KUKIDE: Tak nějak s tebou z půlky nadšeně souhlasím a z půlky nikoliv,))
Souhlasím s tím že gošárna je taky pěkná pakárna, ale než že by to byla nějaká konspirace, jsou to prostě duchem chudí duc(h)ovní lidé, normálka. Ty mi nevaděj, když nejsou agresivní jako kokot Hnízdil.
Ale Janeček mi nevadí, a rozhodně ho nepodezírám z toho co ty. Je to prostě socializovanej autista, co si myslí že lze věci měnit mávnutím proutku tak, jak jde v jejich mysli, a neuvědomuje si že normální lidi musí počítat i s věcma jako jsou emoce a z nch pramenící nedokonalosti a zdrženíčka.
S čím ovšem hrubě nesouhlasím je tvůj pohled na Sametovou revoluci. To je pro mě jedna z mála
posvátných věcí. Byl to zázrak který se děje tak jednou za pět set let, a je jen naše chyba a slabost že jsem nedostáli jejím ideálům. Na druhou stranu je to ovšem logické a předpokládatelné, zázraky se dějí, ale udržet je po dlouhou dobu, to by byl metazázrak. Bylo by to na hlubší rozbor na který obávám se většina zdejších nemá náladu, ale můžu tě ubezpečit že Sametová revoluce nebyla žádnej set-up, a že "se to" podělalo až o pár let později /konkrétně když se do věci pustil inža z Proseku aka Klaus, ikdyž ani tak jednoduchý to není/.
A jestli ti můžu coby člověk který se těmahle věcma dlouhodobě zabývá poradit - pozor na Bostlovou a podobné mimoně. To jsou hadí sliny bez sebemenších důkazů, výplody chorých mozků. Čímž neříkám že je Janeček nějakej spasitel, k jeho možnostem sem se vyjádřil výše.
A mezinárodním bandám je náš rybníček u prdele, obávám se, i kdyb nějaké mezinárodní bandy existovaly.
Jinak s kritikou Holešovské výzvy a gošárníků a s tím že Rath je nic souhlasím.