GAARQ: rozepsal jsem odpověď a pak jsem si přešetl
KAMAHL a psal bych to podobně. Babiš je svému publiku dokonale srozumitelná a příšku jim nastavuje akorát tak vysoko, aby ji úřelezli a cítili se, že jsou ze stejného těsta, jako on.
XCHAOS: Právě že u Pirátů bych čekal nějakou guerillu, vyučítí sociálních médií, memy, flash moby, stand-upy, pitch talky a spoustu podobných věcí. Moderní a disruptivní taktiky, jak zaujmout. Neschopnost tenhle prostor efektivně využít, naopak, místo inovace, past konzervativního pojetí médií, a fakt, že je ve využití těchhle kanálů brutálně přehrává pologramotný Babiš s Prchalem, byl apro mě veliká rána důvěře...já fakt Piráty vnímal jako patu expertů, kteří jdou češit problémy, které tradiční politika neumí nebo neřeší. A nakonec jsem procitl do poznání, že je to hrubý amatérismus. Ne-kampaň Mikuláše Ferejnčíka byla dokonalá tečka za touhle iluzí, a pro mě definitivní stopka, ale to už znova rozpitvávat nebudu.
KEDRIGERN: tohle je docela silné kafe, pro takové tvrzení je lepší mít i nějaké důkazy, aby třeba šlověk nepůsobil jako paranoik, který vlastní neschopnost v oblasti PR kryje nějakou temnou konspirací