• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    MAR_TINA: úplně to vidím, pyžámko a nějaký chundelatý župan, na cestu autem ideál :) A v autě můžeš mít třeba záložní kabát, kdybys potřebovala třeba tankovat.

Já plavání miluju. Ale totálně nedávám, když je v bazénu větší množství lidí, takže nás je víc v dráze. Úplně mi to sebere to správné flow, kvůli kterému to dělám, a jen pořád přemýšlím, kdy se kde s kým budu muset vyhýbat, koho kde zas doplavu,... Strašně mi tam ty lidi překáží, že si pak nemůžu plavat svoje tempo a jsem z toho hodně rozmrzelá. Už jsem takhle několikrát odešla od kasy nebo i z bazénu, aniž bych vlezla do vody, jen když jsem zjistila, kolik je tam lidí. Hm, to se pak blbě dokopává k tomu, se zvednout a jet půl hodiny autem do bazénu, když není jistý, že to bude ve výsledku příjemná aktivita.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: a kvalitni cepice nejaka by nepomohla? Jako plavecka, ne pletena :-)
    Ale muze byt, zes zkousela a nefungovalo, mne taky moc nesedi, moc velka hlava a moc vlasu na ni.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    AXTHEB: Jako pravidelne skracujem vlasy cca po zadok na dlzku kusok pod ucho, ale to ma caka asi az buduci rok. Na druhu stranu, robim to vzdy na zimu, tak by som to mohla zvazit teraz skorej. :)

Jezka nedam, mala som kedysi hodne kratke na skusku a vyzerala som fakt divne.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: já auto mám. Ale mám nějakou zábranu jezdit v pyžámku z Neratovic na Mělník. Jako co kdyby se cestou něco stalo.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Tam klusem, zpět tágem? ;)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SHARKIE: Předpokládám, že "Jdi na ježka" není rada, kterou oceníš ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: já plavu ráda a chodím, ale v zimě bych nejradši po večerním plavání natáhla pyžamko a župan a jela domů tak.
    Kdyby nebyl nejbližší bazén 20 minut autem, asi to tak dělám.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: No, to je prave ten problem. Vodu milujem a plavat by som potrebovala kvoli klbom. Ale nedokazem sa nejak rozumne preniest cez ten opruz okolo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: nenuť se k plavání, když ti nevyhovuje
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    AXTHEB: Ja vlastne ani netusim. Ale mam multisportku, tak to musim pozriet. S ex sme chodili na kupalisko kusok od neho, vecer na pol hodku. Ale hlavny problem je, ze len tie blbe vlasy mozem fenovat 15 min a stejne nebudu suche (v lete mi same neuschnu ani za cely den). Otravuje ma to aj doma po sprche.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SHARKIE: Já jsem takhle asi rok chodil dvakrát týdně kolem Axy (tam se platí/platilo za minuty), tak jsem ty dny chodil v kiltu, tj. měl jsem na sobě boty, ponožky, kilt a košili. To jde svléknout v zásadě okamžitě, takže jsem tam vlezl, shodil to, osprchoval se, dal pár bazénů, osprchoval, osušil, oblíkl, zaplatil 20 minut a šel dál. Nemáš nějaký bazén po cestě?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    FRAKIRA: Jo, do plavania by som sa tiez potrebovala dokopat. Blbe je, ze kvoli klbom moc dlho plavat nevydrzim, takze sa mi fakt nechce trepat niekam daleko a stravit cestou a satnou o hodne viac casu, jak v bazene. Tam sa ta motivacia hlada fakt tazko.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MAR_TINA: jj, endorfiny z cviceni neznam.. jedina moje reakce na jakekoliv cviceni je radost, ze to mam za sebou a nasledne uvedomeni si, ze priste musim zas. Nic moc :-/ (Momentalne se snazim sama sebe presvedcit, ze musim zacit plavat, protoze to je cinnost, kterou zvladam i takova rozbita, jak momentalne sem (problemy s rukou) - ale moc mi to nejde, protoze plavani je pro me naprosto nudna cinnost, navic je tam mokro a tak vubec... brr)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOTENCE: Som stejna. Mna tie endorfiny fakt vystreluju. Sauna je uplne bozi, ked mi po studenom bazenku bije srdce.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MART1NKA: Kam a kdy?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    UNREALONE: Ja chodim rovnou z prace. Nebo se doma jen otocit. Jak se vyzuju, uz se nevykopu.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Tak mně minimálně běhání fakt vystřelí. Teď jsem se začala otužovat (plavat ve vltavě) a to taky dává, že jsem další hodinu high...
    + teda dělám různý sporty, abych se nenudila. Sice se v ničem extra nezlepšuju, ale baví mě to tak.
    Když vidím někoho běžet nebo plavat, tak začnu bažit stejně, jako by hulil brko :-)

Nevím, no. Jsem fakt dost závislostní typ.
    Ještě bych tohle potřebovala s drobkama na kuchyňský lince a podobný věci :-D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AXTHEB: Mozes chodit so mnou :)

Ja mam ten navyk vytvoreny. Ale je chemicky, proste bez endorfinov z cvicenia mi klesa nalada a horsie spim. Plus mam rada ked sa v niecom postupne zlepsujem.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Před pár lety jsem jednoho dne začal cvičit. Nic sofistikovaného. Začal jsem a vydržel jsem to myslím něco přes 2 roky. Nebylo to asi každý den, ale průměrně klidně 5 dní v týdnu. Neřešil jsem jestli se mi chce. Hlavu jsem vypnul a prostě to šel dělat. Pak jsem zas jednoho dne přestal nebo zvolnil a pak přestal úplně. Teď bych se k tomu chtěl vrátit a nějak do toho nemůžu naskočit. Ale pamatuju si že to jde.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Fascinuje mě to jak jednoduché se to zdá potom co se člověk rozhoupe. Neříkám, že to umím vždycky realizovat, ale myslím, že to i motivaci hodně pomáhá jakmile se vám to už jednou povede, tak aspoň víte že to jde a v čem je ten fígl. Ten je IMHO v tom, že se prostě zvednete a jdete tu věc dělat. Fyzicky se zvednout a začít je vážně hrozně jednoduché.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam