GALENIUS:
WAMP_ELF:
ZAPPO:
KURE:
LEXXA:
KOUDY:
Čau všichni, kdo jste mi radili :-)
Chtěl jsem poděkovat, protože jsem se tím probral a po pár týdnech studia a zkoušení jsem koupil:
Brusné kameny a Worksharp Ken Onion a naúhloval + do zrcadla vyleštil všechny sociální nože Fissler, co máme doma s ocelí X30Cr13 (
http://www.steelnumber.com/en/steel_composition_eu.php?name_id=82) s tím, že teď řežou papír na proužky jak znám z Youtubu :-)) a manželka usoudila, že se jí s tím skvěle pracuje takže tu shitovou ocel holt jednou za měsíc přebrousím a pokud uvidím, že se k nim chová dobře tak po pár letech koupím co doporučoval Koudy (1-3 nože Wüsthof Ikon), popř. další level bude třeba něco od Globalu nebo podobná značka jak jste mi taky radili. To bude za odměnu :-)
a pro sebe jsem si koupil, abych měl referenční ostrost :-)) s ocelí R2/SG2/SPG2 Mcusta Zanmai Revolution a je to teda super.. jsem fakt spokojenej!!
Jako bonus jsem teď kamarádům nabrousil už desítky nožů, seker, nůžek a zjišťuju, že je tam určitá učící křivka takže ještě pár set kusů a budu se tím moct i živit :-) je to hlavně hodně uspokojující činnost