• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    LEGO Batman /5h/xbox /#dohrano?
    Hrál jsem s dcerou.
    Titulky přišly brzo, je tam ještě hodně hraní, ale bojím se, že už to bude grind. Ta hero kampaň je krátká a kampaň za záporné se mnou děcko hrát nechce. Užili jsme si to, ale na hraní rodičům sólo to doporučit nemůžu.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Creaks/4h/xbox/#dohrano
    Podle mě zatím to nejlepší od Amanita. Decentně švihlé, skvělé puzzly, pěkně nakreslené, a má to i příběh, který většinu logických puzzle her strčí do kapsy.
    Podzemní svět jako by skoro dával smysl a klidně by se v něm mohlo odehrávát nějaké pokračování, nebo i spinoff.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BIMBAS: Mě se to líbilo moc, hraju podruhé na Series X, koukám na vylepšení, co tam přidali na novou generaci.
    Exo One/3h/Gamepass/#dohrano
    Ze začátku jsem byl frustrovaný z divného ovládání, ale když jsem si našel způsob, jak sondu honit, byla z toho moc pěkná psychedelická jízda.
    Kulička má nějaký způsob jak zatáčet a zesilovat gravitaci. Princip je, že se tím z kopce rozjede a může nabrat rychlost, kterou se dostane výš a dál.
    Je to tedy hra založená na jakési pseudofyzice, kulička prozkoumává roztodivné planety. Brzy se naučí změnit v disk a dělat žabky na vodní hladině.
    Grafika je místy jednoduchá až primitivní, ale pokud to hrajete správně a pohybujete se rychle, je dojem skvělý. Při tvorbě exoplanet se fakt vyřádili.
    Když prekousnete počáteční učení, tak jsou to zábavné psychedelické drogy v digitální podobě.

    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Hellblade: Senua's Sacrifice / 6h / #dohrano

    Mno, bud jsu pozde nebo mi neco uniklo. Jako psycho je to slusne, ale z rodinnych problemu ve hrach uz me chyta koprivka. Po herni strance par peknych mechanik, jinak porad to same do kolecka. Dohral jsem to jen pro splneni nejakeho sveho restu. V jeden moment jsem myslel ze je konec, protoze jsem netusil jak dal a ani jsem nevedel kolik mam pokusů. Prislo mi to trochu matoucí, jako celá hra :D Osobně tak 5/10 asi nejsem cilovka. Navic hlavni predstavitelka mi nebyla moc sympaticka.

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    JUNGLER: Když hraješ free server tak ne:P
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PALADIUS: Jak jsi hrál wowko, když odmítáš platit Activisionu? 😂 to už se neplatí měsíční fee za wow?
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Torchlight II / 25 hodin / #dohrano

    Ozývám se po delší odmlce. Během hraní WoWka, které mi teď zabíralo dost času, jsem dostal chuť na nějakou diablovku a jelikož odmítám platit Activi$ionu, tak dávný rest Torchlight II byla jasná volba. Ani nevím, proč jsem to nikdy předtím nedohrál. Titulky po dohrání nebyly, tak přikládám jen screen z nabídky NG+

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    STARF: chapu. i ten unlock fps na 60 pro PS5 by nebyl k zahozeni. Kazdopadne ta hra vypada ak skvele, ze by stacil obycejnej port a nemuselo by se s tim nic vic vyvadet.
    STARF
    STARF --- ---
    NAGASAWA: vcera v noci jsem se konecne dostal k Lies of P demu a hlavni dojem, ktery to ve me zanechalo, je ten, ze velmi potrebuju Bloodborne remaster s unlocked fps na PC :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: málem bych zapomněl. #dohrano / 49 hodin
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Bloodborne / PS4 a PS5

    Bloodborne jsem rozehrál před x lety a protože se tehdy jednalo o moji první "soulsovku", odložil jsem ho díky tomu, že mi nesedlo depresivní prostředí, nesrozumitelnej úvod, pohyb a celková stylizace a to nemluvím o auře obtížosti, která se nad hrou vznášela. Mno a po pár letech s Dark Souls, Sekiro a Elden Ringu jsem se k němu vrátil a... by to naprosto strhující, uhrančivá a vlastně dokonalá jízda plná fascinace, úžasu nad kreativitou designerů a radostí z hratelnosti. Bloodborne se tím pádem posouvá na první pozici mého osobního From Soft žebříčku a mezi ty nejlepší herní kousky, které jsem měl možnost vůbec kdy hrát a už se těším na podzim, kdy si to proběhnu včetně DLC a Chalice dungeonů znovu kvůli platině.

    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Road 96 / PC #dohrano



    Zitra uz nebude na XBOX game pass tak jsem chtel dohrat. Mel jsem nahrany 3h a dnes jsem k tomu sedl tak v 6 a ted koncim.

    Hra zabavna, dobra muzika, spousta miniher.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Control / 16 hodin / #dohrano

    Tohle klaustrofobní bludiště mě znovu utvrdilo v tom, že jsem ztratil poslední zbytky trpělivosti při orientaci i v jen trochu komplikovanějším prostoru. Mapa ani cedule na zdech mi tu nepomáhaly.

    Odklízení nepřátel je efektní, i když na můj vkus až moc brzo repetitivní, a hlavní linka skončila poměrně náhle, bez výraznějšího finále. Budu dohrávat vedlejší questy a rozšíření, tak třeba tomu přijdu na chuť.

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Diablo!V/24h23min/#dohrano

    kampan WTierII, jde se na endgame a kompletaci mapy.

    jakozto obrovsky fanousek serie diablo jsem byl skepticky ke 4ce, koupil jsem az tuto nedeli a ve zkratce musim rict ze jsem byl skeptickej zbytecne. povedlo se moc. jsem zvedav na endgame obsah.

    GEE
    GEE --- ---
    Observation/7h/PS5/#dohrano
    Poctivy tisnivy vesmirny horor se skvelou atmosferou. Hadanky vetsinou pomerne intuitivni, ale tu a tam by se mi ale hodila vetsi napoveda. Originalni uhled pohledu, kde je hrac v roli AI pohanejici celou stanici.

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSY_CHAOTIC: tim to prave odlehcis. Ten zaver je kondenzovana radost.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    NAGASAWA: Díky, teď si ale musim dát pauzu, ke konci bylo tý deprese na mě už příliš. Chce to něčím odlehčit. Ale pak to vyzkoušim ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSY_CHAOTIC: Gratz ,) koukam ale, ze jsi skoncil s D endingem. To není true ending. True Ending je E. Pro ten ti staci load pred poslednim fightem a E ending rozhodne CHCES videt. Mrkni se, jak ho ziskat a hura na to.

    This time, after ending C or D, Pod 153 can do a data check. Accept the offer and select "wish for them to survive." Then a mini-game will happen (be sure to be connected to PSN or else the minigame will be very difficult). Jakmile se te hra v zaberu xkrat zepta, jestli to chces vzdat, tak to NIKDY nevzdavej a pokracuj dal. Ten zaver te vyzuje z bot.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Nier: Automata/49h/#dohrano
    Konečně jsem dokončil i třetí průchod hrou a teď ani moc nevím, co k tý hře napsat. To se prostě nedá moc popsat, to se musí hrát a zažít :) Každopádně pro mě teď jedna z top her a teď se asi hodně ostatních her se bude proti této ztrácet v šedi. Je tu hodně věcí, co mě dřív nebo pozdějc štvaly, hlavně teda "oblíbený" hackování, kvůli kterýmu jsem to málem i vzdal, některý stále se opakující střílecí scény, opakující se prostředí atd, ale příběh, hudba a celkově atmosféra to fakt táhnou a dotáhnul jsem to, kdy bych to u jiných her dávno vzdal. A ty hudební motivy mi budou ještě dlouho hrát v hlavě :D Ze závěru se nedá dát moc nějakej image, co by nebyl spoiler, tak snad úvod závěřečnejch titulků je v tom tak nějak v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam