Ja ted taky zazivam zajimave casy z hlediska jidla. Dlouhou dobu mne mrzelo, ze na mne nefunguje to vsude vzyvane ze lidi nemaji na paleu hlad, respektive ne po dvou hodinach. Jedla jsem prakticky cisty paleo pomerne dlouho a stejne jsem byla co chvili hladova.
co ale zjevne u mne byl kamen urazu, ze jsem furt omezovala, kolik toho vlastne snim. Ze jsem furt mela nejakou vizi ze chci zestihlit jeste trochu tuku a jedla jsem tolik kolik jsem se "racionalne" presvedcila ze prece musi byt dost. pred par tydny jsem se na to musela vykaslat, protoze jsem si tim vytvarela uz moc velkej stres. Prestala jsem psat jidlo a zacla jsem to min hrotit. mimo jine jsem zacla jist i mlecny vyrobky, protoze jsem na ne mela desnou chut.
mno, pribrala jsem zatim tri kila, snazim se ti moc nenervovat, i kdyz bych samozrejme byla radeji aby se to nedelo. Ale, a to je to cim se jdu pochlubit, vcera jsem delala tohle.
http://varimepaleo.sk/krkovicka-slaninou-cibulou/ epicky dobre, a dneska jsem jedla zbytek k snidani. Snedla jsem toho samozrejme vic nez bych si dovolila v ty hlidaci dobe, ale ma to dobre vysledky. ted je ctvrt na jednu, a ja jeste nemam hlad, yay. V predchozim modu jsem uz nekdy v 10 silhala po hodinach kdy uz bude cas na obed.
myslim, ze bych si mela whole30 zopakovat. ne snad kvuli tomu vyberu jidel, ale kvuli tomu osvobozeni hlavy od toho mysleni na mnozstvi jidla a jak to ovlivni moji vahu. a poctive se nevazit, coz jsem pri mem prvnim pokusu nedodrzela...