SULTHAN: Ty si si to asi ani neposlechl jako ostatní co dali zbytečně mínus.
Rovnou si to odstřelil.
Homocysteine - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/HomocysteineBeru to jako možný ukazatel něčeho a něco na čem by se mohlo asi dát nějakým způsobem stavět nebo to propojit.
A zrovna u tebe jakožto člověka co umí programovat a hledá možné problémy v systému bych očekával trochu jiný pohled.
Tvrdí se že známe DNA, ale o jejím fungování ještě stále mnoho nevíme. Pokouší se o experimenty a manipulace obvykle pro vojenské účely a to už tak od první světové? Supervojáci - superasa jsou stále v kurzu. I když pravděpodobně je překonají stroje. Ale každá jednotka má své pro a proti.
Je to i jako něco s automatizací dopravy. Já tedy spíše přeci jen důvěřuji lidskému faktoru chyby než riskovat systémové chyby, kterou může zneužít lidský faktor v nepoměrné velikosti. Když si vezmu jak by mohlo vypadat třeba 11 září pokud by letadla létali autonomně?
O tom že farmaceutika jsou neskutečný byznys se ví dlouho, kdy jejich zástupci opravdu chodí za lékaři a dávají jim léky a ti je pak předepisují respektive rovnou prodávají mimo systém ve svých ordinacích. A nebyly to a nejsou to jednotky praktických lékařů. A nemluvě o těch x soudních kauzách třeba v USA a třeba s Prozacem.
Pokud se nepletu dříve se i očkování považovalo za jakési šarlatánství. A když vezmu jakými způsoby se třeba léčilo ve staré číně. A že to kolikrát byly opravdu mega nechutnosti. A jistě to bylo i často nějaký ten pokus omyl. A kdy některé ty dříve šarlatánské metody se nakonec i začlenili do moderní západní medicíny.
To co za mě nejvíc u toho Homocysteinu v ten rozhovor kazí je to že si na tom založil nějaký byznys a kdy mu asi nejspíše ani o to poslání které hlásá nešlo, jen ho klasicky zneužil.
A kdy znám dost příběhů právě u těch nevyléčitelných normálně, kdy se právě do rukou těchhle šarlátánů dobrovolně odevzdávají a často v tom utopí i všechny své úspory jen pro tu možnost naděje.
Takže nešlo mi ani tak o ten rozhovor samotný jako o ten Homocystein.