• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LITTLEBOYPedofilie - Efebofilie - Hebefilie :: boylove :: girllove
    OMI
    OMI --- ---
    A když jsme u té kriminální stránky věci... osobně si myslím, ale nahlas do očí bych jim to neřekl, že Kuldíkovi se prostě holky chtěly zavděčit horem dolem, ono vyjet za komanče do deutschlandu... to bylo jiný kafe než dělat předskokana Moravance.
    A to už je pak blbý prostředí, v tom se "krade"daleko snáz... Skutečný pozadí tohohle případu by mne fakt zajímalo, třeba se to jednou dostane na povrch.
    OMI
    OMI --- ---
    ZUZKAOU: teď ti nerozumím... takže jsem tady pořád jedinej, kdo si myslí, že většina se toho stane doma, nebo už jsme dva?

    A jestli se chceš hádat o slovíčka, jsem taky celkem dobře vybaven, ale řekni mi, kolik lidí bude zajímat debata o "obecně vzato juvenofiliích, víceméně s praktickým pominutím efebefilie, naropti tomu se zaměřením na delikventní osoby a jejich možné parafilie.."
    Pro většinu lidí "parafilie" znamená, že holu pokapou parafinovou svíčkou.
    Takže jestli chceš machrovat... heel, klidně dáme souboj v definicích, není problém, sexuologie mě dycky bavila. Ale předem tě varuju, že práskneš dveřma a budeš uražená.
    takže co, mluvíme, nebo pózujeme?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    OMI: policejní statistiky jsou pochopitelně hrubě zkreslené, protože počet oznámených činů je jen zlomkem těch skuečný. Přesto ale rozdíl zneužití v domácnosti - známými - cizími osobamy je natolik markatní, že je košer vyvozovat z toho obecné závěry.

    Navíc větší procento pachatelů v rodinách nejsou pokrevní otcové.

    Kulínský, ani Opočenský nejsou pedofilové, když už tak hebefilové a zatímco Kulínský evidentně zneužíval postavení a osoby svěřené do péče, tak s Opočenským je to kapánek složitější - šlo o holky okolo hranice legálnosti a nechávaly si za to plati a docela bych se divila, kdyby byl Opočenský jejich prvním sexuálním partnerem. To nic nemění na tom, že byl usvědčen ze sexu s dětmi - tj. právně nesvéprávnými osobami.

    Jejich sexuální preference a více či méně sociopatické chování (u Kulínského jednozančně více) ovšem nemá nic společného s výsledky jejich práce.


    Už chápete, proč jsem psala že myslet znamená houby vědět?
    OMI
    OMI --- ---
    A na cikánské osady ve slovenských kopcích nezapomeňme, vona potmě je každá kočka černá, podobně jako na podhorské pohraniční vesničky, kde umí bejt zima zatraceně krutá a pod tou jedinou peřinou, co rodina má, se občas člověk přehmátne... :-)

    Ale přijde mi, že se ani čichovými teoriemi nepodařilo nikam posunout ten první spor, ze kterýho to všechno vyšlo: zda jsou policejní statistiky nezkreslené a většina otravování je z okolí, nebo zda se to do staatistik nedostává a domácnost je místem, kde se průserů stane víc než na pionýráku.

    Krom toho... nemohli by chom taky říkat něco pěkného? Třeba že tak obětavé a oddané práce s dětmi není snad nikdo normální schopen a že takovej Kuldínskej i Opočenda má svoje nesmazatelný místo ve společnosti?
    JELENA
    JELENA --- ---
    ECLECTICA: z hlavy bych sázela na něco na způsob Müllerovy rohatky, i když u ní jde o asxuální rozmnožování... zkusím mrknout, určitě něco takového bude. (v praxi máme ovšem nádherné příklady v podobě královských rodů, aškenazijských židů či Islanďanů)
    OMI
    OMI --- ---
    ECLECTICA: ...hippie...?
    :_)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    OMI: jistě existují nějaké pěkné modely, které ukazují, kam by se vývoj ubíral, kdyby se mezi sebou dlouhodobě vesele množili všichni příbuzní.
    OMI
    OMI --- ---
    PIZI: Krom toho když se tohle zkoumalo, kupodivu se přišlo na to, že i po několika stupních příbuzenské plemenitby je pořád drtivá většina potomků narposto OK. Jenomže řekni tohle navenek, hned jedenáct z deseti pejskařů ušetří za krytí a za deset let je chov v háji.
    PIZI
    PIZI --- ---
    OMI: Tam jde myslim spise o to ze v pripade pribuzenstva je vetsi sance ze se projevi i recesivni gen. Protoze je vetsi sance ze ho dostanes od obou rodicu.
    OMI
    OMI --- ---
    ECLECTICA: No tak když se předemne staví odvážná etorie, která naprosto odporuje mojí zkušenosti a stoletým kazuistikám... mám tak nějak obsessi si do ní kopnout, s tím nic neudělám.

    Nevím, taky by mne zajímalo, jestli je to průvodní znak nebo následek. Jistý je, že to je, ale to je zatím všechno, co se o tom dá spolehlivě říct, ne?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    OMI: hm, a jak bys vysvětlil odlišnou reakci na pachy u homosexuálů, na příklad?
    Já vážně žasnu, jak se lidi, kteří o něčem s prominutím houby vědí, pouštějí do odvážných teorií.
    JELENA
    JELENA --- ---
    Don't feed the troll.
    OMI
    OMI --- ---
    A co se třeba vrátit, op dovolené v exotickém teoretičnu, k prvotní otázce... paamtuje si tady ještě vlastně někdo?
    OMI
    OMI --- ---
    JELENA: Ale nemusím se s mířit s tím, že někdo používá odkaz místo argumentu. V době, kdy se většina studií a statistik, jako například i tahle, kterou teď píšu, rodí na stole v kanceláři a 37,24% vědeckých prací nikdy nebylo provedeno, jenom byly vytvořeny webové stránky fiktivní univerzity... je to tak nějak základ argumentace.
    :_)
    Takže já mám taky biologickou teorii: prostě těm zvířatlům vyvolali dojem blížící se smrti (odešel čich, to už je za pár...) a tímpádem se snažej ještě rozesejt geny všude kam to jde.
    Hele, na teorie jsem já strojovna, bacha na mně.. fakt by bylo lepší argumentovat... :-)
    OMI
    OMI --- ---
    ECLECTICA: Ne, říkal jsem že incestem se hromadí chyby, které by se jinak "vyrušily navzájem". Tedy napříkald defekt zkrácené nohy se potká s dalším děděným defektem delší nohy... v těch genech toho máme tolik, že v tý posteli se potkávaj ne dvě vesnice, ale dva světadíly...
    JELENA
    JELENA --- ---
    OMI: vypnutí čichového vjemu se používá u zvířat a tam změny sexuálního chování na základě přerušení čichového signálu skutečně prokázány byly. U lidí se čichové vjemy nevypínají, ale vybírá se například nejatraktivnější vzorek z řady různých. A funguje to.
    Btw. že umíš jiné věci než angličtinu je ti v debatě o vědeckých záležitostech víš na co? Většina zdrojů je prostě anglicky, budeš se s tím muset smířit.
    OMI
    OMI --- ---
    _BENNY: Ukaž mi někoho, kdo by nevěděl, o kom je řeč.

    ECLECTICA: JJ, tohle byl oblíbenej argument, že se to dělo celý miliony let. K tomu sarkasticky dodávala dějepisářka, že jednou se to jistě Sovětským vědcům podaří, protože čekat ve frontě už umíme všichni perfektně. :_)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OMI: vycteno z Timothy Leary - Flashbacks nebo Politics of Ecstasy, uz presne nevim :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    OMI: říkal jsi, že incest není proti přírodě.
    OMI
    OMI --- ---
    _BENNY: tak tohle, jestli je to pravda, je HODNĚ dobrá historická perlička... :_)))

    ECLECTICA: ...nerozumím otázce...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam