MAZA: Ach jo. Tak ještě jednou.
ach jo, takže ještě jednou : už rok se tu schází nepřátelská banda lidí . Je jich asi 12-15. Vzala si na mušku mě, především mě (!) namísto HDV, a z 99% všech řečí, co tu stojí, to bylo pouze plivání, nepřátelské postoje, jedovatost, nekorektnost, výsměch-posměch, provokace, překrucování a nabubřelost. A pokud si nějaké téma z HDV vzali k debatě, za poslední 2-3 měsíce, byly to jen dvě okrajová témata : rozměrová analýza rovnice interakcí ve dvouznakové řeči a Paradox dvojčat spolu s LT, a dost. Jen 2 témata debatovali jen 2-3 osoby, „vysokomatematicky“, ostatní flusali kydy rétoriku, nebo ze záhrobí mínuskama… – Co říkám je dokazatelná bilance. Už asi dva měsíce se bavíme o paradoxu dvojčat, a proč by při návratu na zemi byl pozorován rozdíl ve stáří dvojčat (resp. rozdíl vykazovaného času na palubních hodinách a na Zemi).
Ano, 2 měsíce tu superfyzikové se superznalostmi vysokohorské matematiky předvedli ubohosti k důkazu proti pootáčení soustav. A předvedli leda stálý souhlas se závadným LUBOBOvým supernáročným vzorečkem z předváděným vysoko-supertěžkou matematikou : t'(na rakete) = t*√(1-v2/c2)…( až na jednoho který to pak ten totální nesmysl přiznal ) – tak končila dvouměsíční debata nad vxsokohorskými předvedeními zdejších vysokomudrců matematických….s jejich super-vyskokomatematickými důkazy o tom kal já na svém webu špatně předvádím pootáčení soustav.To, co o paradoxu dvojčat tvrdíme my,
to co jste tu tvrdili vy, tedy cca 5 osob, byla snůška blábolů polovzdělanců, kteří si přišli především flusnout, nikoliv prokázat poctivě argumentačně i matematicky že mé návrhy o pootáčení soustav jsou špatně a že mé argumenty pro to že dilatuje časový interval „raketový“ ( v soustavě pozorovatele, nikoliv na raketě ) přu pohybu zrychleném a při pohybu rovnoměrném už dilatovaný interval neroste, jeho velikost neroste a že při návratu tělesa při brždění dilatace klesá, velkost dilatace klesá, tedy zrychluje se tok času Rakeťana a že při návratu při dosednutí Rakeťana jdou oboje hodinky stejně ( ač v průběhu letu „tam“ dilatace rostla a při letu „sem-zpět“ dilatace se zmenšovala ) tak nikdo zde tou vaší vysokosupertěžkou matematikou nedokázal podat pádný protiargument k takovému mému názoru. – že to tu nikdo nedokázal, …- jsou na to v archívu důkazy tvrdil i např. Richard Feynman, přímo jsem sem vložil video, kde to sám říká.
Feynman nic neříká o tom, jak to je při brzdném pohybu tělesa, že dilatace která původně rostla, že se zmenšuje, tím pádem, že stárnutí se v useku brždění zrychluje a že při dosednutí rakety se stáří srovná. Tím že Feynman o tom mlčí, tím je můj návrh špatně ? a tím že Feynman mlčí tím bylo prověřeno, že můj návrh je špatně ? vy supervzdělanci s nadvysokohustou matematikou jste už dávno mohli postavit matematické předvedení „proč“ dilatace při brždění neklesá a čas se při brždění nezrychluje…pouze jeden pokus za 2 měsíce tu byl a pan autor jeho dokončení vzdal, z lenosti či neznalosti matematiky. - - 2 měsíce flusanců, a nikdo tu matematiku pořádně neukázal jak to je při brždění zda dilatace klesá a tempo plynutí času se zrychluje či ne. Jen hnusné kydy. A dokonce všichni zdejší jen čumí bez známky protiargumentace, na můj názor, že ona dilatace „se nekoná nasraketě“ ale jen v pozorovatelně Pozemšťana, že jen pozemšťan může „vyhodnotit pozorování rakety“, že na ní probíhá zpomalení času, čili zvyšování dilatace intervalu časového, ale na samotné raketě nic takového velitel nepozoruje. Pozemšťan dostává informace z rakety „pootočené“. Opravdu si myslíte, že se mýlí on a ne vy?
Nemohu soudit, nečetl jsem všechno od Feynmana a nevím jak on analyzoval cestu rakety zpět na Zemi. Vím jen že Jiří Langer když se dostal při vyprávění příběhu rakety do fáze že raketa začne brzdit, že v tomto místě výklad přerušil, přeskočil a zamlčel a…a ukončil ho jen výrokem ( nikoliv důkazem ) že při přistání měl Rakeťan na hodinkách jiný čas než Pozemšťan. A je pro vás Richard Feynman málo vzdělaný fyzik?
Je to jeden z neelegantnějších fyziků minulého století. Ale proč on nenapsal popis jak to je s raketou když brzdí a její dilatací intervalu časového a zrychleným stárnutím, to nevím. Máte možnost to najít a ukázat
Důkazů, že by paradox dvojčat dopadl právě tak, jak tvrdíme my,
tvrdíte, ale nedokazujete. Dokažte poctivě matematicky chybu návrhu že při brždění dilatace klesá, tempo plynutí času se zrychluje a…a budete slavný. Dokažte že můj návrh je vadný a budete v síni slávy. Jenže vy…vy umíte jen ty páchnoucí kydy. jsme taktéž dodali hodně.
až to budoucí historie uvidí z archívu „co“ jste vy blbečkové vyskokomatematicko-supervzdělaného sem (do)dali, tak se budoucí čtenáři popukají smíchy… Komplexní matematický rozbor,
vy ???, pane, jste sem do klubu HDV, dodali „komplexní“ vysokomatematický r o z b o r toho, jak při brždění rakety čas nezrychluje své tempo, tedy že dilatace intervalu se nezmenšuje ? to jste sem dodali ? „komplexně“ ? ha-ha-ha… pane jak jste ubožák k smíííchu… detaily a experimentální ověření.
vy jste sem – všech 12 čumilů, do tohoto klubu dodali d e t a i l y a experimentální ověření toho že v STR dilatace času není z důvodů pootáčení soustav ??? ha-ha-ha…neuvěřitelná je vaše domýšlivost. Vy jste nedodal NIC.
logicky mnoho, matematicky jen to co umím a i to málo co umím mi stačilo na to abych myšlenku pootáčení soustav alespoň trochu presentoval. Na mém webu je dost a dost matematických předvedení ( tou nízkohorskou matematikou ) aby to stačilo lidem chytrým na přemýšlení o nápadu a návrhu nové myšlenky. Volům to nestačí…volové ikdybych jim přinesl „pravýho Rakeťana z pravého uskutečněného experimentu“ by to nechtěli vidět, řvali by zlostí, a chtěli by vidět jen mou hlavu na špalku Jen vaše tvrzení a odkaz na Matrix 2011. Jelikož neumíte dokázat, že by paradox dvojčat dopadl tak, jak tvrdíte, proč si myslíte, že máte pravdu?
Logický konstrukční popis jsem podal, dokázat ho neumím ani já ani vy že by dopadl opačně. Důkazy o GPS a dilataci v letadle a ukázky dilatace mionu, jsou jen a jen právě důkazy pootáčení soustav…vy musíte dokázat že to není pootáčení soustav. Já mám právo názoru, vy máte právo-povinnost dokázat že se mýlím. No, zde na NYXU to dokazujete jen a jen pliváním, nikoliv supervysokohorskou matematikou. Vaše argumentace se omezuje na prázdné fráze,
přesně tak i vaše !!!!!!!!!!!!, navíc já podal více argumentů ůpro“ než vy „proti“ – jsou na to důkazy nikoli na experimentální či matematické podložení vaší teorie, jak se sluší a patří ve vědeckém bádání.
ha-ha a kdeže je to vaše „vědecké“ bádání a podání protidůkazů ??? ha-ha… Vy pouze filosofujete,
a přesně to děláte i vy, jen kecy a kecy, a rétorika a plivance a mínusky… vytváříte vlastní nesrozumitelnou terminologii,
to dělal každý vědec v každé době, při každém bádání…já svou terminologii vysvětlil, a kdo o to požádal, tak znova mu jí vysvětlil, jenže si nepamatuji za 8 let, že by se na terminologii mou zeptalo více než 2-3 lidi. motáte nesouvisející fakta, používáte chybně vzorce,
kde ? … překlepy se najdou nejen v díle laika píšete filipiky, navíc nezohledňujete oponentury - tím se k výsledku nedoberete nikdy.
co to je „zohledňovat oponenturu“ ? a vy zohledňujete mou oponenturu ? ha-ha-ha-ha… tak silnou lež jsem dlouho nečetl…. A kdo je s vámi v rozporu podle vás automaticky nemá pravdu.
Lžete…. Automaticky lžete, já automaticky kdo je se mnou v rozporu podávám své silnější protinázory. NIKDY !! jsem neřekl že On-kdokoliv nemá pravdu, aniž bych to nepodložil svým důkazem-argumentem, Nikdy !! jsem nevypustil holou větu „nemáš pravdu..a dost“ .., vždy jsem přidal k výroku „nemáš pravdu“ názor a odůvodnní „proč“ jí nemá. Takže stále jen lžete. – jsou na to důkazy Asi nemá smysl vám vysvětlovat, jak je to, že na jednotlivých GPS satelitech běží hodiny jinak než na Zemi, a proč to dokazuje, co tvrdíme o paradoxu dvojčat, a tedy i vyvrací vaší tezi o dilataci času důsledkem pootáčení soustav, že?
Přesně !!! tak se chovají nevzdělanci, a ubozí pitomci, řeknou : „asi nemá smysl Vám vysvětlovat proč je špatně Váš názor o pootáčení soustav“ … jednodušší je ten vysvětlení pomocí plivanců. Když někdo nemá slušný vědecký pořádný argument, tak prohlásí, že nemá smysl ho podávat,a…a podá ho plivancem…ha-ha… LUBOB se o to už pokusil několikrát,
špatně ale…a neskutečně nekorektně a těžkopádně já se zatím pouze snažil vám vysvětlit, proč by experiment dopadl tak, jak tvrdíme.
ha-ha…snažil jste se plivat a néé ukázat matematické důkazy. Pokud jste se o něco pokusil, tak už jste nereagoval na moje námitky !!!! pak to není věda ! Nu, nepodařilo se, nikoli nedostatkem důkazů,
zopakujte ty důkazy o situaci kdy raketa brzdí, jak je to matematicky s tou dilatací a plynutím času a já to zveřejním. Bude ten Vás názor k potopení mého názoru „o pootáčení“ soustav viset na webu jako „můj hambář“, jak jsem tvrdošíjně tvrdil nesmysly a jak se našel jeden vysokovzdělanej nadvědec, ( v obci NYX-piváčů ) vstřícnej, konstruktivní, který konečně (!) t r a n s p a r e n t n ě a nepochybně ukázal jak moje vize LT + TR je špatně ale proto, že to slyšet prostě nechcete nebo to neumíte pochopit.
právě jste se dozvěděl, že to slyšet chci, néé právě, už 20x jste se to dozvěděl, že to slyšet od Vás chci, přesně , na papíře a poctivě abych to zveřejnil. !!A zda to vaše „vědeckovysokomatematické“ předvedení „pochopím“ nechte stranou, hlavě, že to pochopí svět vědy jak jste vysokomatematicky toho JN zmáklul, provždy i s celou jeho HDV. Děkuji…čekám.
K HDV se nikdy nikdo nepostaví jako k platné vizi,
jo tak…oni pro supervědce jsou „platné“ vize a „neplatné“ vize…aha…a že těch neplatných běhá po světě vědy…coóó ?? !!!! bez flusanců autorům dokud v ní budou do očí bijící chyby.
au…a že furt a furt ty „do očí“ bijící chyby nejsou na papíře abych je zveřejnil, nejsou už 13 interbetových let, ani za 30 let existence HDV nejsou „ty do učí bijící chyby nikde vidět, předvedeny nikde…jak k tomu ten občan přijde, že nemá kam se podávat na mé chyby ?, na důůůůkazy mých chyb v HDV Pominu-li celé několikatýdenní snažení o vysvětlení,
já nepomíjím své snažení o vysvětlení… proč dilatace času nemůže být důsledkem pootáčení soustav,
jo tááák, vy jste všichni zdejší NYXáci se snažili o v y s v ě t l e n í „proč dilatace času nemůže být důsledkem pootáčení“ soustav, no to je úúúžasné jak jste se snažili a ka jste sem předložili důkazy že „dilatace není důsledkem pootáčení“ no to jsem zvědav kde ty vaše důůůůkazy ten občan-laik i vědec zde najde….ha-ha-ha… a dokonce jste to tu předvedli tou „vysokoprdlajzovouů matematikou …. Ha-ha-ha můžu uvést např. celý princip vícerozměrného času, což je velmi zvláštní koncept. Proč? Mohl bych vám to vysvětlit, ale vzhledem k vašim matematickým schopnostem
takže koncept vícedimenzionálního času a jeho P R I N C I P – jak říkáte – nelze zde zveřejnit, „vzhledem k mým matematickým schopnostem“ … hm, a proč to nevysvětlíte ostatním občanům, které to zajímá ???? vyskokoprdlajzovou matematikou…jinou neumíte !, hm…po celé 2 měsíce jsem jí viděl jak s ní máváte… byste to nejspíš nepochopil, navíc byste začal vykládat, že flušu
a to je jedna ze smůl, která tu byla, že jsem, bohužel, některé ty výplody 2-3 lidí , ( víc jich nebylo ) vysokopprdlajzové matematiky vymazal, říkám bohužel, protože do ní míchaly-zamíchávali ty urážky, jedovatosti, nekorektnosti, provokace nevstřícnost atd. atd. atd. atd . Kdyby tam nebyly, nemazal bych to, ponechal bych tu vaši superhustou matematiku zde jako důůůůůkaz vašich nadinteligentních vědomostí… a jsem farizej. Také byste po mně navíc nejspíš chtěl, abych vám sem pozval Stephena Hawkinga,
mě by stačilo aby jste mi sem poslal písemně na papíře ty vaše protidůkazy v matematické podobě abych je konečně zveřejnil jak vy sám jste dokázal ukázat mé nezpochybnitelné chyby, na to není potřeba sem tahat Howkinga, stačí Vaše vlastní poctivé matematické důkazy…zatím umíte jen flusat. aby se podepsal pod moje tvrzení.
Tvrzení ??? jaké, honem ho dodejte, ale poctivě matematikcy na papíře abych ho mohl zveřejnit. Dodejte důkaz že dilatace na raketě která na cestě zpět brzdí, že ta dilatace stále roste, tedy stááále se zpomaluje tok času….dodejte svůj vlastní matematický důkaz a nekydejte zvratky…pane vědče A i kdyby se něco takového povedlo, i přesto byste dál tvrdil, že pravdu máte.
dokonce si myslíte, že by se to mohlo povést že by jste ty důkazy sám poctivě dodal a že já bych opet tvrdil že nemáte pravdu… zajímaví…proč je tedy nedodáte ? protože bych tvrdil že nemáte pravdu ? proto?, proto nedodáte své důkazy nevědovi-laikovy ?, protože by on tvrdil že nemáte pravdu ? A co občané-diváci-čtenáři ? ti nechtějí vidět vaši pravdu ?, co záleží na tom, zda bych já (!)„zase tvrdil“, že jí nemáte. Já, pokud bych to tvrdil, bych připojil sílu argumentů, vy připojujete sílu smradu a rétorických kydů…matematiku a důkazy nedáváte „jen“ proto že bych jim nerozuměl…ha-ha-ha
Mimochodem, oni "chytřejší fyzikové" vzdali svou argumentaci nejspíš proto, že neumíte přijmout oponentury.
chytří fyzikové, protože jsou chytří, ví, že nebourají hypotézy kvůli autorům, ale po celém světě bourají hypotézy pro obsah názoru té hypotézy, nééé kvůli autorovi, blbečku…co to máš za zcestný názor ?? Pak se vám těžko něco vysvětluje.
mě nemusí chytří vědci vysvětlovat že HDV je špatně…oni budou muset až si to přečtou a veřejnost si to přečte se vyjádřit néé ke mně-autorovi, ale k hypotéze… pochopíš to ? při tvém vzdělání ? Navíc, na vaší úrovni to pořádně ani nejde - k pochopení spousty věcí potřebujete nejen hluboké znalosti fyziky, ale i vyšší matematiku - ani jedno neovládáte ani na úrovni gymnazijní, natož vysokoškolské.
není podstatné kolik umím matematiky já, ale podstatné kolik matematiky umíte Vy aby jste dokázal všechny chyby které v mých předlohách mám…;Vám to půjde hravě, já mám předlohy v nízké ZŠ matematice, to zvládnete levou zadní…jen je s podivem že jste to nezvládl dodnes, protože si myslím, že Vy osobně mě pronásledujete rétorikou ( nikoliv vědomostma ) mnoho let po fórech… Také vaše filipiky a urážky jsou pro většinu lidí dost těžko stravitelné.
Tomu jedinému lze věřit. Jak zdůvodníte že do r. 2005 jsem vystupoval naprosto slušně, bez „slovíček“ a stejně jsem se za 20 let nedočkal důkazů chyb a neživotaschopnosti myšlenky HDV ??? Zda HDV je či není dobrá myšlenka nezávisí od mé filipiky a oplácení grázlům Já jsem zatím nenapsal ani jedinou urážku na vaší adresu,
pane, …naprosto nemáte Anung o tom „co“ je urážení-ponižování ( lidské důstojnosti ) a „co“ je obrana ( bohužel bezzubá ) oplácením škaredými slovíčky ze slovníku hanlivých slov… naopak vy na mě útočíte pořád.
útočím ????????????? pane lžete, bráním se útokům „slovíčky“ a argumenty, proti nekorektnostem a ponižování… Nechápu, proč ? Neútočím na vás ani na HDV, pouze se vám snažím ukázat, kde máte chyby.
Jeden z nás dvou je lhář. Pokud Vy neútočíte nepřátelskými větami, lhaním, podlostí, nekorektností, atd. atd., pak jsem lhář já Už i ta poslední Vaše věta ( a i všechny nad ní ) je drzá arogantní nekorektnost grázla ; jak si může někdo dovolit t v r d i t, že „neútočí“ pouze „se snaží“ ukázat kde mám chyby. Když jste žádné neukázal a ani po desítkách výzev jsem přesvědčen, že neukážete …k tomu, že to zveřejním. - - Prostě : Vy urážíte a já oplácím ( pomocí „slovííííček“ ) pojmenováním „kdo“ jste, jste grázl.
Je vaše věc, jak se ke všemu postavíte,
postavil jsem se argumentačně, vy jen kydy a blafáním nekorektností ale nemáte pravdu.
ukáže budoucnost a posudek čtenářů…slušných… Dokud si budete myslet, že jí máte, HDV bude vyvratitelná prostým poukázáním na elementární chyby.
nesmírně se těším na vaše „poukázání na mé elementární chyby v celé HDV“. Děkuji za tak vstřícný krok, ke kterému se chystáte.