POSEIDON: ja mam nomiku. to nevim jestli se vyrabi este, ma to nalitano par set hodin a krom maceni v octu na odvapneni jsem s tim nemel jedinej problem. sou ruzny ty 'tycaky' jako joule, anova, inkbird, polyscience... jsou podle toho drahy. treba polyscience lazne nebo ty tycaky jsem videl v profi kuchynich.
podle tohohle clanku
https://www.cnet.com/reviews/dorkfood-sous-vide-temperature-controller-dsv-review/nez jsem si koupil sous vide stick, tak jsem mel starej pomalej hrnec bez digitalnich knobu a delal sem v tom hrnci sous vide stejky, kolena, ryby, bacon a byl sem v tom za 130 dolaru sakum prask. pak ten tycak samotnej stal snad 4kilo nebo tak a to byl ten z levnejsich tehda. ja bych to resil hrncem a kontrolerem. jestli to mas na domaci 'smrdlani', tak za to davat vic jak 200 dolaru je imho uplne zbytecny.