• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

    Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

    Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.


    dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: jojo, když jsem na Vánoce 1998 dostal svůj první počítač, tak jsem dvojku hrál. Měl jsem jen cheaty, co byly v časopise ABC a nebyl tam cheat IDCLIP na procházení zdí. Takže jsem to hrál jen s IDDQD a ID(K)FA a strašně jsem zkejsnul, snad na 2 měsíce, v 11. levelu. Nevěděl jsem, že se dá s shiftem běhat, a tím pádem přeskočit na poslední část levelu.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Párkrát už jo, ale tentokrát jsem je nenašel, ehm :-) Částečně je to tím, že Steam verze z nějakého nepochopitelného důvodu nemá achievementy, zatímco PS a Xbox verze ano. Jsou samozřejmě i achievementy za secret levely, což by mě možná motivovalo. Takhle smůla :-) Ale hlavně ona ta dvojka je fakt obrovská, měl jsem toho už plné kecky.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: bonus levely 31 a 32 jsi dal taky?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Doom II (1994) @ Doom Classic Unity Port (2019) / Steam Deck / 10,5 hodiny / #dohrano

    Co dodat? Země je zase jednou zachráněná... A nebo si to aspoň můžeme myslet :-)

    Jak jsem už zmiňoval u dohrané jedničky, dvojka se ke mně v devadesátkách sice dostala jako první, ale dohrál jsem ji stejně až o pár let později. Pamatuju se na to docela přesně, protože to bylo v roce 1997 po mém maturitním večírku. Ten se obzvlášť vyvedl a já jsem ožralý a zhulený jako motyka někdy kolem třetí v noci ještě zasednul ke kompu. Hrát v tom stavu zrovna Doom II a zrovna poslední level rozhodně nebyl dobrý nápad, ale já jsem tehdy přece nevěděl, co mě čeká! Zážitek to byl tak intenzivní, že jsem měl poprvé regulerní bad trip a na Doom jsem pak nějakou dobu nemohl ani pomyslet. Jo, tohle způsobuje realistická 3D grafika v kombinaci s lehkými drogami :-D

    Jinak je to typická lepší dvojka se vším všudy. Levely jsou obrovské, komplikované a v rámci možností enginu překvapivě vertikální (u pár z nich mi zabralo kolem půl hodiny, než jsem se vymotal), nové příšery hnusné (Revenant! Mancubus! Arch-vile, svině jedna!), starých je všude víc (Baron of Hell everywhere), za zády se vám pořád někdo teleportuje, no a ten poslední level snad ani nemá cenu zmiňovat. Naštěstí je tu dvouhlavňová brokovnice! :-) Za mě prostě jedna z nejlepších her ever. Tentokrát jsem si to dal bez No Rest for the Living - v Unity Portu sice je jako volitelný doplněk, ale upřímně řečeno mi ta základní nálož třiceti levelů úplně stačila. Třeba někdy příště, až nebude takové vedro.

    Hned jsem rozehrál Doom 64 a musím tedy říct, že moje pocity jsou zatím docela rozporuplné. Report snad brzy, pokud to nevzdám...







    DR_K
    DR_K --- ---
    zrovna pred tydnem jsme hrali Borderlands 2 s kamosem a dosahl jubilejnich 1000 hodin. Odstehoval se pred lety do Milana za praci, do hospody jsme chodit nemohli, tak jsme si nainstalovali Borderlands 2, sesli se ve hre, nalili panaka, zavolali pres messengera a rozehrali...

    jako takhle, nas to bavi i solo, ale tvrdim, ze neexistuje pohodovejsi virtualni hospoda, nez coop v borderlands :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Looter shooter vem cert, zadna hra vam nenabidne tolik popkulturnich referenci od klasickych del literatury, po komiksy, filmy, serialy az po ostatni videohry. Cim vic znate, tim vic si to uzijete....mluvim teda o dvojce. Uz jen v DlC vam zadava spoustu ukolu Hunter S Thompson v podani Johnyho Deppa se stejnou mluvou....kdo nezna Strach a hnus, uplne ho to mine....a je tam toho mrte. Stovky hodin jsem se bavil naramne.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Za mě je série Borderlands nejlepší ze všech těch loooter shooterů, ač tento žánr jinak obecně moc nemusim. Taky jsem se toho nejdřív bál, že to je takový komiksový, strašně ukecaný, otravnej clap-trap... Ale samotná hratelnost, přestřelky a hlavně kvanta různejch zbraní a jejich možnosti mi fakt sedly a bavilo mě to :) Nejvíc asi ten Pre-Sequel a pak dvojka. Trojku jsem ještě nehrál. Naposled jsem hrál nějakou tu odbočku Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, což mě teda už moc nechytlo a nedohrál jsem to. Předchozí díly jsem dohrál vždycky zatim jednou za jednu postavu a nějak jsem neměl potřebu to rozjíždět za jinou :) No hrálo se mi to skvěle, ale to jedno dohrání stačilo a pak si zase na nějakou dobu od toho světa, přehnanosti a ukecanosti odpočinout :D a stejně jako jinde jsem to hrál solo, žádnej multiplayer.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    moje oblíbená serie i přes to, že hraju jen sólo... baví mě na tom akce, humor a vizuální stránka..

    teď si tak matně vybavuju, že když jsem tenkrát hrál první díl, nějak mi nesedlo ovládání.. asi tomu dám ještě jednu šanci :D

    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Vy tu nepisete, proc jo. Diablovka z prvni osoby, hodne dobre udelanyho combatu, hodne strileni, proceduralne generovany a dost ruznorody zbrane, relativne velky prostory i maly prostory, zabavni nepratele. Ta serie her prinesla novej zanr - looter-shooter.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Ja zkusil dvojku a hnedka v druhe misi, chvili po uvodu, me ten rozjuchany styl, komiksovost, clap-trap a jeho blby hlasky a hlavne nekonecny jebani s inventarem a lootem zacaly otravovat a nechal jsem toho. Pak jsem slysel ze vsech stran, jak jsem tu hru nepochopil a jak je to lootovani super a jak tomu dat jeste sanci a dohral jsem to asi do pulky, nez me to znechutilo definitivne.
    Tak mozna ti bude taky stacit deset hodin. :D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    DEEFHA: no ne, trojku jsem uz nedohral. To jenom kdyz te to tolik chytne. Dave ma presnejsi popis, nez ja.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    WOODMAKER: Jéžiš :-) Tak to asi fakt vynechám, hehe.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    DEEFHA: Ale pak to chces dohrat jeste za druhou postavu. A za treti. A za ctvrtou. A na tezkej mod. ...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DEEFHA: Vyhni se tomu - je to takovy Diablo proste. Jako prvni dil jsem dojel, ale vyslovene jen kvuli coopu. Dvojka mne uz pak nechytla a trojce jsem se radeji vyhnul :).
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    WOODMAKER: Huh, to je nějak moc, ne? Podle HLTB je jednička completionist 63 hodin, dvojka 129. Co jsi tam tak dlouho dělal? :-) Jako jo, já tyhle čísla beru s rezervou a můj koeficient je tak 1,7 oproti obvyklému průměru. Ale stejně, 700 hodin je fakt hodně.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    DEEFHA: je to velka ztrata casu. Ja jsem tim (1+2) ztratil aspon 700 hodin.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DEEFHA: První jsem bohužel nehrál, tak musím doporučit ten druhej a hned potom Pre-Sequel.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZOMBO: Nikdy jsem žádnou hru z téhle série nehrál. Takže kdybych to teď chtěl zkusit, jaký díl bys doporučil?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Borderlands 3 / 98 hodin / #dohrano

    Co tenhle díl ztrácí na vtipu oproti dvojce, tak dorovnává akcí. Zbraně tu mají větší váhu a už se přibližujou moderním doomovkám, kdy je radost zkoušet jednu za druhou. Hra vás ještě k tomu každou chvíli za něco odměňuje, aniž byste se museli snažit, takže návyk přijde poměrně záhy.

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    RoboCop: Rogue City/19hod/Steam/ #dohrano

    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DEEFHA: urcite, ja ho v podstate nikdy nehral, mel jsem nejakou... 'porizenou' verzi v dobach kdy pro me nebylo realny si to za full cenu koupit a ta padala zhruba po deseti vterinach od vlezeni do batmobilu. ted jsem zakopl na gogu o cely balik v akci, takze to jednak dozenu a druhak to pouziju jako odpustek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam