• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    DNF
    DNF --- ---
    SCHWEPZ: z toho blogu jde nasledujici odkaz:
    http://www.varovani.org/
    doporucuju posledni poselstvi :D
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Tak na jinou notu:

    Vzniká nová sociální síť. Místo fotek si lidé vyměňují chlebový kvásek - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/zitny-kvasek-na-chleba-06o-/hobby-domov.aspx?c=A121228_133749_hobby-domov_bma
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KUKIDE: ta paní Bostlová má více pěkných článků na svém blogísku. Satanisti, ilumináti a zednáři - ovládají vše! Vzhledem k tomu, že studovala teologii na třech univerzitách, má určitě jasný pohled. Navíc se jí prý ve čtvrtek roztrhl koš s maily satanistických zednářů (jako je Janeček atp.). Myslím, jak sleduji charakter tvých postů skrze kluby, že se ti to bude líbit, je tam vše, co do tohodle gulášku patří, správně kořeněné napětím, demagogií, zkreslováním a bláboly. Zahuštěné fanatismem a rigiditou. Enjoy!

    Satanisti, ilumináti, zednáři v ČR:Jakou budoucnost nám připravili? Blog - Petra Bostlová (blog.iDNES.cz)
    http://bostlova.blog.idnes.cz/c/310391/Satanisti-iluminati-zednari-v-CRJakou-budoucnost-nam-pripravili.html
    PIZI
    PIZI --- ---
    KUKIDE: Pravda se dokazuje fakty, ne tím, že teorie vypadá líbivě a je teoreticky možná.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GAISAKA: jo tuhle diskusi sem nebudu zavádět, jen že to co tu tvrdím nejsou konspirace, ale bohužel nelichotivá pravda, kterou moc lidí není sto skousnout... kór když si naši umělci myslí, že shodily režim cinkáním klíčů... a lidé to pokládají za "posvátné"

    A pokud ohledně toho nechcete pátrat tak možná Vám bude stačit skočit na nějakou přednášku (http://fse1.ujep.cz/index.php?idx=4001) a po ní si popovídat s větší kapacitou, která Vám ten historický slet událostí vyloží tak, že Vás to napadne samotné...

    A ještě...
    Představ si, že jsi ten co tahá v pozadí politiky za nitky a tečou ti do kapes miliardy. Moc dobře Víš že většina něco kolem 6miliónu lidí (http://www.volby.cz/pls/ps2010/ps2?xjazyk=CZ) už ten ODS-ČSSD koncept nežere. Co uděláš aby jsi byl v pozadí dál a lidi nalákal na novou vlnu?

    Je to stejné jako pád berlínské zdi o kterém se vědělo v spousty dní dopředu (dokonce i v ČST) a který byl dlouhodobě připravován agenty mezi dovolenkáři na Balatonu... a je to stejné i s tím jak Kalousek předal tajné dokumenty po revoluci USA. atd. atd.

    Je mi opravdu líto všech co ještě pořád věří těmto iluzím a hluboce se jim omlouvám za moji troufalost.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    KUKIDE: Tak nějak s tebou z půlky nadšeně souhlasím a z půlky nikoliv,))
    Souhlasím s tím že gošárna je taky pěkná pakárna, ale než že by to byla nějaká konspirace, jsou to prostě duchem chudí duc(h)ovní lidé, normálka. Ty mi nevaděj, když nejsou agresivní jako kokot Hnízdil.
    Ale Janeček mi nevadí, a rozhodně ho nepodezírám z toho co ty. Je to prostě socializovanej autista, co si myslí že lze věci měnit mávnutím proutku tak, jak jde v jejich mysli, a neuvědomuje si že normální lidi musí počítat i s věcma jako jsou emoce a z nch pramenící nedokonalosti a zdrženíčka.

    S čím ovšem hrubě nesouhlasím je tvůj pohled na Sametovou revoluci. To je pro mě jedna z mála posvátných věcí. Byl to zázrak který se děje tak jednou za pět set let, a je jen naše chyba a slabost že jsem nedostáli jejím ideálům. Na druhou stranu je to ovšem logické a předpokládatelné, zázraky se dějí, ale udržet je po dlouhou dobu, to by byl metazázrak. Bylo by to na hlubší rozbor na který obávám se většina zdejších nemá náladu, ale můžu tě ubezpečit že Sametová revoluce nebyla žádnej set-up, a že "se to" podělalo až o pár let později /konkrétně když se do věci pustil inža z Proseku aka Klaus, ikdyž ani tak jednoduchý to není/.
    A jestli ti můžu coby člověk který se těmahle věcma dlouhodobě zabývá poradit - pozor na Bostlovou a podobné mimoně. To jsou hadí sliny bez sebemenších důkazů, výplody chorých mozků. Čímž neříkám že je Janeček nějakej spasitel, k jeho možnostem sem se vyjádřil výše.
    A mezinárodním bandám je náš rybníček u prdele, obávám se, i kdyb nějaké mezinárodní bandy existovaly.

    Jinak s kritikou Holešovské výzvy a gošárníků a s tím že Rath je nic souhlasím.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    stačí v nyxovské seznamce rozhlásit, že máš prachy a hledáš někoho, kdo za ně může obléct sebe i tebe a určitě se najde nějaká hezčí žena než jsem já :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TADEAS: pokud by mi reciprocne nakoupil hadry ktery sam nejsem schopnej si za dlouha leta koupit, proc ne. moderni spolecnost zije ze sektoru sluzeb... ;-)
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    _BENNY: zasli inkfloovi dvojku na nejaky to triko ne ;)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GAISAKA: hele máš recht ale těma nadávkama tomu nepřidáš...

    stačí si přečíst článek v novém prostoru o jeho setkání v praze a každému dojde, že ten pán má propočítanej volební systém a lidem hodlá nabídnou dvě zbrusu nové strany jednu pravou a jednu levou... ;)

    bohužel je to mnohem širší agenda a když tu zmiňuješ Chauna GAISAKA: tak ta jeho Gosha je tím taky infiltrovaná a jiné spolky jako na Sklenářce taky atd... Je to celkem slušně zmáklá strategie jak novou vlnu esoterismu pojmout a ovládnout a lidi zase strčit zpátky s pocitem toho, že tu konečně máme něco nového a pak když to za 20 lete prohlédnou tak jako tu sametovou nastrčenou tak jim zase šoupnem jinou záležitost...
    tahle paní o tom má celej blog:
    Janečkova Pozitivní (R)Evoluce v režii amerických tajných služeb. Blog - Petra Bostlová (blog.iDNES.cz)
    http://bostlova.blog.idnes.cz/c/296791/Janeckova-Pozitivni-REvoluce-v-rezii-americkych-tajnych-sluzeb.html
    Tehdy taky známí osobnosti byli první kdo veřejně křičeli změna a dnes zase u Pozitivní evoluce jsou první kdo jsou podchycený... a moc dobře všichni víme jak ta sametová zatočila v naší zemi s "Pravdou a Láskou"


    Ostatní věci si sami dohledejte a je jich veřejnejch spoustu třeba oblíbenej proso proslov u cen zpívánky 2012... když už někdo vyhrožuje tak to znamená že nás nečeká nic pěkného pokud skočíme na lep...
    Stejnej kalibr je i ta jejich protikorubční společnost... (co tak dokázali kolik Oulickej a jinech dali do chládku strčit do chládku loutku jako třeba rát je nic), je třeba najít to prolezlé pozadí co tady frčí v miliardách a leze do zatku kdejaký mezinárodní bandě co to tu považuje za klondajk...

    A podobná záležitost je i Holešovická výzva...

    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    christine: kdyz to hazes do tolika klubu, muzes tento treba vynechat? pripadne dik
    CHRISTINE
    CHRISTINE --- ---
    Let's Spread the Word: Wetiko | Reality Sandwich
    http://www.realitysandwich.com/lets_spread_word_wetiko
    CHRISTINE
    CHRISTINE --- ---
    The Greatest Epidemic Sickness Known to Humanity | Reality Sandwich
    http://www.realitysandwich.com/greatest_epidemic

    MTO
    MTO --- ---
    MTO: jeste me neda upozornit nma dobry pocin antify

    „Cikáni do plynu?“ Argumenty proti anticiganismu | více než slova
    http://www.antifa.cz/content/cikani-do-plynu-argumenty-proti-anticiganismu
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    _BENNY: svět je nespravedlivý :-))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JAZZZ: kauf nejakeho predmetu je emocionalni zazitek - clovek se citi fajn a chce to opakovat. a jak tyto zazitky kumuluje, stava se postupne jejich ochrancem a sluzebnikem. na vsechno si clovek zvykne.

    INK_FLO: ja bych zase ty prachy mel, ale jsem asi porouchany a shaneni tech veci mi subjektivne prijde jako mnohem vetsi vopruz nez jak velke poteseni z te veci ve finale dostanu. ja se spis musim do toho materialismu nutit, protoze jsem schopen se obejit i bez veci, ktere jsou opravdu potreba :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    jinak já bych se rád se všemi těmi drahými a nepotřebnými předměty rád identifikoval, ale bohužel nejsem schopnej vydělat dost prachů, takže víceméně úspěšně předstírám pohrdání pomíjivými hmotnými statky zhýralých západních konzumentů ženoucích gaiu do záhuby :-)....postupem času jsem ale vymyslel pár triků, občas si například obleču jedno z Lacoste triček s límečkem za 20 kč ze second handu a pak se opájím představou, že někteří z těch lidí, kteří si toho všimnou si myslí, že jsem za něj utratil 2000 kč :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    myslite, ze za tim konzumnim silenstvim stoji snaha o sebepotvrzovani sebe tim, ze se clovek nejakym zpusobem identifikuje s vlastnostmi casto i nepotrebnych predmetu a snazi se je vlastnit a tim se z nich poskladat?
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Blbý je, že si málokdo, kdo chce prosadit něco užitečného a prospěšného, může dovolit nebýt průrazný. Svým způsobem potřebuje "být vidět", svým způsobem potřebuje "být silný"... a to jsou přesně ty momenty, kdy se síla může zvrtnout ve slabost a často tak činí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam