• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VOYTEX: co/kde/kedy?
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    Zverejnite uz, jak hlasovali piratsti ministri v bode exportu zbrani do Izraele?
    Nebo cekate, ze tuhle vec vysedite. (No, prenesene vlastne mozna ano :))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SPIKE411: virální to je, účel to plní...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    XCHAOS: spis se diva na Jana Spacka
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    KAMCZA: dexter vibes? :)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    DOCKINEZ: žereme čokoládu, ale jinak souhlas :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: koho dnes zajímá zpackané DSŘ, včetně toho jestli a jak moc zpackané bylo. Máme tu počítač VLQ a na ten je vidět skrz prosklenou zeď ze zasedačky!
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: Zabudol si tam dopisat predseda DR OICT, a poradca pri vyvoji DSR, a pritom take uspechy...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAMCZA: ano, přiznám se, že duševní svět dnešních prvovoličů je mi vzdálený. Zeptám se synovce, zamýšlí studovat politologii (a pak že Fiala nikoho nedokáže inspirovat!)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Hmm, hmm. Nevolím ve Středočeském kraji...
    @michalblaha.cz on Bluesky
    https://fed.brid.gy/r/https://bsky.app/profile/did:plc:b4ryybeyqaibhb4d5ksvwsz3/post/3lzlir4hjxs2g
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    NECROMAN: nevím jestli to byl záměr, ale těmi brýlemi a tonalitou, mi to přijde jak fotka filmového/seriálového sériového vraha.

Za mě not bad.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NECROMAN: Je to naprosto perfektní a bezchybná fotka stejně jako je celá kampaň pirátů (včetně všechy výkřiků) naprosto perfektní a bezchybná a kdo tvrdí že ne je voják IDF!!!!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: to by byly plastový brejle, i když nevím jaká barva..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: tak piko no :]]]
    ALESH
    ALESH --- ---
    XCHAOS: ja v kontextu “strana bez korupce” chapu tuhle image ironicky. On je tak i na dlasich materialech?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: žlutoranžový brejle ovšem neznamenaj nic, to byla moje popkulturou poznamenaná iňťoušská asociace. Pro prvovoliče jsou to prostě cool žlutooranžový brejle, co nejsou plastový, hmm, takže jako asi seriozní? Nevím, dál :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: a když jsi předseda, tak ho dealuješ? jako já nevím, já jsem asi moc starej. Třeba dneska už žlutý brejle znamenaj něco jinýho :-) nebo prostě pí-ár manažeři lovily nějaký symbol cool, který byl kompatibilní s mainstreamovým sestřihem a mainstreamovým oblékáním a vyšly jim žlutý brejle :-)

Jako nejlepší a nejkampaňovitější kampaň ze všech kampaní, to samozřejmě. Samozřejmě, jediné, co nám vlastně celou dobu na demokracii nefungovalo, byla pořádná kampaň, teď je to jasné...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: Kokeš není korektní - kdo ho bere, podporuje tím i zločinecký struktury obchodující s bílým masem apod.

U nějakýho asociála z ODS nebo topky takový domyšlení čekat nelze, od Pirátů tematizujících i ženská práva naopak musí.

Kokeš je zlo. My dospěláci holt místo lajny pijeme fair trade kávu :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Když zestárneš, přejdeš z hulení na kokain no :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: ten má pro změnu existenciálně zdrchanej výraz muž v produkčním věku, který spatřil věci, které by žádný žijící smrtelník spatřit neměl :-) (ano, trochu ho chápu... mám ten výraz léta, sám... proto taky nejsem v medializované politice, ale na sockách :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam