popis | "Tělo není ani zdaleka založeno jen na čisté estetice: v tom, jak je utvářeno, jsou neustále přítomné společenské a politické zájmy."
PACHMANOVÁ, Martina - Věrnost v pohybu: hovory o feminismu, dějinách a vizualitě.
Jak je utvářeno naše tělo? Co všechno na něj má vliv a v jaké míře? Geny, rodičovská výchova, společnost, politika, estetika, vlastní rozhodnutí..? Kde se bere takové vlastní rozhodnutí?
CO TO ZNAMENÁ, CO TÍM VYJADŘUJI, KAM SE TÍM ZAŘAZUJI ... když se záměřně rozhodnu:
NEHOLIT SI FOUSY
NEHOLIT SI PODPAŽÍ
NEHOLIT SI NOHY
...
FUCK SHAVING AUDITKO s přesahem, estetika, filozofie, analýza, syntéza...
Z internetových diskusí
"Měj trochu pochopení pro naší pomalejší část populace :D mně to taky trvá tak 45 minut když jedu komplet i s rukama."
"Navíc chlupy patří prostě k tělu ,nechápu že se z toho dělá dneska takové haló když holka není oholená... "
"Líbí se mi obojí! Každé má něco svého, eroticky přitažlivého a tohle mi třeba evokuje zralou ženu. Dál pak ke každému patří něco a když to zapadne do toho celkového stylu, tak tohle je moc sexy. A za druhý musíš být s tím spokojenená sama. Takže ideální odpověď - kašlu na to. Oholené ve mně evokují mládí, aerodinamické sporťáky (t.j opak zralosti). takové auto se rychle rozjede, na tu nejvyšší rychlost což je božské, ale to je tak všechno. Nedojede na všechna místa. Se zralou ženou se dostane člověk, tam kam by nečekal :-)"
"Pokud nemá chlupatější nohy než já, tak to neřeším." |