• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dneska jsem chtěla být šťastná, takže jsem v půl šesté zaklapla notebook a šly jsme se s V. vykoupat do jezírka, přišel za námi Ax, pak jsme viděli fireshow, prošli se na hřiště, dali si pizzu na lavičce před domem a teď jdu vytahat pár nitek z šátků a pálit je, abych se lépe naučila rozeznat hedvábí. A taky jsem se rozhodla pořídit si kolenní exoskelet. A neměla jsem podprsenku. Pod námořnickým trikem. A přešla jsem houpačku z jednoho konce na druhý. Dneska byl dobrý den a zítra si to zařídím zase.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    AXTHEB: jj, ten mi prijde asi tak stejne vtipnej jako ten pokus o vtip s odysseou. Ale co uz, ja se smeju tak nejak malocemu, clovek proste vetsinu za zivot uz nekdy slysel, no. Sad story.
    Napadlo te, ze ta moje odpoved treba taky byla vtip? Asi ne, co? Nic si z toho nedelej, humor je strasne precenovanej.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MAR_TINA: mohli by do toho nastrkat ukrajince a pak by to byl bezva darek pro Putina :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOWUP: <gif se sluneční soustavou, vtipem a tebou>
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MAR_TINA: jak zni dnes uz trochu mene pravdivy citat, svycarska armada je cela zeme, takze pro tenhle ucel mame jina zarizeni.

Mlady bycek ("Muni") je dodnes tradicni odmena viteze "schwinger" zapasu, ktery se mimochodem pokud vyhraje na tom EFAS smi nazyvat "kral" (Schwingerkönig). Ma to puvod v tom, ze tenhle druh zapasu provozovali tradicne selsky synci a tak se jim bycek hodil.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLOWUP: vejde dovnitř třetina švýcarské armády a kam to chtějí darovat?
    GURBON
    GURBON --- ---
    BLOWUP: evidentni trojskej vul
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    "......lidé, kteří jsou spjatí s jedním z nejvlivnějších bossů českého polosvěta Jaroslavem Starkou. On sám ale tvrdí, že v tomhle byznysu nejede. Je přesvědčen, že lidé, kteří se jeho jménem v této kauze zaštiťují, toho zneužívají a dělají to účelově proto, aby se ochránili před následky, které s sebou nese jejich podvodné jednání.":)))))
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Novinky ads strikes again

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    WEWERKA: to se v clanku nepise, ale pocitam podle tvaru tech zeber ze na hrbete bude vyhlidkova terasa
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BLOWUP: Je to aspon pruchozi nebo treba rozhledna?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Na pristim "Eidgenössische Schwinger- und Älplerfest" bude stat "nejvetsi byk Svycarska". Je dvacet metru vysoky, vazi 182 tun a stavelo jej 500 ucnu z vic nez dvaceti firem. Pro jeho konstrukci byl vyvinutej specialni program, ve kterym pracovali vsichni zucastneni. Cely to stalo 3.6 Mio CHF, co se s nim stane po skonceni festu se zatim nevi.

Great, mam rad podobne nesmyslny projekty :-)

Muni Max am Esaf 2025 in Mollis GL - 20 Minuten
    https://www.20min.ch/story/muni-max-am-esaf-2025-in-mollis-gl-103396309

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: To si máš myslet :)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Jooo. Vzali nás do Brna. Jasně že ne protože jsem se nasrala na správné lidi, ale protože jsem narazila na skvělou doktorku. Sice ex mi tu radost poslal na chvilku do kopru, ale... Kurva jooo. A prej jdou ještě udělat nějaké testy a výsledky budou do Vánoc. Je to skvělé, úžasné a já jsem ráda.
    A i trochu se stávám hospodyní, jen nevím zda mě to děsí nebo těší
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Tohle! Čerstvě utržený!

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pobavilo mne, jak mne usadil syn, kdyz přišel do kuchyně pomoct s vařením prej" Mami, proč to děláš!? "
    " Co?!" .." koukáš na to (Netflix dokument) s dabingem!? "
    " promiň, hned to přepnu... "
    Takhle mne hlídá, abych se pěkně učila pěkně anglicky... :)
    A to musím, protože mně ty děti v aj už začaly převyšovat těma certifikátama a vůbec, chjo :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: teta je ročník 39 a nemá ani chytrej telefon ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Teta je na nyxu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam