HONCKA: dík, kouknu na to. ale poslední dobou sem spíš opatrnej, už jen takový adblock mi občas něco dost rozbije (tuhle seznam, tamhle utube :D) - takže sic fixnu 1 věc, ale rozbiju něco dalšího :D
GANBOY: u nás komunál taky vyřešenej - VŠ piráti odešli a zbyla banda dealerů, co je bez šance. můžu tudíž dál volit strejcokracii, či se jít bodnout... barokní Klatovy mam dost na salámu, je to o ničem a jen tomu tleská pár senilů, nikam se nehýbem
byl jsem minulé út na Young Gods v Dobřanech - komunitní centrum Wolfram (dotace 40m z EU) - místo staré jízdárny, supr vybavený a vlastně bezchybný multifunkční prostor - tady tak nikdo ani neuvažuje a je to pro mě nevolba. prostě tady chcípnem na vlně sentimentu a braindrainu
jen pro porovnání: KT 23,5k, Dobřany 6,5k obyv. - maj i fajn pivovar, my máme dezoše a chcanky - výhled na zlepšení žádný
Kulturní a kreativní centrum WOLFRAM, Dobřany - Oficiální stránky města Dobřanyhttps://www.dobrany.cz/mesto-dobrany/podpora-eu-narodni-programy-a-jine/kulturni-a-kreativni-centrum-wolfram-dobrany-1/