• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    názevStorj - blockchainové uložiště a kryptoměna
    kategorieINTERNET / obchody, služby, peníze na netu...
    popisMezi tisíci shitcoinů jsou projekty, které mají smysl. Jedním z nich je Storj. Je to projekt, který dělá v podstatě p2p cloudové úložiště. Funguje to tak, že lidi nasdílí svůj prostor na disku, kam si jiní ukládají svá data a dostávají za to zaplaceno tímto coinem. Je to něco unikátního, nic podobného neexistuje a přináší to svoje výhody. Dělají na tom asi 4 projekty (SIA, Maidsafe,..), ale tenhle je nejdál – těsně před spuštěním. [září 2019]
    hlasy6 hlasů pro | 0 hlasů proti
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    názevLAN party v Praze v PC herně, Left4Dead2, Warcraft3 mody, atd.
    kategorieHRY / herny, herní kluby a obchody
    popisRád bych především dal dohromady skupinu 8 lidí, kteří by zahráli Left4Dead2 v režimu Versus. Naživo v PC herně kvůli atmosféře. Hra na pohodu, stačí, když dokážete doběhnout kampaň na normal a máte samozřejmě nějakého toho týmového ducha, držíte partu a kryjete spoluhráče. Hrát můžeme například ve SkillZone, nebo případně jinde podle domluvy. Ve Skillzone je potřeba se lognout na váš Steam účet, kde máte L4D2 licenci. Hra v pátky nebo soboty večer, ať nemá nikdo stres, že musí brzo ráno do práce. Je nás 5, potřebujeme ještě 3 hráče/hráčky. Můžeme se kromě L4D2 domluvit i na dalších FPSkách nebo jiných hrách. Z klasických Warcraft3 modů rádi hrajeme cokoliv jednoduššího na ovládání, kde člověk řídí jen jednu postavu: Battleships, Warlocks, atd.
    hlasy5 hlasů pro | 0 hlasů proti
    OHNIVYKER
    OHNIVYKER --- ---
    názevKřesťanství
    kategorieSPOLECENSKE VEDY, NABOZENSTVI / bůh, víra, náboženství a církve
    popisKdo je vlastně křesťan - ten, kdo to o sobě tvrdí a nebo ten, kdo přináší OVOCE? Jaké OVOCE je pro Boha a jeho Syna přijatelné? K čemu je víra, pokud nemá skutky? Nehodí se k ničemu! Ježíš pronesl tato slova (Matouš 7 kapitola) 18 Dobrý strom nemůže nést špatné ovoce a špatný strom nemůže nést dobré ovoce. 19 Každý strom, který nedává dobré ovoce, bude vyťat a hozen do ohně. 20 A tak je poznáte po jejich ovoci. 21 Ne každý, kdo mi říká `Pane, Pane´, vejde do království nebeského; ale ten, kdo činí vůli mého Otce v nebesích. 22 Mnozí mi řeknou v onen den: `Pane, Pane, což jsme ve tvém jménu neprorokovali a ve tvém jménu nevymítali zlé duchy a ve tvém jménu neučinili mnoho mocných činů?´ 23 A tehdy já prohlásím: `Nikdy jsem vás neznal; jděte ode mne, kdo se dopouštíte nepravosti.´ 24 A tak každý, kdo slyší tato má slova a plní je, bude podoben rozvážnému muži, který postavil svůj dům na skále. 25 Tu spadl příval, přihnaly se vody, zvedla se vichřice, a vrhly se na ten dům; ale nespadl, neboť měl základy na skále. 26 Ale každý, kdo slyší tato má slova a neplní je, bude podoben muži bláznivému, který postavil svůj dům na písku. 27 A spadl příval, přihnaly se vody, zvedla se vichřice, a obořily se na ten dům; a padl, a jeho pád byl veliký." Ježíšův bratr Jakub pak dodal: (list jakubův 2,14-26) 14 Co je platné, moji bratří, když někdo říká, že má víru, ale přitom nemá skutky? Může ho snad ta víra spasit? 15 Kdyby některý bratr nebo sestra byli bez šatů a neměli jídlo ani na den, 16 a někdo z vás by jim řekl: „Buďte s Bohem – ať vám není zima a nemáte hlad,“ ale nedali byste jim, co potřebují pro své tělo, co by to bylo platné? 17 Stejně tak i víra, není-li spojena se skutky, je sama o sobě mrtvá. 18 Někdo však řekne: „Jeden má víru a druhý má skutky.“ Tomu odpovím: Ukaž mi tu svou víru bez skutků a já ti ukážu svou víru na skutcích. 19 Ty věříš, že je jeden Bůh. To je správné. I démoni tomu věří, ale hrozí se toho. 20 Neuznáš, ty nechápavý člověče, že víra bez skutků není k ničemu?
    TREE
    TREE --- ---
    názevΞ Ethereum
    kategorieINTERNET / obchody, služby, peníze na netu...
    popisEthereum jako smart-kontrakt platforma pro decentralizovane aplikace. Ether jako mena. Decentralizovany finance, stablecoiny, tokeny.. https://www.ethereum.org/
    možná podobnéBitcoin - digital peer-to-peer cryptocurrency
    TREE
    TREE --- ---
    názevEUC - Electric Unicycle
    kategorieHOBBY, SPORT A ZABAVA / hobby
    popisElektrická jednokolka - diskuze pro všechny kdo jezdí, jezdil nebo by chtěl jezdit. https://en.wikipedia.org/wiki/Electric_unicycle
    možná podobnéDick Valentine & Electric ϟ Six – Who's the loveliest man in town?
    Kraftwerk
    Vlaďka nestávkuje! Com`on Com`on
    MERA LUNA...WGT a dalsi........
    Sony - chytré telefony, hodinky a další "hračky" z Japonska
    TORI
    TORI --- ---
    TORI
    TORI --- ---
    Uživatel NYX založil diskuzi Praskání sociálních bublin
    TORI
    TORI --- ---
    Uživatel NYX založil diskuzi Sea Shepherd
    TORI
    TORI --- ---
    Uživatel NYX založil diskuzi podologie
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    názevCirkulární ekonomika aneb odpad jako zdroj
    kategorieSPOLECENSKE VEDY, NABOZENSTVI / politologie, historie, sociologie - společnost z více úhlů
    popisoběhové hospodářství jako cesta k udržitelnému rozvoji. Otoč kelímek, freeshopy, knihobudky, sdílené ledničky- nápady a tipy
    hlasy9 hlasů pro | 0 hlasů proti
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    názevPřebytky, výpěstky ovoce, zeleniny, bylinek - všeho ze zahrádky
    kategorieHOBBY, SPORT A ZABAVA / hobby / jidlo a piti
    popisNa naší zahrádce se každoročně urodí víc ovoce, zeleniny, bylinek, etc., než jsme schopni zkonzumovat. Je škoda to vyhodit. Může to udělat radost někomu jinému. Proto zakládám tuto diskuzi, abychom si mohli navzájem vyměňovat to, co máme nebo poslat dál to, co přebývá.
    hlasy13 hlasů pro | 0 hlasů proti
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    názevPraskání sociálních bublin
    kategorieSPOLECENSKE VEDY, NABOZENSTVI / společenská témata
    popisKde cítíte, že bublina praská? Kde si musíte odtrapnit nánosy své bubliny, abyste zapadli do nové? Kdy vidíte, že se prostě míjíte? Internet přemosťuje geografická i časová omezení. Spojuje jedince s rozličnými zájmy napříč světem. Máte-li v oblibě japonská manga, gruzínskou populární hudbu nebo fanaticky sbíráte vtipy o pošťácích, na internetu pravděpodobně naleznete někoho, kdo s vámi váš zájem sdílí. Přes digitální spojení se můžete stát členy z celo-společenského hlediska vyhraněné komunity, která má svůj vlastí argot, hodnoty a jejíž členové svůj vlastní status odvíjí od své digitální komunity. Fyzická blízkost nám poskytuje upřímnější zrcadlo a koriguje to, co internet umocňuje. Když se my lidé nechceme dobrovolně konfrontovat s odlišnými lidmi, musí se tak stát nedobrovolně.
    hlasy3 hlasy pro | 0 hlasů proti
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    názevKarlovy Vary
    kategorieMĚSTA, ŠKOLY, FIRMY, AKCE, SRAZY / mesta a mista
    popisProstor pro vsechny rezidenty, expatrianty a milovniky Karlovych Varu vcetne prilehleho okoli. I nejmensi krajske mesto si zaslouzi vlastni auditko. A vubec! :D не русский.
    možná podobnéflexibilni klubik filmovych festivalu
    dubwise << the muzik with the heart and the soul ( no chips | no warez | no spam )
    hospitalityclub.org - cestování trochu jinak a zábavněji :)
    Cestování v MHD < vůně bezdomova pro starší a pokročilé
    69 - Raci a Racice - ROTARY CANCER CLUB ... okouzlující znamení horoskopu ;-)
    TORI
    TORI --- ---
    Uživatel AETHER založil diskuzi Zbylo mi v kuchyni...
    ISCH
    ISCH --- ---
    názevZbylo mi v kuchyni...
    kategorieHOBBY, SPORT A ZABAVA / hobby / jidlo a piti
    popisKlub pro ty, co neumí vařit pro jednoho, zároveň je nebaví jíst dva dny to samé a když dají cokoliv do mrazáku, tak na to zapomenou. Sharování přebytků z vaření ale i surovin.
    hlasy16 hlasů pro | 0 hlasů proti
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    názevSea Shepherd
    kategorieRUZNE
    popisInformace, akce, články o neziskové organizaci Sea Shepherd, která se zabývá ochranou moří a oceánů. Sea Shepherd
    hlasy6 hlasů pro | 0 hlasů proti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam