• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    JULIE7
    JULIE7 --- ---
    "Suddenly I opened my eyes and sat up... the room was celestial, glowing with radiant illumination... light, light, light... the people present were transfigured... godlike creatures... we were all united as one organism."

    Programmed Communication During Experiences With DMT (dimethyltryptamine)
    Originally appeared in the eighth issue of Psychedelic Review, 1966
    by Dr. Timothy Leary

    Programmed Communication During Experiences With DMT
    http://deoxy.org/h_leary.htm
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    MIRIS: Já plně souhlasím. U vaporizovaného DMT je otázka závislosti opravdu dosti okrajová. Dokonce si myslím, že něco takovýho vůbec není možný. Většina lidí to totiž nemají chuť zažít znovu...
    MIRIS
    MIRIS --- ---
    dmt je podle myho uz hranicni latka do ktery musis jit srdcem , uprimne a zvedave, a stejne te muzou osukat krokodyli , ale ta prava vyhra je z toho vyjit s virou ze to bylo pro tvoje dobro jinak zcvoknes :D zavislosti bych neresil...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MEA: no proste jde o to, jak si svy experimenty s drogama sam sobe oduvodnis.... :)))
    kdybys nebazil, tak bys nevyhledaval latky, ktere ti prinaseji stesti a pocit spokojenosti. a rikej tomu jak chces ;0)
    MEA
    MEA --- ---
    VYHULENY_UFO: tak to jsi tak nějak mimo, pač jednak žádný výzkum není definitivně vyzkoumaný, to je jakobys tvrdil, že se vesmír ukončil nebo jsme se jako lidi přestali pohybovat, a druhak (ad můj další post) výzkum pro DMT byl předčasně ukončen a osobně si nemyslím, že stihli rozšířit pole zkoumání o hlubší řešení problému závislosti.
    jasně - budeš-li se dívat jen ze svýho úhlu pohledu, uvidíš tam mmj. to, cos už napsal níž.. bažení - touha - závislost - údajné štěstí - netřeba zkoumat dál.. z čehož vyplývá omezenost a k ničemu to dál vlastně není třeba. výzkumy závislostí (a není to jen "o látkách štěstí, ale taky o činnostech štětí" že) stále probíhájí. ale když se nestočí téma závislosti k tématu auditka, tak se to tak nějak začíná míjet účinkem.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MEA: na to vyzkum nepotrebujes, to uz maji odbornici vyzkoumany a rikaji tomu "bazeni" ... touha zavisleho po latce jeho stesti... ;0)
    MEA
    MEA --- ---
    MIRIS: jo..... :))) a co na to Vorel? mmj. pěstoval se svou milou zrzečkou houbičky v Bráníku... To je ta, co hrála slečnu z lesní chaloupky .))) a co na to Cesta do Lesa? A Arnoštek??? A jeho diskotéka?
    MEA
    MEA --- ---
    VYHULENY_UFO: jo vlastně jsi mne nakonec ispiroval :) craving vs. extatický stav.. ;)
    ---

    1. myslíte si, že má craving (bažení po jakékoliv návykové látce) a extáze (extatický stav daný citlivostí jedince) nějaký společný základ?

    2. jak a zda-li vůbec souvisí craving s DMT?
    MEA
    MEA --- ---
    MICHAL_R: ajo vlastně, no tak tady je to aspoň online :)
    imho začíná být opět čas začít další aktuální výzkumy v této oblasti..
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    MEA: Celá je třeba na uloz.to ... Je to taková klasika žánru. Mě třeba přišlo docela zajímavý, jak vysvětluje, že ten výzkum v podstatě předčasně ukončili.
    MEA
    MEA --- ---
    jinak jsem našla zatím části knihy o molekule duše, v čestině, v e-podobě

    DMT: molekula duše: převratný vědecký výzkum stavů blízkých smrti a ... - Rick Strassman - Knihy Google
    http://books.google.cz/books?id=2HSuQKJY1ysC&pg=PA94&lpg=PA94&dq=dmt+sn%C4%9Bn%C3%AD&source=bl&ots=ZQC6ZBgXaQ&sig=yC4GsJNThpJAo1HuGsdM2-CdS3U&hl=cs&sa=X&ei=65RlUcjXL4SWtAadtID4Aw&ved=0CEYQ6AEwAw#v=onepage&q=dmt%20sn%C4%9Bn%C3%AD&f=false
    MEA
    MEA --- ---
    jinak ty oftopiky si nechte na jinam.. či chcete smazat?
    MEA
    MEA --- ---
    VYHULENY_UFO: ty si dělás srandičky, ale víš co.. je to hodně zajímavá věc na další zkoumání a zvlášť, když je mozek schopen stimulace tak jednoduše.. na co pak drogy? ;))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HESPELER: imho si myslim, ze uz chapu tu PM co jsi mi nedavno posilal za dlouhe noci a chtel si mi dat parno do zily....
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HESPELER: JOJOJOJO JSEM NEJLEPSI KUNDA NA SVETE!
    staci?
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    strasne nas vsechny zajima, ze ses bejvala smazka, ktera cte blesk a fotruje u nyxu, opravdu hrozne hrozne moc, napis nam o tom pls do vsech drogovejch auditek, jak ses hustej jaks bral drogy jeste kdyz jsme tahali kacery, PROSIM, VIC TEBE VSUDE, PROSIM, SES NEJLEPSI!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CORDELL: nevim jestli si uplne rozumime, ale kdyz sem se dival cistej na film, kde se smazilo, tak sem dostal hroznou chut se taky sjet. no normalni craving :)
    MIRIS
    MIRIS --- ---
    kdyz jsem mel druhyho tripa dival sem se na Cesta z mesta , to je film na halucinogeny : ))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MEA: jo, kdyz sem jel extaze tak se mi to stavalo taky, stacilo se divat na nejakej film (acid house napriklad) nebo na jakykoliv dilo, kde byly ekstosky a herci je brali a hnedka sem dostal strasnou chut si dat a ucejtit ten stav, protoze tem hercum sem tak nejak rozumnel.
    pak se mi to stavalo i s pernikem a obecne s kazdym filmem, kde se lajnovalo.

    jsem rad, ze uz tyhle asociace pri kazdym filmu, kde se feti, nemam. bylo to dost psychicky narocny :0))
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    CORDELL: Ahoj, já osobně bych nikomu nedoporučoval začít se 150mg volné báze orálně. Každý organizmus reaguje jinak, a to platí zejména pro orální DMT (zde hraje roli "rychlost" metabolismu, hmotnost člověka, kdy a co člověk jedl a pil naposledy, časový rozestup mezi konzumací inhibitorů a DMT, a další opravdu obtížně kontrolovatelné proměnné). 150mg by bylo, myslím, pro většinu lidí extrémně vysoká dávka (v nezodpovědném setu a settingu se pak "duchovní molekula" snadno promění v "molekulu pekla"). Obvykle se proto doporučuje začít pozvolna a pomalu s tím, že není kam spěchat. Nikdy bych nikomu nedoporučoval doma začít s více jak 30mg, max. s 50mg, napoprvé. Každopádně hodně štěstí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam