• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ZEGA: lekarka mi rekla, ze priste bude ockovat proti hexavakcine, abych to vedela, plus mi (to bylo nase prvni ockovani) nabidla k tomu i proti pneumokokovi, at si to do priste rozmyslim - kdyz jsme pak prisli, tak Jenika jen prohlidla a sestricka oockovala - jeste se mne zeptala, jestli mam doma neco proti pripadne teplote pro deti a doporucila Paralen v cipkach, plus jsem se dovedela, ze bude mozna ten den vic spavy a nevrlejsi - Jenik mel po druhe hexavakcine na stehynku v miste vpichu malou bulku, coz mne tehdy trochu vystrasilo, tak jsem jim pak nasledne volala, co s tim, ale ze prej to je bezna vec a at to neresim, ze to pry samo zmizi.. tak probehla veskera osveta ohledne ockovani

ECLECTICA: asi jak kde - u nas je zadax (mluvim o verzi Synflorix)

CORNELA: hele, ale koleguv otec pracujici na celkem "prestizni" pozici u nas v nemocnici (nechci jmenovat, nechci mu uskodit) diky farmaceutickym firmam objel skoro cely svet - to je vzdycky nejaky jakoze seminar na Novym Zelandu, pak dalsi seminar k cemusi jinemu od jine firmy v Jizni Americe, atd. - nekecam, aspon on z toho tezi nemalo.. mam kamaradku delajici distributorku jiste farmeceuticke firmy a ta kdyz mi vypravela, jakou evidenci si vede ke kazdemu lekari, co vsechno jim podstrkava, jen aby predepisovali ten jeji lek misto jineho, ekvivalentniho.. zkratka nemyslim si, ze ve farmacii neni zadny uplatkarstvi, byznys jako cokoliv jineho
    LILY
    LILY --- ---
    GENTIANA: já bych řekla, že doplňkostravožrouti proti očkování právě nic nemají, jejich filosofií spíš bude "čím víc toho do sebe narvu (včetně očkování), tím líp".
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    EDERA: asi byl doktor očkovanej, hajzl jeden. Já teda na infekčním viděla doktory bez čehokoli ikskrát, když věděli, že lezou do cimry s malárií, ale taky s maskama a ochrannýma brýlema pod maskama, když to tak úplně jasné nebylo. Zrovna tohle považuju za dostatek rozumu.

No... hele, mně je tvůj názor vcelku jarním vánkem, ale když použiju jinou než elektricku paralelu, tak... vidím lidi, jak jsou ochotní žrát vitamíny, všecky ty vylepšovadla kloubů a paměti a nevímčeho, preventivně, přestože s výjimkou pár případů vitamínů to nefunguje, než jako průvan v peněžence, ale z očkování jsou posraní strachy, že by to mohlo napáchat ZLO a řeší, jestli ho není moc. Jestli tohle není kognitivní disonance, tak už fakt nevím.

A když se vrátím k názvu diskuse, tak furt neznám jediné proti.

_UDEL_: ano, tohle prohlášení je debilní. To uznávám.

_UDEL_: ano, ale pouze dokud to neohrožuje nevinné kolemjdoucí. Takže soryvolepromiň, ale máš tuberkulózu, jdeš se léčit postrkem, děkujeme pěkně. Máš kapavku, tak holt pěkně nahlásíš, s kým sis vyměňoval tělní tekutiny, zpátky až do třetihor, abychom je my, vrazi v bílých pláštích, mohli obeslat, aby se šli léčit. A tohle bych řekla, jsou poněkud otravnější záležitosti, než si nechat cosi bodnout do zadku.
    Jo, a mohlo bys definovat cizí látky? Vzato všeobecně k nim totiž patří i brambory, které evidentně zdravý lidský organismus neprodukuje....
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    _UDEL_: ona je ted vsechny zachranuje a rika jim ze ockovani ma smysl...
    LUCYA: zeptej se cornely, ta ti to vsechno vysvetli
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    jinak CORNELA vubec neragovla na tohle?
    Firmy si z rozvojových zemí udělaly laboratoř na testování léků, zemřelo 1730 Indů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/250793-firmy-si-z-rozvojovych-zemi-udelaly-laborator-na-testovani-leku-zemrelo-1730-indu.html

nebo jsem to prehlidnul?
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    PATISLAV: tak myslim, ze by to urcite nekde proslo...jen je asi v hlave dulezity mit srovnany, jestli chci byt milovany a respektovany rodic a nebo otrokar...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    _UDEL_:
    The data was collected from parents with vaccine-free children via an internet questionnaire by vaccineinjury.info and Andreas Bachmair, a German classical homeopathic practitioner.
    Takle se dela vyzkum ? Takle se dela bakalarka na filde :D
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    BIDAK: no jenze to zase narazime na urcity kulturni zazití... pro cecha, evropana je nemyslitelne stavet víru nad urcite zazite a nekym nalinkovane sterotypy... ale opravdu jsou zeme, kde je vira stavena nadevse!
    Takze skutecne ano... imho je takovy postoj OK...
    ...............

a zept k tematu

Big Study: Vaccinated Kids 2-5 More Diseases Than Unvaccinated | Health Freedom Alliance
    http://healthfreedoms.org/2011/10/14/big-study-vaccinated-kids-2-5-more-diseases-than-unvaccinated/
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Tak béčková žloutenka kojencům mi taky přijde přehnaná. Áčkovou jsem nechala naočkovat tříleťákovi. Asi bych, když už jsem byla v tom, nechala dát i tu béčkovou, ale proč by ji musel mít kojenec, opravdu nechápu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BIDAK: mohl bych si udělat dětí víc a založit firmu, kde by od mala pracovaly. Třeba firmu na zpracování kamenné drtě z kamenolomu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    _UDEL_:
    at si kazdej se svejma detma dela co chce..
    Čili je v pořádku postoj jehovistů, který svejm dětem nedaj třeba život zachraňující transfuzi? Ne, úplně co chtějí si rodiče s dětma dělat nesmějí.
    EDERA
    EDERA --- ---
    PATISLAV: Roušku jsem na doktorovi viděla jen letos na infekčním. A to ještě jen, když vyšetřoval dítě s meningitidou nebo pána se žloutenkou. Na naši spálovou holčičku ji neměl.

GENTIANA: Uf, další, kdo má problém s funkční gramotností?:-P Psala jsem jasně, že to NEUMÍM zasekat. Ale odhadnout, že všechny spotřebiče v kuchyni nemůžou viset na jednom jističi, fakt není žádná rocket science.
    Že je očkovací kalendář nadupaný si myslím mj. na základě toho, že jsou v něm zařazena očkování, která jsou v kojeneckém věku fakt zbytečná, že v něm neustále přibývají další a další, že stačí pár rýmiček a je problém ten rozpis dodržet.
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    vlstne chapu... ono by to slo, jen by v PSCR nesmeli sedet idioti... zensky nejaky poslanec napsal, ze je pro okovani a jako duvod uvedl ze by jinak hrozila epidemie PRAVYCH nestovic a vztekliny!
    takze asi tak...
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    no jo tohle nikam nevede...

takze znovu... at si kazdej se svejma detma dela co chce.. a kazdej at ma pravo se rozhodnout jestli se necha osetrit ci si aplikovat nejakou cizou latku do tela...

nechapu, ze napr. v nemecku to funguje, jen u nas se jede fut diktat...

LAURA
    LAURA --- ---
    _UDEL_: mendělev, mengele, dyk je to vlastně to samý..
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    _UDEL_: nojo, interpretovat výsledky laboratorních vyšetření, ultrazvuku, MRI, atd., to je brnkačka a zvládne to každý, viď?
    Zbytek textu nechápu a ani nevím, jestli má smysl se o to snažit.
    _UDEL_
    _UDEL_ --- ---
    CORNELA: no nevim kdo je house... a anarchisticky pisu Y aby bylo videt, ze jsem fakt tvrdak!

Jinak co se diagnostiky tyce, tak by jste vsichni dokurci byli v prdeli jak lonskej snih, kdyby jste za prdeli nemeli ancabl laboratori a diagnostickejch zarizeni typu rezonance, rtg atd... jenze sposta zvas je jak mendelev a nez poslat pacose na krev to radeji zkusime par experimentiku, vyplnine par dotaznikcu farma firmam a uvidi se...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CORNELA: Víš jak je to s těma rezistencema... zas tak trvanlivý nejsou, evoluce v tomhle případě hraje do karet nám (i proti nám).
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    A to je choroba, která mi teda přijde o dost děsivější než TBC. Viz ty lidi co jsou doživotně na ventilaci, brr.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CORNELA: Bohužel i ta dětská obrna se nám zase vrací do Evropy i díky odmítání očkování. :o/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam