• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CHORCHE: Takže Ivan měl u Písku interpelace a někam zdrhnul :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    a tady bonus víkendovka z party pro odlehčení, kámoš vyrazil (někde u Písku)

Ivan překvapil🙂😀 Trošku jsme pokecali Že uz je nevolim a proč Názory máme stejné Tvl me bylo cestou domu strasne blbe Jsem starej Z chlastu Asi mi bartoš hodil něco do pití😂

Ještě že už jsou v opozici,jinak bych to vyhrotil😀 Demysy

Ja byl celkem najebanej, rikam mu ze se omlouvam,jestli muzem fotku, ze nechci bejt otravnej,rikam jasny pojd a rikal sem mu ze jsem jim jako fandil ale ze to posledni dobou celkem jebou😀
    Nekam sel ,rikal ze by ho to zajimalo ze kdyztak jeste dame rec ale pak uz jsem ho nezahlíd tak jsem ho nechal bejt😂

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Navíc ještě nikdo z Piratů nerehabilitoval Janku. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LOPIK: No já mám třeba zatím v plánu zakroužkovat Rotu (přestože je pravičák) a jinak samý Zelený.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    HONZA09: K tomuhle zastat jasný stanovisko, ať už je jakýkoliv, tak nejenže se celá strana nejdřív rozhádá, ale ještě se připravíš o velkou část voličů. Z jejich pozice to má smysl asi jako jestli se na celostranický úrovni vyjádří jestli fandí Spartě nebo Slavii, imo nemá cenu o tom vůbec mluvit. Už i ten Zandl možná zabrousil tolik, že se mu z toho bude blbě vybrušovat..
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    je to pod tímhle postem... kde mi Ivan přijde klasicky mimo. ale nějak tím můžem navázat tady na tebe DOCKINEZ
    jako ten plán je gut, akorát jakej je koaliční potenciál Piráta? 0? nebo si to dáme celé znova? plus ta tučná část... wut? o čem to kurva mele?
    já myslim, že už teď je jasně, že piráti silní nebudou a jde jim taky o všechno. a tímhle přeháněním mě serou, protože mi to splývá s okolním marastem

Ivan Bartos
    ·
    Děsivý.
    “Šéf ANO Andrej Babiš čelí na řadě mítinků s voliči i výzvám, aby vládl s SPD Tomia Okamury. Na úterním setkání s voliči v Holýšově na Plzeňsku tato přání opět zazněla. A Babiš promluvil jak o SPD, tak o budoucím možném vládnutí. Na jednu stranu se svěřil, že ANO má na různé věci víceméně podobný názor jako SPD, vládnout by ale chtělo ideálně samo. Od SPD či Stačilo! by si prý vzalo odborníky,”reportuje Radek Bartoníček.

Proto je důležitý aby Piráti z nadcházejících voleb vyšli hodně silní. Diky vám za podprou v našem boji. Nemáme za sebou oligarchy, neplníme úkoly od různejch lobbistů nebo komor. Nemáme korupční kauzy. V každej moment se snažíme naplňovat naše sliby, který jsme dali lidem. Máme plán pro dostupný bydlení, který fakt dodá az 200 000 nových domovů ze 4 roky. Víme, a už jsme to dokázali, jak nastavit lepší podmínky pro 90 % rodin v ČR včetně nižších daní, jak peníze, který se ztrácej v korupci nasměrovat do zdravotnictví a zlepšit dostupnost jeho služeb. A víme, že bez demokratických parnterů v Evropě se budoucnost plánovat nedá. A to je to, na čem mě osobně záleží.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Příčetmý voliči jsou proti vládním koalicím s fašisty, válečných zločinům, apartheidnim režimům a genocidám. Takže Piráti naopak příčetný voliče ztrácí tím, jak se nemohou rozhoupat k jasnýmu stanovisku.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    DOCKINEZ: tak líp by Zandl udělal, kdyby držel hubu. to je point tady v tom a nečekal jsem od něj ani takový názor, takže jsem zděšená 2x
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jasně, za hlas magora Šádího se Piráti připraví o hlasy příčetných voličů.

Taková nabídka se neodmítá, to dá rozum.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Šádí Shanaáh
    Já bych byl i ochotný volit Piráty se zelenými kandidáty na listu, ale mohli byste 1) jasně odsoudit izraelskou vládu za současnou i minulou politiku vůči Palestincům, 2) jasně se omluvit za aktivní podporu Izraele od Jana Lipovského, když byl ještě ministrem za Piráty, 3) slíbit, že budete dbát mezinárodního práva a lidských práv a jejích porušování kritizovat a jednat proti němu, ať je viníkem KDOKOLI?

re:
    Patrick Zandl
    Šádí Shanaáh ani za jedno ne. Politika Netanjahua není nase politika, ale to neomlouva ciny Palestincu vuci Izraeli a už vubec tyto ciny nedávají možnost se ted palestincum za neco omlouvat z pozice Česka.

dafaq
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LEON_KOWALSKI: Babiš vládl 8 let. Jářku: stále to za hovno, ale nenastalo žádný vystoupení z EU, kterým se teď tak ráno straší, naopak se k evropskému dubisku přimykalo těsněji a těsněji (protože dotace pro agročert byly a jsou potřeba).

Pak se rozjela antibabiš kampaň a slibovalo se, lomilo rukama a zase slibovalo. Výsledkem je nevyšetřená Bečva, nepotrestaný zaklekávání a nepřátelská převzetí, deagrofertizace nula.

Sorry bros, ale znovu vám na tyhle hovna neskočím.

For the record: Babiš je zmrd.

A antibabiš lháři taky.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DOCKINEZ: Pirátům ještě nedocvaklo, že hraní na antibabiš + antiokamura, jim v aktuálních volbách nepřinese ani prd. Na tohle už lidi neslyší. To měla aktuální vládní koalice v minulé kampani a naprosto to promrhali.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LEON_KOWALSKI: To jo. Jen mi přijde divný argumentovat při prosazování nesvatý aliance se Zelenými zrovna jím, to je celý.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DOCKINEZ: Okamura se spojí třeba s Belzebubem, jen když mu jeho podnikatelský projekt SPD bude dál sypat děngy na tu jeho kruhovitou mešitu :-))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LEON_KOWALSKI: aLE oKaMUrA sE sPOjuJe s pRO a TrIkEM!
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: chápu, a proto teď ta společná kandidátka se Zelenými

HONCKA
    HONCKA --- ---
    XCHAOS: jestli po tom volebmí výprasku a těm šméčkám, co na nás staňáci v průběhu kampaně dělali, by tomu uvěřil, tak by musel být úplný debil, což si o něm nemyslím. Spíš věřím tomu, že prostě chtěl být ministrem, tak to přes spolupracující mluvící hlavy ve straně protlačili stejně jako koalici se STAN.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    XCHAOS: a že je ODS nebude chtít kontrolovat jak malé děti a postupně zlikvidovat. Protože nepřítel je přece Babiš a Rusko, to by nedávalo smysl, přece.

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: v podstatě, Ivan prostě uvěřil, že poslanci PirSTAN budou i "jeho" poslanci. Prostě to byla "bromance", něco jako Elon + Trump :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Pro představu: jak velká kauza by byl E-turista kdekoliv ve světě... a čím asi voliči čekali, že jako Piráti budeme:
    “Localhost tracking” explained. It could cost Meta 32 billion.
    https://www.zeropartydata.es/p/localhost-tracking-explained-it-could
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    HONCKA: Pre stranu urcite, ale pre tych par ludi co s tymi volbami (a vysledkom) spojili svoju politicku karieru? well...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam