JOSEFDRUHY: takhle se tezko dohodneme. pokud necemu ve vasem zapisu nerozumim, nema smysl mi davat odkazy na zapisy v podobnem duchu, protoze tem nerozumim uplne stejne.
porad dokola vam opakuji, ze ta forma je nepruhledna. spousta vztahu se symboly, jejichz vyznam nevidim.
ja abych se pohnul z mista, potrebuju abyste mi tady napsal, na co se ptam. tedy abyste mi tady vysvetlil, co ktery symbol znamena, co znamena ta ktera formulace ci rovnice.
zatim to je tak jako kdybyste mi text napsany cinsky vysvetloval v cinstine.
mne to opravdu zacina pripadat - jak jste to sam napsal - ze to berete jako nejaky duel. to vas ale musim zklamat, mne o zadny duel s vami nejde.
& to nejdulezitejsi na zaver :
hypoteza musi byt bud vyvratitelna nebo potvrditelna. jste pripraven na eventualitu, ze vase hypoteza bude zamitnuta? jste priparven na to, ze pokud vsechny indicie budou smerovat k tomu, ze hypoteza je mylna, ze ji po 30 letech budete muset opustit? Zkuste si na to poctive odpovedet.
pokud mate pocit, ze matematice & fyzice nerozumim, pak fakt nema cenu se mnou marnit cas. najdete si tedy nekoho jineho, kdo temto vecem rozumi. otazka je, jestli vubec nekdo takovy existuje.
ja mam totiz pocit, ze vy davate dohromady dve veci. ze rozumet fyzice je totez jako dat za pravdu vasi hypoteze. jinymi slovy, kolizi fyziky & vasi hypotezi a priori nepripoustite.
heledte. budto chcete s tou matikou & fyzikou pomoct, tak ja se vam nabizim. nebo chcete jen aby nektery z fyziku vasi hypotezu potvrdil. coz ja ted udelat nemuzu, protoze jsem zatim poradne nepochopil vase vyvody.
& ano. bohuzel. chcete-li aby do toho nekdo proniknul, budete to muset sahodlouze vysvetlovat, protoze tak jak jste to sepsal (forma) je to nesrozumitelne.