• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    XCHAOS: v mém okolí téměř každý kdo vím že volí piráty šel cestou ženy+zelení
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: to kroužkování prvních žen v pořadí byla jasná vzpoura voličů. Já jsem navrhoval to řešit na úrovni nějakého dorovnávání počtu leaderů aby to bylo půl napůl, ale voliči to udělali holt za nás, ten nápad mělo víc lidí, a rovnou to bylo ve všech krajích místo jen v některých.

Ono členové také mají různé svoje agendy a ty agendy budou upozaděny spolu s vykroužkováním. V některých případech to je jedno, v jiných to může být škoda.

Podle mě se tímhle otevírá úplně nová kapitola Pirátů, kteří se paradoxně teprve teď rozešli se svými úplnými prazačátky a s některými lidmi, pro které "Piráti byli to nejlepší, co se jim v životě povedlo". Ale ta obměna je v jistém smyslu dobře. Očekávám návrat některých bývalých členů a příliv nových zájemců o členství, popravdě.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: Z krajskych leadrov sa okrem Ivana nedostal nikto... vsetko preskakane:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, teď mi došlo, že u nás pohořel Bulíček. To nasere - vyhraješ primárky, odmakáš kampaň, jseš vidět na každým rohu… a pak tě přeskočí neznámá paní na mateřský, která nemá ani plakát.

A Punkie taky neúspěch? Nebo ten ani nekandidoval?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    kdyby všude volili jako tam kde bydlím já, nebylo by to nejhorší

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Japonec teď na ČT24 - kyselé hrozny 🤣
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PULNOC: normální byl kdo? Ten syn? Nebo tata? Syn je myslím v pohodě i teď ne?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PULNOC: zase, kvituji ze Andy se naucil jakz takz cesky, ve srovnani s 5 let dozadu ... no to ani omylem ten chomout umí kulový, ne mluvit česky - Chudík, když hrál doktora Sovu, tak to zvládl v pohodě, Bureš mluví jak Gusta Husák po obrně, ta jeho českoslovenština je příšerná.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    jiné varianty nedají 101 (teda kromě ANO + Spolu, ale to se nestane)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PULNOC: nejpravděpodobnější je - makak + japonec + kanystrová hlava

Pirátské volby 2025 - Sledování volebních výsledků PS ČR
    https://volby.institutpi.cz/?theme=dark
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: uvidíme, jak si tam povedete, já doufám že dobře :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LEON_KOWALSKI: No neasi. Jen je škoda, že ho fakt neskočil někdo od Zelených, to by byl tuplem gól.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    LEON_KOWALSKI: krásnej den
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DOCKINEZ: asi ho vykroužkovali :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    No Piráti čtvrtí, o tři mandáty víc než SPD, benzíňáci poslední, rudá kačka hystericky práskla dveřmi, a brečí doma ve skříni, vidlák propadl i v domovské Miroslavi na Znojemsku,
    kníže makak Ignor, Stoupa Pitomio a autíčkoví tupouni se znemožní a ti co od nich očekávají slíbené - "vyšší důchody, nižší daně, nižší ceny, nižší zadlužení a žádnou inflaci",
    utřou a zbydou jim oči pro pláč a budou přemýšlet, proč to nehodili demokratickým stranám a lístky Burešovcům, japoncově tlupě a kanystrům nepoužili raději jako podestýlku králíkům.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hehe, Miky vostrouhal.

No solidní babinec tam teď bude.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: nevím, jestli si to Nová vlna nechá líbit, podle mě příště podaj v Praze kandidátku s tak 6 jménama max :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: kroužkovaní vás naučil téměř smrtelný omyl koalice se STAN :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: (eh, losovat, chtěl jsem říct)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ARCHIMEDES: Ano. Milion Chvilek nás prostě zblbnul. Podle mě Piráti jsou dobrá platforma a to vykroužkování ukazuje, že se to voliči naučili a že pořadí na kandidátce už napříště nebude nikdy zárukou zisku mandátu. Klidně bychom mohli pořadí na kandidátních listinách hlasovat, byla by aspoň sranda :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam