je to pod tímhle postem... kde mi Ivan přijde klasicky mimo. ale nějak tím můžem navázat tady na tebe
DOCKINEZjako ten plán je gut, akorát jakej je koaliční potenciál Piráta? 0? nebo si to dáme celé znova? plus ta tučná část... wut? o čem to kurva mele?
já myslim, že už teď je jasně, že piráti silní nebudou a jde jim taky o všechno. a tímhle přeháněním mě serou, protože mi to splývá s okolním marastem
Ivan Bartos
·
Děsivý.
“Šéf ANO Andrej Babiš čelí na řadě mítinků s voliči i výzvám, aby vládl s SPD Tomia Okamury. Na úterním setkání s voliči v Holýšově na Plzeňsku tato přání opět zazněla. A Babiš promluvil jak o SPD, tak o budoucím možném vládnutí. Na jednu stranu se svěřil, že ANO má na různé věci víceméně podobný názor jako SPD, vládnout by ale chtělo ideálně samo. Od SPD či Stačilo! by si prý vzalo odborníky,”reportuje Radek Bartoníček.
Proto je důležitý aby Piráti z nadcházejících voleb vyšli hodně silní. Diky vám za podprou v našem boji. Nemáme za sebou oligarchy, neplníme úkoly od různejch lobbistů nebo komor. Nemáme korupční kauzy. V každej moment se snažíme naplňovat naše sliby, který jsme dali lidem. Máme plán pro dostupný bydlení, který fakt dodá az 200 000 nových domovů ze 4 roky. Víme,
a už jsme to dokázali, jak nastavit lepší podmínky pro 90 % rodin v ČR včetně nižších daní, jak peníze, který se ztrácej v korupci nasměrovat do zdravotnictví a zlepšit dostupnost jeho služeb. A víme, že bez demokratických parnterů v Evropě se budoucnost plánovat nedá. A to je to, na čem mě osobně záleží.