• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YBUKO: Mimochodem, výkaz Hřibových příjmů taky není zrovna... ehm nejdůslednější. Od předsedy strany, která bojuje proti nepravostem a švindlům bych čekal, že bude v takovýchhle základních věcech super transparentní a bez poskvrnky.

Staré Nalodění
    https://nalodeni.pir-test.eu/odmeny/Zdenek.Hrib
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    DOCKINEZ: mnoo mně se ten pán z doslechu fakt nelíbí, spíš vlastně naznačuji něco radikálnějšího než ho jen schovat:D ale to se asi těžko stane, jak čtu a poslouchám podcasty o těch vztazích a kdo ho vytáhl nahoru.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YBUKO: Nastrčit dopředu nějakého pana čistého?

A jak by se pak Piráti lišili např. od ODS, kde je nastrčený panák Fiala a za drátky tahá úplně někdo jiný?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    XCHAOS: já právě mám z toho co se dozvídám hodně blbý pocit. A bojím se, aby do něčeho teď nestáhl i celostátní Piráty:/ jako nejlepší věc by mi přišla vytáhnout co nejdřív nějakého toho nového volebního lídra, který bude čistý jak lilie, a pana předsedu úkryt do voleb do nějaké magistrátní kobky...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    YBUKO: no, to kdy se začal někdo šťourat v korupci na DPP, která tam byla dlouhodobě,asi úplně není indicie, že on něco udělal špatně... ale obecně ano, členové mají indicie, že "přešel na druhou stranu" (pokud na ní nebyl od začátku).

Taky působení v dozorčí radě DPP lze vykládat dvouznačně. Nikdo tě "nebije", současně nejde čekat, že někdo se dostane do Rady města s multimiliardovým rozpočtem a nebude dělat něco, jako "reálnou politiku". Faktem je, že politické strany se nezakládají proto, aby člověk jen zpovzdálí nadával, ale do ničeho se nezapojoval.

Třeba ty složité společné podniky DPP s developery kvůli stanicím metra nejsou výmysl ani jeho, ani Krnáčové, ale reálná situace, před kterou město stojí kvůli privatizační politice ODS z doby třeba před 20 lety. Ty pozemky už byly prodané a teď se dodatečně řeší, co vlastně s tím...
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    XCHAOS: na Twitteru někdo psal že měl ZH s min. školství nějaké spory, není trochu mstivý?
    Jinak nechci strašit a dostanu vynadáno že jsem nekonkrétní. A fakt mně to netěší psát. Ale po pirátsku bych řekl, že existují indicie, že na magistrátu v mnoha kontaktech přešel na druhou stranu... Ne, nebijte mně. Prostě ale spolupracuje s lidmi, se kterými by opravdu neměl, víc neřeknu. Jen naznačim, že to nehezky doplňuje to, že Dozimetr vypukl v době, kdy byl primátor...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GAARQ: tak slyšet v tom Beastie Boys vyžaduje hodně velkou dávku fantazie, nicméně skutečně, ta notná dávka naivity, co z té nahrávky čiší, hodně připomíná étos Pirátské strany v roce 2009... protože nebylo zcela jasné, jestli jde o konspirační schůzky undergroundového hnutí po bytech, setkání DIY muzikantů s harmonikami po hospodách nebo self-promo různých nezaměstnaných ajťáků :-)
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    No. Zrušení Ministerstva školství a tělovýchovy a založení Ministerstva školství - s novými lidmi a trochou rozmyslu (bez bafuňářů a jejich finančních toků) by generaci našich děcek (a na důchod i nám) mohlo pomoci opravdu velmi. Imho:)

Jinak ale tyhle humory považuju za dost nešťastnej nápad.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: já si říkal, že je to recese :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: no nevím :-) český populistický senil je Babiš, tahle pozice je obsazená (naštěstí). On tam neříká samé špatné věci, s tím ministerstvem provokuje, samozřejmě.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    XCHAOS: cesky Trump
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    huh... hmmm?
    Zrušil bych ministerstvo školství, říká Hřib - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-co-se-stane-s-piraty-novy-predseda-odpovida-264807
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHORCHE: ano.. před 10 lety učitě ano. Dnes nikdo neví. Dnes jsme ze strany vyhnali "komouše", takže se nově může stát cokoliv :-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    XCHAOS: proč by nemohli? mně to přijde jako pirát téma
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    bylo tu? bohužel je to jen mluvení bez přepisu, ale je to fakt zajímavé.
    https://denikalarm.cz/2024/11/i-lide-z-ods-byli-zklamani-ze-pirati-nejsou-levicovy-hlas-vlady-rika-jana-michailidu/
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    XCHAOS: Vypadá to, že to není pravda. MK to řeší. Nejspíš je to nepochopení ze strany RRTV :(
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OTZ
    OTZ --- ---
    KAMAHL: tpc, ty zastreleny zeny a deti jsou vopravdu teroristi jak noha. a "svoji zemi" je taky dost pochybnej termin..
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    ve výsledku good riddance pro Piráty.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam