VON_GILOTINE: no u mne to mám třeba spočítaný na minutu přesně i s tím, že vyrážím později a nazenu to včas, jenže nikdy, kurwa nikdy! nepočítám s proměnnou jako červená vlna, objížďky, kolony, výpadek proudu, utržený madlo, prostě cokoli....
PALEONTOLOG: ano, mám to stejně, je jedno v kolik vstanu, probouzím se po desáté. V práci jsem si to taky domluvil, že jsem chodil na devátou místo půl osmé, ano, seděl jsem tam do šesti, ale efekt na produktivitu to mělo a šéf zjistil, že ho nehoupu a neměl s tím problém.
VYHULENY_UFO: ano, uvědomění je základ u všeho. Kupodivu uvědomění si medikaci ACDC mi pomohlo vyřešit křivdy dětství, kdy jsem byl bit za věci, za které jsem nemohl (třeba že jsem upřednostnil jednu věc před druhou a ta mne zcela pohltila, čímž jsem ztratil pojem o čase. Aneb jak se chlubí moje mamka "já tu disporuchu z něj vymlátila ještě na zakladce" a teď vim, že jsem za to nemohl a v dobách mého dětství se tohle řešilo jinak. Ono to bylo ještě tak trochu v plenkách a ani, nebyli jsme tak přecitlivělí, ale zas ta programova emoční plochost taky není nejlepší varianta. Zkrátka šedou ještě neumíme, jen černou a bílou...
SUK: knížka, časopis, přejedeš i několik zastávek, při psaní mailů v mobilu nemluvě.... XD
QUANTI: já třeba celý život používám výraz šuplera a jak mi jebali na dílně, že sakra už to pochop, že nemaj, ale můžou mi půjčit posuvné měřidlo....
DOCKINEZ: taktéž
VYHULENY_UFO: protože Opencard Beta (jinak ano, do Prahy tenhle výraz dotáhla náplava - viz publikace fakta a legendy pražské hromadné dopravy