úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
TOM
---
---
21:32:39 7.10.2021
+2
TOM
: bylo to super!
k broskvím jsem přidal ještě 2 hrušky
TOOMIX
---
---
8:57:31 6.10.2021
How to make hot chilli spiced fileja pasta | Pasta Grannies
https://www.youtube.com/watch?v=3sLb_GeqXkQ
AIJA
---
---
12:16:00 4.10.2021
+1
DOOMBRINGER
:
Buď na divoko na smetaně nebo co nejvíc vykostit a ty porce okořenit, potřít hořčicí a zabalit do slaniny. Naskládat do pekáčku, poházet cibulí, trochu podlít...zavřít a zkotrolovat asi za hodinu, pak na to vysypat oblíbenou zeleninu, chvíli nechat a hotovo.
DEVIL
---
---
23:35:39 3.10.2021
+2
DOOMBRINGER
: kup kilo bucku, narezej a pridej ke kralikum. zarucene to nebude vysuseny :D
ZCR
---
---
21:18:46 3.10.2021
+5
ZUZKAOU
: nenech sou vášeň pro kvašení dojít příliš daleko! :-]
TOOMIX
---
---
20:41:17 3.10.2021
ADELHAIDA
: čím dýl v troubě, tím líp ;)
ADELHAIDA
---
---
20:40:49 3.10.2021
1 odpověď
TOOMIX
: To je spíš na domácího králíka, ne na tyhle divoký tuhoše, nebo jo?
TOOMIX
---
---
17:55:11 3.10.2021
1 odpověď
+1
DOOMBRINGER
: našpikovat slaninou a česnekem, pomazat hořčicí, posadit na cibuli, přikrýt a nechat tak 2.5 hodiny na 170°C. Na konci do ohulit na chvíli bez přikrytí ;)
ZUZKAOU
---
---
17:52:00 3.10.2021
1 odpověď
+1
Aha, tak prej 2 týdny...
Zajíc na myslivecký způsob - Lievre chasseur recept - Labužník.cz
https://www.labuznik.cz/recept/zajic-na-myslivecky-zpusob-lievre-chasseur/
ZUZKAOU
---
---
17:50:14 3.10.2021
+1
DOOMBRINGER
: naložit do sladko, slano kyselého láku s divokým kořením a kořenovou zeleninou. Alespoň na týden. Pak v tom láku pomalu upéct.
Další varianta je ragů se smetanou a hořčicí
Poached Rabbit Ragu | The F Word With Foxy Games
https://www.youtube.com/watch?v=HZvkoSnaoVo
RUTHLESS
---
---
17:36:51 3.10.2021
+2
DOOMBRINGER
: Na cibuli a horcici. To je nej. A s ryzi
DOOMBRINGER
---
---
17:35:49 3.10.2021
5 odpovědí
Mam tu dva divoke kraliky.
Co s nima (nejlip v troube) aby to nebylo moc tuhe?
Zn.: Rad bych se vyvaroval nejakych cizokrajnych surovin, protoze nejblizsi velky supermarket je daleko. :)
Diky za napady. :)
ZOOEY
---
---
20:05:52 2.10.2021
ZUZKAOU
: jasný, myslela jsem spíš predpripravu ciste těch umotanych masno-rejzo 'šišek', až pak motat a třeba s tím ještě něco dál. budou halt zas holubce / na paprice. jsem poučena)
ZUZKAOU
---
---
12:30:41 2.10.2021
1 odpověď
+2
ZOOEY
: no nedávala bych to do rýžových závitků, ale třeba do paprik a upekla. Potřebuješ nějakých těch 20-40 minut v troubě, aby ta rejže uvnitř změkla, to ti rýžový papír fakt nedá.
ZOOEY
---
---
13:31:35 30.9.2021
1 odpověď
poraďte! mám z dřív zmražené "polotovary" - náplně do golubců a chci je upgradovat do rýž závitků. ale! dělala jsem náplň ve verzi s nevařenou rýží. jak byste je pro ten nový účel dělali v prvním kroku? na páře, nebo ještě existuje něco jinýho/jinak? a jak dlouho..? jde to vůbec? samý otázky. vybavení základní. díky!
ps "zmrazit, aby šlo později lépe vyhodit" je samozřejmě nejlepší! ale trhá mi to po srdce po tom sraní se s tím))
TOM
---
---
12:58:49 28.9.2021
1 odpověď
GENEVIEVE
: když uberu všechno až na kuře, rýži, vývar s šafránem, a přidám broskve se sýrem... mohlo by to fungovat?
Potřebuju částečně z recese (long story) vyrobit (nebo spíš lehce faceliftovat) největší kulinářské klišé devadesátek tak, aby to působilo jako něco od Jamieho Olivera.
Moc jsem toho nevygooglil. Kdysi dávno jsem zkoušel experimentovat s napichováním směsi sojovky s oliváčem injekční stříkačkou do kuřecích prs. Ale výsledek už si moc nepamatuju, asi budou lepší stehna:
Legendární kuřecí steak se sýrem a broskví | Recepty na Prima Fresh
https://fresh.iprima.cz/recepty/legendarni-kureci-steak-se-syrem-a-broskvi
anebo přidat něco málo dalších ingrediencí, a zkusit salát:
Grilované kuře s broskví a balkánským sýrem | Hello Tesco
https://itesco.cz/hello/recepty/grilovane-kure-s-broskvi-a-balkanskym-syrem/576588/
+
Peach Salad {with Chicken & White Balsamic Dressing} - Cooking Classy
https://www.cookingclassy.com/peach-salad-with-grilled-basil
-chicken-and-white-b
alsamic-honey-vinaig
rette/
nakládané fíky nevím, kde mimo makro do čtvrtka sehnat
Prosciutto Balsamic Peach Chicken with Burrata and Basil. - Half Baked Harvest
https://www.halfbakedharvest.com/prosciutto-balsamic-peach-chicken/
tolik možností... ;)
_ANT_
---
---
16:15:48 26.9.2021
+1
RUTHLESS
: np, ale musis si prijet do Jihlavy 😅
_ANT_
---
---
16:13:12 26.9.2021
CMLKA
: jiste :)
JAJITA
---
---
14:50:18 26.9.2021
Ehm, přibylo mi vzorkem celé husí prso a 2 kusy velkých jater, zamrazeno. Jak s tím co nejlíp a nejchutněji naložit?
Na svatomartinskou husu chodíme najisto do jedné zdejší hospody, opravdu hospody :)
CMLKA
---
---
14:10:45 26.9.2021
1 odpověď
-1
_ANT_
: Doufám, že pes ale taky něco dostal....
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam