• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán a účastníkům hrozí ban. Ban hrozí i za hrubé porušení netikety (výhrůžky, apod.).
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EL_TOPO: hádat a šikanovat je celkem rozdíl. BTW z Michálkem se pohádal imho každej, kdo si dovolil s ním v něčem nesouhlasit
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    HONCKA: To bylo jak byli ve vládě před dvěma lety. Tak se to asi nedostalo ven. Vím to na 100% že se hádali.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EL_TOPO: Já jí právě znám a znám i Frantu Doseděla, co jí dělal asistenta (ten se s tím moc nesere a kdyby to Michálek zkusil, tak by ho zjebal na 3doby) a o ničem nevím a ani žádná šuškanda v "levicovém" křídlu středočeských pirátů jsem neslyšel a ani od těch, co odešli
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Neznám se s ní, ale jednou jsem s ní mluvil. Jako jediná z těch čtyř co tam ve sněmovně tehdy seděli mi přišla normální.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    HONCKA: Přece jak vyháněl v minulém období ty levičáky ze strany, dělal to i veřejně na sítích. Ona byla dost zelená a eko a to ho asi sralo, nebo nevím co byl důvod. To jsem se nedozvěděl o co šlo. Moje zdroje ze sněmovny mi hlásily že právě jí tam dělal největší peklo a hádal se s ní. Možná i podporovala ve straně někoho koho Michálek nemusel, nevím žádný detaily. Prej tam byla pak i nějaká historka jak po hádce s ní odjel nějaké horké léto na dlouho pryč na dovolenou a paranoidně kvuli ní všem odebral přístup do svýho kanclu, takže se tam nikdo nedostal a nemohl mu ani v největších vedrech zalívat kytky :DD
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EL_TOPO: Ke? Jak jí šikanoval? Ty jí znáš nějak víc?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Klára Kocmanová kterou v minulém období šikanoval Michálek a spol pozastavuje členství.
    https://www.facebook.com/share/1Czs9yWMG2/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Možná relevantní pro některé příznivce...
    Kino Lucerna – Program legendárního kina, slavnostní premiéry, festivaly i aktuální filmy
    https://www.kinolucerna.cz/?projection=48104
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN: Mě to teda příjde jako výbornej cíl v rámci debordalizace prahy, devadesátky už jsou pryč, všichni taxikáři, kapitáni, veksláci, pasáci a zloději se s tím budou muset smířit.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NIEKT0: Jo, to souhlas, tam bude určitě plno šíbrů. Jen je potřeba to líp vysvětlit. Opravujeme tam kobky, děláme tam kampaně a zveme tam lidi, tak to vypadá divně. Vím že tam byly třeba problémy s tímdle, ale to je asi zas něco jiného.

U pražské náplavky kotví po večerech piráti, vydělávají na občerstvení - regiony.impuls.cz
    https://www.impuls.cz/regiony/praha/sloupky-na-naplavce-jsou-zakryte-proti-nelegalnim-prodavacum.A150721_193416_imp-praha_kov
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: Mozno je to na "zapluti" do tych historickych zmluv, ich (ne)vyhodnosti, vymahania, toho co je realne vyuzivane, prevoznik prazsky, a tak, celkova situacia
    (podobne ako taky staromak a predzahradky, je to pomerne specificke prostredie s specifickymi zivocichmi)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Nechápu proč mám mínusy. Vždyť přece dlouhodobě prosazujeme oživení náplavek. Do těch lodí nechodím, ale tohle zní jako opak.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: Jo, povodně zní logicky. Ale u prachů bych šel spíš cestou kontrol konkrétních provozovatelů. Todle vypadá děsně nepirátsky.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Z hlavy nevím přesně, ale je tam dost problémů. Řešili jsme to již někdy před 10 lety. Myslím, že je tam:
    a) nízké nájmy
    b) přeplněnost řeky (například při povodních, kdy je třeba vše vzít a zdrhnout do chráněného přístavu)
    c) externality provozu

Část toho problému je, že jsou to kšefty, takže ODS dlouhodobě podporovala bez jakékoliv kultivace. A tipoval bych, že dnes se musí tlačit silněji, aby se dosáhlo alespoň něčeho.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Neví někdo proč Zábranský tlačí tohle? S těma loděma je nějaký problém?

Proti pirátskému návrhu na omezení lodí v Praze se provozovatelé brání historií i módou náplavek - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-hlavni-mesto-praha-proti-piratskemu-navrhu-na-omezeni-lodi-v-praze-se-provozovatele-brani-historii-i-modou-naplavek-40569425
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    EL_TOPO: co říkali Švýcaři v r 2022?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Babiš už začal.

Největší švýcarská banka UBS potvrdila moje tvrzení, že si ORLEN a MOL na maržích mimořádně mastí kapsu. | Andrej Babiš
    https://www.facebook.com/AndrejBabis/videos/nejv%C4%9Bt%C5%A1%C3%AD-%C5%A1v%C3%BDcarsk%C3%A1-banka-ubs-potvrdila-moje-tvrzen%C3%AD-%C5%BEe-si-orlen-a-mol-na-mar%C5%BE%C3%ADch/2449918925507022/
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Todle taky může zamíchat kartami. Vůbec nepochybujte že teď slovo Orlen do října uslyšíme od politiků hodně často.

Orlen a MOL si v Česku na maržích mimořádně mastí kapsu | Newstream
    https://www.newstream.cz/money/orlen-a-mol-si-v-cesku-na-marzich-mimoradne-masti-kapsu-spocitali-svycari
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: ne, dělají nějaký blok s Prahou sobě. Ale v komunálních volbách jde křížkovat jen lidi, napříč kandidátkama.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Nechápu, Zelení přece s Piráty v Praze nekandidují?
    Todle bude ještě zajímavé, protože v Praze už ty neustálé chyby a křivárny Vlny začínají vadit. Včelí královna s neschopným bratrem jsou kromě jinýho aktivní náboženští fanatici husitské církve a dělaj na základě svejch omezenejch životních zkušeností z Pirátů náboženskou sektu. Proto taky nepracujou dobře s informacemi a pořád někomu blbě veřej, pánbíčkaři pošahaní.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: tak i já mám drb, že "Nislerovou si prosadila Richterová", takže se to šušká všude. Podle mě hodně lidí bude motivovaných rozdělit hlasy mezi blok Zelených a blok Pirátů, třeba i po jednotlivých křížcích (chudáci volební komise...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam