DANYSEK: myslím, že to dost dramatizuješ, navíc je to obecné tvrzení, navíc - těžko budu dokazovat, že mi břevnovská sousedská síť "sesadila" mj. pro tu drzost, že jsem dodavatelům platil faktury včas, zatímco (jim zainteresovaným) pozdě, nebo jsem si troufal diskutovat, zda opravdu tolik práce bylo odvedeno, apod. (ostatně, od těch debat se datuje vznik s.r.o. - když chcete dlužit, tak ne mým jménem, když chcete práva k účtu a luxovat z něj peníze, tak už tam nebudu podepsaný).
popravdě, poškozování dobrého jména nějaké firmy, jen proto, že jeden ze společníků je člen Pirátů a stoupenec ZP - možná tě překvapí, že od nejmenovaného fanouška pozdního placení faktur každému, kdo nás nemá od čeho odpojit, koupil podíl člověk, který je řadovým členem ODS (a rozhodně není stoupencem základního příjmu :-) ... takže můžeš sledovat, jestli se to zlepší (pochopitelně: kdybych byl jednatelem=ředitelem já, tak platím včas, a vykopnu lidi, kteří nepracují, překvapivě... samozřejmě s tím, že bych je přenechal napospas základnímu příjmu :-)
(BTW a se zbylým společníkem se o ZP také hádáme, on to nechce pochopit a hlásá věci jako zlatý standard, pravděpodobně z toho důvodu jsou součástí našeho portfolia i elektronické zabezpečovací systému, což je pro mě WTF záležitost... podnikání prostě není jednoduché, když i sousední domy v sousedské síti taky někomu patří... můžeme se tedy shodnout, že v fóru o ZP je toto offtopic... s vyjímkou faktu, že jsem vytvořil subjekt, který navzdory všem transformacím od roku 2005 odvedl tolik DPH, že si _opravdu_ můžu dovolit prohlašovat ono příslovečné
... a tohle je placené z našich daní ... a to až do výše nezanedbatelné části státního příspěvku, který dostali Piráti?)