OPERAHYPNO: včera mi BUBu zpochybnil objektivnost a smerovani Telepatie a já už vůbec nevím na čem stavět :) všechno zboreny :) když už ani karel veselý nebo bartošek nejsou arbitry zanru - ono je to možná vůbec tenkej led psát recenze a zůstat nějak úplně objektivní nad věcí a nedat tam svůj svět, srdce a osobní dojmy. Oba nepovazuju za nejaky uplny schumachery zanru, ale rozhodne jak si psal prehled a poslechy tam sou :)
supr že tě to vymrdává, mě taky lehce vymrdáváš a furt nevim, tak je to 1:1 a jsme na cestě holt dál
vypichuju to spíš jako kus kerý mi víc a dál hraje v hlavě a vrtá a tak k tomu kusu kvůli kterýmu mě to vrtá píšu něco dál....naodiv píčovina nikoli, zde mi to naopak od tebe dává dost smysl takže ani nekompetentnost nebo antipatie...zajimave ztraceno v prekladu a uz uplne hrozive OT ble ble..:)
hodil sem cislem od voka...letopoctem..a asi blbe, myslel sem dobu kdy se prave tradicni zvuk ztracel a nastupoval i dalsi pohled nejen PSH po 156...
tohle je asi v jedny vete vystizeny dobre ale...s tim sem se klido spokojil a staci jedna veta:)
"ale je to jen možná krize nás samotných sentimentálních boomerů, to je dobrej postřeh"
a počkám tedy..:)
"že buducnost může přinést mnohem invenčněnší věci "