• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    názevLibanon
    kategorieCESTOVANI & CIZI MISTA / cestovani, vylety, expedice...
    popisLibanon, Byblos, Baalebek, Tripoli, Side, a hlavně Beirut - Paříž Blízkého východu Jídlo, lidé, památky a vše okolo této malé zamičky mezi mlýnskými koly
    hlasy15 hlasů pro | 0 hlasů proti
    DEG
    DEG --- ---
    názevDobrá hudba z (hudebně) méně profláklých zemí
    kategorieHUDBA / vseobecne tlachani o hudbe
    popisSdílejme odkazy na zajímavou hudbu ze zemí, odkud běžný posluchač moc kapel nevyjmenuje - ať se vzájemně poučíme :) A teda jako spíš mimo mainstream, jo?
    hlasy2 hlasy pro | 0 hlasů proti
    DWAY
    DWAY --- ---
    názevConan Exiles
    kategorieHRY / online hry
    popisO hře Conan Exiles: Novinky, tipy, servery, případné spoluhraní :)
    hlasy18 hlasů pro | 0 hlasů proti
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    názevDeathgarden
    kategorieHRY / online hry
    popisV blízkej budúcnosti, Deathgarden je kompetitívna akčná hra, v rámci ktorej má jeden prehnane silný lovec nájsť 5 agilných bežcov, ktorí sa snažia dosiahnuť ciele ako tím. Každá mapa je procedurálne vytvorená v "záhrade", aréne ako komplex, kde bežci sú ochotní vstúpiť do súťaže s lovcom šampiónom. Veľmi inovatívny a zaujímavý koncept hry od Behaviour Interactive, tvorcov nemenej známej hry Dead by Daylight. Hra pôsobí dojmom akoby moderného športu, kde do hry vstupuje 6 hráčov, z ktorých je jeden lovec a ostatní jeho potencionálna korisť. Zatial prezentovaná len ako uzavretá alfa verzia, hra ocividné ponúkne kopec dynamickej a rýchlej zabavy, či uz v "koži" lovca, alebo bežca. Ako lovec je hráč v podstate hry nesmrtelný a jeho jedinou úlohou, je zneškodniť jeho korisť-bežcov. Naopak veľmi agilní bežci sú po celý čas vystavení nebezpečenstvu vo forme lovca a jeho schopnosti, pričom sa musia snažit zabrat v aréne určené body (point capture), čo im následne otvori východ z arény a môžu uniknúť. Počas hry, obe strany, môžu zbierať náboje (lovec je vybavený brokovnicou, automatickou puškou a snajperkou, bežci len akýmsi futuristickým lukom) vylepšovacie súčiastky na slepšenie schopností a podobne.
    ITSUKI
    ITSUKI --- ---
    názevPsychologický výzkum
    kategorieSPOLECENSKE VEDY, NABOZENSTVI / psychologie - psýché, erós, agape
    popisDobrý den, chtěl bych vás vřele požádat, zda byste se nezapojili do mého projektu k diplomové práci. Omlouvám se za určitý spam, ale protože potřebuju velké množství lidí, snažím se využít každý kanál, který jde. Můj výzkum se týká toho, jak stabilní jsou některé psychologické vlastnosti a na jakých různých banalitách může dotazování v psychologii záviset. Za dokončení výzkumu je tu i možnost symbolické odměny. http://ivdmr.fss.muni.cz/dotazniky/index.php?id=294
    STYVI
    STYVI --- ---
    názevPříroda a krajina
    kategorieRUZNE
    popisVlastní fotky přírody ,kytek ,stromů a krajiny :)
    hlasy4 hlasy pro | 0 hlasů proti
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    názevBrány a zárubně
    kategorieRUZNE
    popisMocenský zvrat v čele pražské domény není žádoucí.
    TORI
    TORI --- ---
    Uživatel NYX založil diskuzi Nostalgie
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    názevSCOOTER - vše o této německé legendě ...
    kategorieHUDBA / vseobecne tlachani o hudbe
    popisScooter je německá taneční hudební skupina. Vznik: 1993 Obsazení: HP Baxxter - 1993 - nyní Ferris Bueller - 1993 - 1998 Rick J. Jordan - 1993 - 2014 Axel Coon - 1998 - 2002 Jay Frog - 2002 - 2006 M. Simon - 2006 - nyní P. Speiser - 2014 - nyní Alba: 1995 - and the beats go on 1996 - our happy hardcore 1996 - wicked 1997 - age of love 1998 - no time to chill 1999 - back to the heawyweight jam 2000 - sheffield 2001 - we bring the noise 2003 - the stadium techno experience 2004 - mind the gap 2005 - Who's Got the Last Laugh Now? 2007 - The Ultimate Aural Orgasm 2007 - Jumping All Over the World 2009 - Under the Radar Over the Top 2011 - The Big Mash Up 2012 - Music for a Big Night Out 2014 - The Fifth Chapter 2016 - ace 2017 - Scooter Forever
    hlasy1 hlas pro | 0 hlasů proti
    CRONI
    CRONI --- ---
    názevPředtím a potom...
    kategorieSEX / c.sex a erotika v obrazech a fotografiích
    popisBefore and After; Dressed and undressed; Oblečená/nahá; Clothed/unclothed... Nazvěme to jak je libo, nicméně výsledek je jasnej. Obrázky i komenty (ale hlavně ty čubiny ;)
    hlasy40 hlasů pro | 0 hlasů proti
    GORG
    GORG --- ---
    názevSocial Justice Warriors(SJW) - tweet za tweetem (iracionální boj proti rozumu)
    kategorieSPOLECENSKE VEDY, NABOZENSTVI / politologie, historie, sociologie - společnost z více úhlů
    popisPoslední dekády západní civilizace ovládl boj za lidská práva, ekologii a jiné spravedlnosti. Bojuje se hesly "nácku", "privilegovanej bílej muži", "sexisto", "misogynisto" atd. Jde hlavně o boj formou aktivismu, který je důsledkem vzdělávacího systému, který učí děti bojovat za lidská práva a organizovat demonstrace. Hlavním dějištěm jsou zatím tzv. progresivní země jako USA, Kanada, Švédsko a Německo. V ČR zatím vidíme jen mnohem mírnější formu, nicméně pozvolna i zde vzniká rétorika o zvýhodněném bílém muži oproti utlačované černé gender fluidní transexuálce. V Brně byl zrušen obor Genderová studia. Dle rektora byl o obor malý zájem. Absolventky oboru naplánovaly demonstrace. Jde o útok patriarchátu. SJW mají jedinou odpověď na všechno, co je nebo ani není problém. Pojďme si tu povídat a sbírat informace včetně tragikomických případů této nebezpečné ideologie. Podobně jako nám jsou k smíchu teď zpětně svazáci, vysmějme se už v předstihu násilným revolucím, ideologické masové manipulaci, která ve skutečnosti má za cíl rozvrátit země světa. Plán už z doby vzniku tzv. Nové levice z Frankfurtské školy kritické teorie. Kritická teorie zpochybňující veškeré konzervativní hodnoty do relativizujícího kotlíku zpochybňujícího i existenci pouze dvou biologických pohlaví. Zpochybňující rodinu a národní sebeurčení.
    možná podobnéBoj proti anglicismům a amerikanismům v jazyce českém
    buena vista social club
    ZFK - social sound system
    NUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....
    Protest proti zasahu Policie CR - CZECHTEK05 - stay tuned!
    DOMINOX
    DOMINOX --- ---
    název23C++
    kategorieSOFTWARE / programovani
    popisNašel by se někdo kdo by mi pomohl s obhajením programu tetris v c++? Naprogramovane mám ale bez znalosti.. Potrebuji vysvetlit... Jsem chudý student
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    názevNostalgie
    kategorieRUZNE / jen tak kecaci
    popisVzpomínky, hudba, fotky a střípky života obecně z doby minulé, časem odváté, stesky po něčem zašlém, ztraceném nebo dávno prožitém.
    hlasy8 hlasů pro | 0 hlasů proti
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    názevDarwin Project
    kategorieHRY / počítačové
    popis Projekt Darwin prebieha v dystopickej postapokalyptickej krajine v kanadských severných horách. Ako príprava na blížiacu sa ľadovú sezónu je spustený nový projekt, z polovice prírodný experiment a polovice vedecký experiment. Nazýva sa to "Projekt Darwin" a vyzýva účastníkov, aby prežili zimu a bojovali až do smrti v zradnej aréne. Projekt Darwin ponúka kompetitívny multiplayer, skúsenosť prežitia v nehostinnom prostredí a predstavuje novú hernú novinku: Manhunt. Na svojej ceste k víťazstvu musí hráč prežiť extrémne podmienky prostredia, sledovať súperov a nastaviť pasce, aby vyhral.
    hlasy1 hlas pro | 0 hlasů proti
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    názevGolden Age of Airlines :: letecká doprava 1940 - 1980 :: fotky, plánky, schémata :: od vzducholodí po concorde
    kategorieVĚDA A TECHNIKA
    popisPodobná diskuse zaměřená na stará civilní letadla tu není. Trochu se tomu blíží board o pláncích a schématech, ale ten má moc široké téma. Přitom fotek letadel, interiérů, infografik, často porovnání s vojenskými verzemi letadel, ze kterých po válce vycházely ty civilní, je ke každému modelu letadla až dost.
    hlasy6 hlasů pro | 0 hlasů proti
    TORI
    TORI --- ---
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    názevNacistický a rasistický humor
    kategorieRUZNE / barvy
    popisVšechny vtipy o zplynování, nacistickém Německu, rasistické vtipy a podobné.
    možná podobnéCerny humor az bestialitky~VTIPY, OBRAZKY, POVIDKY~CO SE NEHODI SVYM STYLEM DO NORMALNICH KLUBU=-
    Uvolněte se, prosím... geniální humor Jana Krause
    Financial Humor & Business Jokes
    Pěstujeme anglický humor
    Ilustrovany humor beze slov
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam