KEDRIGERN: já ale o pomstě nemluvím, nebo kde? já jen říkám, že se jimi nemáte nechat svazovat a manipulovat. ten hrob vám vykopali už jednou - tak se prosím VY jednou poučte. bylo by to po letech... milé překvapení
mířit na 2 ciferný výsledek můžete, stejně jako SPOLU na 30% - reálné není ani jedno, říkat se to asi musí. Piráti hrajou o přežití (protože v případě neúčasti v PS přijde další meltdown)
ale třeba jejich známí jo... a ti začnou tlačit --- tohle je overthinking. na ty lidi může tlačit úplně cokoliv - od péra v gauči, po Turka a GD. já tam prostě dnes nevidím žádný přínos spojení se s Chvilkaři - ten spolek už to má za sebou, protože proti SPOLU žádný demo nebylo, celý. už bych pro ně ani nepracoval znovu a ani nešel na demo
ale mě, co vás volí do PS celou dobu čím dál víc odrazujete, svojí mimozností, neschopností se poučit a do toho nějaké pomatené střely z Hřibova PR (skibidi - kdo to vymyslel, ať se jde zabít a už pro vás nic nedělá), případně další kombo Michálek-Ferjenčík
opravdu jsem za 25 let nevynechal volby (krom 2. kola do senátu ODS/ANO 2018, páč jsem byl na operaci) - letos pociťuji totální zmar a budu se muset sám dost nutit a přesvědčovat, ať to hodím aspoň vám - pokud tedy vaše Nová vlna nepředvede ještě nějakou další debilitu
ostatně jak jsem psal - u nás se Piráti už rozložili...