_BENNY:
1/ zbytecne kopete okolo sebe i kdyz na vas doopravdy nikdo neutoci
pokud do mě nikdo neútočí, jak říkáte, pak už "kopu" jen na LUBOBa ; proč tedy tomu říkáte "kopat kolem sebe ?"(LUBOB se chova naprosto ferove,
férovost vypadá jinak...čímž nezapírám protiútoky ja bych s vami uz davno vybehl)
2/ zbytecne si hrajete na zneuznaleho nepochopeneho genia.
a jak jste k tomu přišel pokud mě neznáte ? z jakých podkladů tyto "férovosti" berete ? ja napriklad o vasi historii na mageu nevim naprosto nic,
zřejmě kecáte... ale abych si na vas udelal nazor jaky uz mam, staci mi si precist jak moc nezvladate kritiku od ostatnich. tady.
a oni zvládali své chování ? co si o tom myslíte ? že ano ? ( já mám v archívu to jejich chování schované )
3/ zcela zbytecne resite nepodstatne a zcela zhuverile opomijite podstatne.
vy tu děláte soudce ? Vy víte co je podstatné a co nikoliv ? To Vám pošeptal bůh ? vsiml jste si napriklad toho, ze se o vasi hypotezu konecne zacal nekdo zajimat?
všiml, ale přicházel stále a stále a stále s neregulérními argumenty a rétorika byla vždy nekorektní. Každou nekorektnost jsem vysvětlil a to se snahou o poctivý argument.
4/ zbytecne tu porad neco prekrucujete,
já překrucuji ? a že by jste podal aspoň pár příkladů mého "překrucování" to by neuškodilo. Já když mám proti někomu argumenty, tak podávám logické důvody a ukázky a důkazy. Co Vy ? Jen taky žvaníte ?nacez se odvolavate na to, ze prekrucuji ostatni.
Lžete...já, že se odvolávám "že překrucují jiní" ? podejte důkazy, tj. ukázky. Pokud ne, tak žvaníte... nejsem si jisty tim jestli to jen nevidite anebo jestli se jedna o sofistikovanejsi polohu "zlodej vola chytte zlodeje".
takže "nejste si jistý", ale ...ale kydat Vás ta nejistota neodradila, ani k ní přiložit ukázky tj. důkazy, že ?
a to jsem se pozastavil jenom nad formou, co teprve samotny obsah.
báječné, tak se konečně pozastavte nad obsahem, tedy nad fyzikou o které byl duel...jsem zvědav jak umíte jí když tak umíte "jen trošku" tu filozofii o tom "jaký jsem"
co takhle strcit nohy do tepla, udelat si salek dobreho caje / dobre kavy a zamyslet se nad tim co se vam druzi snazi rici bez toho aniz byste se okamzite poddal hysterickemu navalu?
nápodobně