• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CAIDEL: Presne. Pirati dokazou veci rozkopat, nikoli vsak spravit nebo postavit. Ale rekl bych, ze to uz je off topic. Hodne stesti.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jako, nervozita u podnikatelské ODS ekipy je jasná, těm piráti rozkopávají bábovičky a penězovody... ale jak to tak vypadá, tak se to možná osobně dotkne i některých ID tady, jinak si to těžko vysvětlit :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAKROUSEK: Cožeto? Ale to je fuk.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CAIDEL: Hm, pravda boli.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAKROUSEK: Že neumíš číst už jsem si zvykl. Teď ještě abys pochopil, že neumíš moc ani psát.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GAARQ: Takze i kdyz je nekde napsan nejaky text, tak je za nim obvykle sirsi nazor, ktery ten text ilustruje. Jako v pripade tady kolegy.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GAARQ: Ale no tak, jsi chytry, mel bys ve svych letech jiz vedet, ze lide zhusta pisou veci, ktere tak uplne nejsou pravda.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MAKROUSEK: neboli jako obvykle žvaníš nesmysly, aniž bys pochopil psaný text. ale na to už jsme si zvykli ;)

CAIDEL: je to tak, piráti nejsou klasická politická strana a já jsem za to rád. nenadbíhají marketingově různým přelétavým voličům, kteří tu volí toho a tu onoho, dle aktuálních nálad. mají své jádro, sice nevelké, ale na evropu slušné. jako v jakémkoliv společenství, jsou tam dobří týpci i magoři, s tím se člověk musí smířit. očeňuji vedle skutečné liberálnosti i jejich otevřenost místo ideologicky zabetonovaných stranických sekretariátů (zdravíme lidovce, socdemáky a jiné trilobity), které stejně stranám moc nepomáhají. dnes fičí vůdcovský princip a snad jen ODS má svou mafiánskou guerillu, která jej nutně nevyžaduje (fiala je spíš jako něco z cimrmanovy loutkové junty, maňásek vedený jistýma rukama). a těší mě, že se klasické strany maličko tohoto přístupu obávají, páč by jinak tak nehysterčily.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CAIDEL: Neboli rikas - cim hur, tim lip. Hlavne, aby moje strana nevyhrala ve volbach, protoze pak by mela odpovednost za to, co slibila a to je jasne, ze to dodrzet nedokaze. Skvely nazor.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ne že bych si na to vsadil, ale řekněme že budu maličko optimistický - ve smyslu že se třeba kauzy popularity pirátů vlastně nijak podstatně nedotknou. Protože jistému voličskému jádru (jako třeba mě), jsou zcela u prdele. Já PR nepotřebuju, tudíž to pro mě podobné "mediální selhání" nehrají vůbec žádnou roli. A i kolem stavebního řízení je docela slušná šance, že to prostě začne šlapat, kampani dojde munice a spousta běžných lidí s tím procesem prostě bude mít lepší zkušenosti než předtím.

Neviděl jsem ještě průzkumy po aktuálním média kampaň shitstormu, ale před nimi měli piráti podporu v zásadě konstantní bez ohledu na neustálou setrvalou kritiku ze všech stran.

Piráti samozřejmě dělají některé kroky s kterými nesouhlasím, ale tak nejsem úplný idiot a vím že i s nejlepší možnou stranou se shodnu třeba jenom na 70-80% (což podle všeho neumí mentálně zpracovat skoro nikdo) a tudíž že krok s kterým nesouhlasím neznamená obřadné volání "už nikdy je nemůžu volit, udělali B nebo C). A kdokoli jiný než piráti je na mojí škále volitelnosti o pár levelů jinde.

Což je taky důvod, proč realisticky nijak zvlášť ani ve snech netoužím potom, aby dali 30% ve volbách, protože by jim třeba vyšla kampaň nebo něco. Sice by možná jedno volební období šly věci dost dopředu, ale pozorovat ty sračky, jak od nich postupně těch 20% lidí co by je volili náhodně a ne z přesvědčení odpadá a prohlašuje je za postupně absolutně nevolitelné... to si rád nechám ujít.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: to chceš být v opozici s ANOfertem a SPD 🤣
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOSZLIK: To si nemyslím, odvádějí v rámci možností dobrou práci a v opozici by prosadili leda tak hovno.

Len to PR nám tam chýbá, len to PR :)
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Velký voči jak něco změní a akorát je to semele
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    FRK_R23: souhlas, proto se na té vládě neměli podílet. Bohužel pirátské PR je fakt nula nula nic a neumějí komunikovat své výsledky. Pak každý hrot jde vidět.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Piráti mají v tomhle veliké mezery. Jakmile Pekarová vykřikuje o Ivanovi, hned měli tahat Válka a svolat vládu kvůli čemukoli, protože on je naprosto neschopnej.
    KEB
    KEB --- ---
    Škoda že třeba ty přihlášky na SŠ nevzpominaji piráti častěji tu o byl dobrý zarez
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: tohle kolem Bartoše je dokonalé vrteni psem.

Stejný jako když Pur nebo kdo to je říká jak za šest neděl je Škoda kolem stavebka miliarda třeba. To dokonalá kokotina
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Jsem naivní kluk, víš. Hloupě jako to nebohé mládě jsem očekával, že vládní kolegové se nebudou okopovát, ale budou jako jeden tým :)

Jo jo, jsem naivní a blbej, já vím.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: co tě překvapuje? Pekarova nevynechá příležitost po pirátech vystřelit. Navíc se topka potácí kolem 5i procent. Tohle je náhodou chytrý
    KEB
    KEB --- ---
    KOSZLIK: a zaseto i na domácí scéně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam