BROZKEFF: Hezký slovíčka, vážně že jo,) Tak hezky ti ty věty navazujou, a vůbec.
Nicméně, to cut to the chase -) že je někdo hajzl, je možná moje mentální onálepkování, že je někdo socializovaný autista, to už je jaksi fakt, že, pokud máš vyvinuté některé smysly a potřebnou teoretickou průpravu a zkušenosti.
Já neříkám, že socializovaní autisti sou hajzlové či dementi, to určitě ne. Neříkám, že jejich myšlení je inferiorní nebo tak něco. Ale jaksi dost jasně a jistě vím, že jejich myšlení/chování atd. je dost odlišné od statistické většiny.
A opět, to neznamená nic negativního. Karel Janeček si valí v číslech, volebním systému a exaltované sebeprezentaci, ty si valíš v dzogčenech, šílených negativistických sociálních filozofech a podobných od normálního života dost odtržených ideálech. Oukej, máte to mít, nikdo vám to nebere.
Ale jistě se na mě nebudeš zlobit, že záležitosti reálného života, jako hajzlíci jejichž hajzlovství vycítí každý foxteriér z dobré stáje, s Váma dvěma pánové probírat nebudu, protože jeden z Vás je nevidí a šušní si místo toho nějaký vály o dzogčenu, a druhej se jima nechá využívat zatímco si myslí že využívá jejich služeb.
To je asi tak jádro naší diskuze, jak moc ten socializovaný autismus matters, jesi mi kámo rozumíš,)