VODA: Máš hezký nick...:)
Já si dávám pravidelné týdenní jednodenní půsty a z tohoto pohledu to mohu doporučit každému...max. mám za sebou půst, který trval 3 dny, pil jsem pouze vodu. Idea je právě ta, že pokud pijeme pouze vodu (pouze stolní, ideálně však destilovaná), tak se v určitém bodě zastaví funkce trávícího systému a energie, která je takto ušetřena, se automaticky dostane do detoxikačních orgánů a tím nastane očista - a to na všech úrovních... Půsty jsou 1, 3, 7, 15, 21, 40 denní... Pokud k tomu člověk nemá důvěru, je dobré, jako vždy, si o tom něco přečíst z dobrého zdroje a pak to na sobě vyzkoušet.
Mně se stalo to, že při posledním dnu 3 denního půstu jsem byl na pohřbu své babičky a byla to tedy opravdu silná zkušenost...
Při půstu je člověk klidný tak, jako nikdy, všímá si věcí, které normálně přehlíží, nic ho nevyvede z míry.
Shodou okolností existuje jeden pán z Francie, kterému je okolo padesáti let a půstem se rozhodl vyléčit své nemoci, kterých měl svého času požehnaně. Tento pán si své problémy opravdu vyřešil a k tomu se stala ještě jedna zajímavá věc... Zjistil, že nepotřebuje jídlo...a pak zjistil, že nepotřebuje ani pití.
Tento pán už 9 let nic nejí ani nepije, jeho tělo (resp. pročištěný čakrální systém) si bere vše potřebné z energie, která je v prostoru všude okolo...stejně tak jako vodu, kterou si "tahá" ze vzduchu, jeho přirozené vlhkosti.
Více tady
A s další shodou okolností bude tento pán na podzim v ČR, kde bude mít několik seminářů...kdo nevěří, ať tam běží.:)
Termíny tady
Takže pak vlastně nakonec zůstává otázkou, jak je to s těma ledvinama, jak dokonale vlastně známe to, jak tělo funguje, co vše s námi a okolo nás děje na různých rovinách...