si to nehodil Babisovi. S trochou stesti to stejne bude jedna velka koalice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam